Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EKO-TECH SERWIS SZYMON JASKULSKI

Zawód: budowlane usługi i remonty Monter 
Adres: Mazowieckie, 03-140 WARSZAWA ODKRYTA 35
Telefon: Kom. 792009406
Adres e-mail: eko.tech.remont(małpa)gmail.com
Strona internetowa: wwwremonty.i-wawa.pl
NIP:
567-190-33-70
Opis działalności: FIRMA REMONTOWO,WYKOŃCZENIOWA.SERWIS TECHNICZNY BUDYNKÓW Słowa kluczowe: REMONTY WARSZAWA.WYKOŃCZENIA WARSZAWA.

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 66% niskie 4x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1182
Data utworzenia profilu: 2014-01-20 21:02:21
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-20 21:02:21 

Opinie o EKO-TECH SERWIS SZYMON JASKULSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi ta firma remont poddasza robiła. Zrobione jest wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2015-02-26 20:04:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma już od samego początku bardzo podejrzana wykonywaliśmy dla Pana Szymona i jego Ojca prace. nie płacą swoim podwykonawcom. Jestem rozczarowany takim nieprofesjonalnym podejściem. Jeśli chcą Panstwo aby być może Panstwa remont oraz radość z wymarzonych wnetrz byla wybrukowana czyjąś tragedią ponieważ nie ma z czego zaplacić za czynsz czy jedzenie to zapraszam lecz nie polecam..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2015-01-10 19:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Szymona wykonała bardzo dokładnie remont mojego mieszkania. Zajęli się wszystkim, łącznie z zakupem materiałów budowlanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2015-01-05 12:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Szymon jest bardzo dobrym fachowcem. Robi bardzo starannie i dokładnie. Dotrzymuje terminów. Jest bardzo miłym człowiekiem i dobrym fachowcem http://remont.i-wawa.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2014-11-22 23:25:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podjeli się prac w po przekroczeniu terminu skończenia prac bydowlanych zminkeli , nie zroliczyli sie z pieniedzy a zaliczki pobrali znacznie wiecej niz wartośc wykonanych prac , nie oddali kluczy , od ponad 2 tygodni unikają zwrotu kluczy oraz rozliczenia i na dodatek pan Szymoj J jes na dyle bezczelny ze nawet nie odwouje umówionego spotkania twierdząc ze jest zajęty . Przestrzegam wszystkim przed tą firmą dla mnie to zwykli kanciarze ja ze swojej strony zgłosze sprawe na policje
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna L dnia: 2014-11-12 16:11:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Układali nam glazurę i malowali ściany w nowym mieszkaniu. Bardzo fachowo położone i wymalowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-10-13 16:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, remont domu wykonany szybko i naprawdę bardzo dobrze. Fachowa robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alex dnia: 2014-06-27 21:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Doskonale pomalowali mi cały dom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-05-27 10:00:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją