Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NEMO Piotr Żmudziński

Zawód: Mechanik 
Adres: Zachodniopomorskie, 78-400 Szczecinek Armi Krajowej 69
Telefon: Kom. 601932699
Adres e-mail: elektryk(małpa)nemo.pl
Strona internetowa: www.autoserwis.nemo.pl
Opis działalności: Pełen zakres napraw mechanicznych , elektrycznych w samochodach . Słowa kluczowe: Mechanik , elektryk samochodowy , elekronika samochodowa , mechanika samochodowa

Ocena: 100% pozytywna 33x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x 1x
Ceny usług: 100% niskie 19x 10x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 2661
Data utworzenia profilu: 2012-11-16 01:49:15
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-20 14:24:50 

Opinie o NEMO Piotr Żmudziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidny,rzetelny, uczciwy,nie zdziera z klientów. Polecam z czystym sumieniem. Jeśli masz problem z samochodem to tylko do serwisu NEMO. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-03-20 09:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdiagnozowana i przeprowadzona szybko, bez robienia problemów, że części zostały zamówione przeze mnie. Przy okazji bez dopłaty wymieniono mi filtr powietrza i kabinowy. Całość usługi w bardzo przystępnej cenie. Przy tak rzetelnym podejściu do klienta z pewnością odwiedzę warsztat przy kolejnej usterce lub okresowym przeglądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2016-03-24 21:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wszystkimi, którzy dodają pozytywne opinie o tym mechaniku oraz przyznaję, że warto jest sprawdzać wszystko samodzielnie, bo można te dobre potwierdzić albo obalić złe;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-02-24 17:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja często bywam , jak mam potrzebę przy ul. Armii Krajowej. Jestem zadowolona, bo nie raz już mi Pan Piotr naprawił samochód. Raz klocki hamulcowe, potem sprzęgło. Zawsze jak coś się dzieje, a z moim autem to naprawdę bywają różne przygody się udaje. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: clarison dnia: 2015-09-03 13:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czasami z każdym autem coś się dzieje, tak to było z moim i to bardzo często. Niestety za często. W końcu po kilku wizytach u różnych mechaników trafiłem do Nemo i tak już zostało. Fachowcy pierwsza klasa polecam każdemu kto nie chce ciągle szukać przyczyny ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kokos dnia: 2015-09-02 08:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem przedstawicielem handlowym i w samochodzie spędzam dużo czasu. To moje narzędzie pracy. Dlatego, gdy z silnikiem działo się coś niepokojącego od razu pojechałem do warsztatu Nemo. Słyszałem, że cieszy się dobrą opinią, a mnie zależało na czasie i wysokiej jakości usług. Tutaj dostałem to wszystko. Naprawiono sprawiający problemy silnik, usunięto kilka innych drobnych usterek i spokojnie mogłem dalej ruszyć w trasę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przedstawiciel dnia: 2015-05-22 07:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat samochodowy Nemo polecam każdemu. Miła i profesjonalna obsługa, szybkie rozwiązywanie niemal każdego problemu. Tutaj można zrobić wszystko, od szybkiej wymiany przepalonej żarówki w światłach samochodu po gruntowny remont silnika. Kiedy nie było na stanie potrzebnych do mojego samochodu części, pracownicy Nemo bardzo szybko je sprowadzili. Dziękuję im za to z całego serca i wiem, że im zawsze można powierzyć swoje auto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-05-21 10:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swego czasu zauważyłem problem z brakiem odgłosu, jaki wcześniej pojawiał się przy zostawieniu świateł (komunikat, aby nie zapomnieć) i nie wiedziałem co się stało. Szybko pojechałem do pierwszego mechanika obok siebie, ale nie wiedział co zrobić w takim aucie (nowej generacji). Wybrałem więc serwis Nemo i ten problem został szybko zdiagnozowany i naprawiony. Polecam każdemu, szczególnie, że znalezienie fachowca nie jest proste i jeśli już się go znajdzie lepiej się go trzymać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rejti dnia: 2015-04-08 09:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z kontrolkami i odpaleniem auta, kolega zaproponował mi ten zakład. Zrobili mi diagnostykę auto elektryczną i naprawili to co mieli. Jestem zadowolona, kwota którą wydałam wydaje się być okey
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-08 09:01:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie.
Opinia dodana przez: Zawór dnia: 2014-06-04 09:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony,że mam taki warsztat pod ręką. Wszystko tu jest lepiej niż oczekiwałem. Parę razy udało im się naprawić to co szwankowało w samochodzie. Generalnie z fachowcami mam świetny kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-30 11:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny za usługi przeciętne, ale jeśli chodzi o jakość, wszystko w jak najlepszym porządku. Kilka razy byłem zmuszony zostawić im auto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-31 13:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast miałem problem z takim czujnikiem. Szybko naprawili, tanio zażądali.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 15:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi czujnik parkowania. Teraz mogę elegancko parkować, nawet do kilku cm.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-14 13:15:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 10:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat, który wie co to znaczy "zadowolenie klienta". Polecił mi ich sąsiad, a ja będę polecał Nemo dalej, bo naprawdę przyjemnie się z nimi współpracowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Otton dnia: 2014-01-11 11:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie raz zdarzyło mi się, że musiałem dopłacać przy odbiorze samochodu (bo zawsze coś), ale tutaj nie mam zastrzeżeń. Nie musiałem dopłacać przy odbiorze auta. Jestem z tego faktu zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Gliwa dnia: 2014-01-02 21:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą, jak w tym warsztacie. Fachowcy kulturalni, a to się rzadko zdarza w tej branży. Pracę wykonali szybko i solidnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby.
Opinia dodana przez: Nanniel dnia: 2013-12-11 16:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, uczciwość wobec klienta, zaangażowanie oraz staranność. Bardzo dobra jakość. Mój VW Polo śmiga aż miło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-06 14:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: coś się zepsuło w elektryce, a dokładniej przestała się zamykać szyba od strony pasażera. W warsztacie wymieniono zepsuty podzespół i dzięki temu szyba chodzi tak jak dawniej. Robota była krótka. Ceny usług opłacalne. mechanik się sprawdził
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 12:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem pod wrażeniem pracy tego mechanika. Udało mu się wyeliminować awarię która trapiła mój samochód. Szybko tanio i bardzo solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 12:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny,solidny i bardzo warzne nie naciąga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lunek7725 dnia: 2013-05-14 20:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPEER!! Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-06 10:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę z naszej współpracy. Nie spodziewałem się takich efektów za taką cenę. Oferują dobrą jakość. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-11 14:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Jak Szczecinek to tylko ten serwis!!! Uczciwe podejscie do klientow!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 11:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlikwidowali niedobory mocy w moim audi i mogę się teraz cieszyć większą mocą silnika i autko lepiej śmiga. Wszystko terminowo i profesjonalnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 10:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Uczciwe podejście do klienta oraz liczenie się ze wszelkimi uwagami. Robota wykonana solidnie, żadna amatorka. Trzeba samemu się przekonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 08:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z centralnym zamkiem. Panowie szybko dali radę naprawić zamek i od tego czasu wszystko działa bez zarzutu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-18 11:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie zamontowali alarm. wywiazali sie z moich oczekiwan,dziala bez zarzutu, tak wiec wystawiam pozytywna note.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-12 15:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super, zawsze moge na nich polegac ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 11:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim Audi ponosili moc silnika. Rożnica jest teraz zauważalna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 2013-01-21 12:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie znają się naprawdę na samochodach. Mają dużą wiedzę i doświadczenie. Doradzili, powiedzieli co można i jaki będzie skutek podkręcania mojego samochodu, dobrze wydana kasa, i dodatkowo przystępna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2013-01-16 13:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Zachęcam do skorzystania z tego warztatu wszystkim którzy chcą miec dobrze i szybko naprawione auto i też nie dostawić fortuny . Ja jezdze do nich z autem swoim i zony ! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-16 01:53:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją