Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marek Niemyjski

Zawód: budowlane usługi i remonty Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 504281042
Adres e-mail: niemyjski.hydraulik(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Wykonuję wszelkie prace hydrauliczne -wymiany wod.-kan. w plastiku i miedzi., -inst. sanitarne, -c.o. -ogrzewanie podłogowe, - biały montaż , - montaży wodomierzy Słowa kluczowe: Hydraulikhydraulik ,wodomierze, montaż grzejnika, wymiana wodno-kanalizacyjna, centralne ogrzewanie,instalacje gazowe wymiana w plastiku i miedzi instalacja grzewcza hydrofor biały montaż

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3397
Data utworzenia profilu: 2012-10-28 12:10:50
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-19 12:55:04 

Opinie o Marek Niemyjski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem do przedłużenia instalacje kan-therm w kuchni. Tutaj znalazłem namiary na różnych hydraulików i Pan Marek był pierwszym który dawał krótki termin. Inni byli zarobieni... Wszystko ustaliliśmy telefonicznie, praca wykonana dokładnie, sprawnie i mam nadzieje że na lata. Cena trochę niższa niż u zarobionych. Tak więc polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2015-07-01 16:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że mój konkurent pan Krzysztof R. bardzo się nudzi wypisując takie kłamstwa. Czyżby brak zajęcia ? Ludzie przecież jesteśmy dorośli.Zenada
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-19 13:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam w 100% polecam pana Marka wyróżnia się dużą dokładnością wykonywanych prac hydraulicznych jak i wykończeniowych glazura terakota itd. wszystko wykonane zgodnie z projektem oraz sztuką budowlaną.Oby więcej takich wykonawców na oferii życze sobie i państwu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-12-02 14:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni polecam, 100% Fachowiec! Pełen profesjonalizm przy wykonaniu instalacji C.O. Pan Marek profesjonalnie doradził zakup najlepszego pieca gazowego w przystępnej cenie i bardzo szybko go zamontował. Wszelkie podłączenia zostały wykonane estetycznie, szybko i dokłanie. Jeszcze raz gorąco polecam tego Fachowca do wszelkich robót hydraulicznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-01 23:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam współprace z Panem Markiem! Zadanie (montaż wodomierzy) zostało zrealizowane tanio, szybko i bardzo rzetelnie. Bez problemu został przy tym poszerzony otwor inspekcyjny w scianie. Doskonały kontakt i komunikacja. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-01-26 20:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek bardzo sprawnie wykonuje podłączenia instalacji hydraulicznych, pracuje w elastycznych godzinach, proponuje praktyczne rozwiązania - jest fachowcem godnym polecenia! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerard dnia: 2012-10-28 12:12:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją