Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble Dziadkiewicz Agnieszka Dziadkiewicz

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-500 Radomsko Piłsudskiego
Telefon: 44 682 07 55 Kom. 513 518 054
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.mebledziadkiewicz.pl
Opis działalności: Produkcja Mebli kuchennych na wymiar Słowa kluczowe: Stolarstwo, meble kuchenne, meble dziadkiewicz, najlepszy wybór

Ocena: 84% pozytywna 16x 3x

Jakość usług: 88% wysoka 15x 1x 2x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 14x 2x 1x
Ceny usług: 84% niskie 11x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3966
Data utworzenia profilu: 2014-01-17 18:59:36
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-17 18:59:36 

Opinie o Meble Dziadkiewicz Agnieszka Dziadkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie kuchni tak jak było umówione. Doskonała jakość. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Koj dnia: 2017-03-24 19:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po długich poszukiwaniach zamówiliśmy w tej firmie nasze meble kuchenne. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Świetnie zaprojektowane, funkcjonalne meble. Porządnie, solidnie wykończone. Wszystko zostało wykonane zgodnie z zamówionym projektem. Polecam wszystkim Meble Dziadkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-02-11 18:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam w domu meble kuchenne z tej firmy, wykonane od A do Z. Od projektu, przez wykonanie aż po montaż. Współpracę z firmą Dziadkiewicz oceniam jako bardzo dobrą. Przez cały czas realizacji zamówienia miałam bardzo dobry kontakt z firmą, zwłaszcza, że w trakcie dokonywaliśmy drobnych zmian.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-02-04 21:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Dziadkiewicz jest autorem mojej garderoby z przesuwnymi szafami. Wykonana na wymiar, solidna. Mieści wszystkie ubrania, buty i mnóstwo domowych drobiazgów. Dzięki niej mieszkanie zyskało na przestronności.Super wykonane zlecenie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-02-03 20:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonane meble kuchenne na wymiar. Wszystko idealnie dopasowane, świetna jakość. Fachowo zrealizowane zamówienie. Bardzo jesteśmy zadowoleni z nowych mebli kuchennych. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2017-02-02 20:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne i dobrze wykonane meble na zamówienie. Krótki termin realizacjo. To to co spowodowało że wybrałem tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Luft dnia: 2017-01-09 22:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładne wykonania, wszystko dopasowane idealnie, bardzo dobra jakość mebli. Zwieńczeniem jakości jest atrakcyjna cena zakupionych mebli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Koliber dnia: 2016-12-26 23:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę znalazłam w internecie, mogę ją polecić każdemu meble solidnie wykonane i w szybkim czasie nastąpił montaż. Montaż odbył się bez żadnych komplikacji. Po roku czasu z mebelkami nic się nie dzieje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-18 19:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie rewelacja. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Wypych dnia: 2016-12-17 23:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma znaleziona w necie. Złożone zamówienie zrealizowane na 100% tak jak chwiałam. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada Szulc dnia: 2016-12-12 21:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę znalazłem w internecie, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Spotkanie po kilku dniach pozytywnie zakończone, a następnie po miesiącu montaż profesjonalnie sfinalizowany. Każdemu polecam tych stolarzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robertos6969 dnia: 2016-12-12 17:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble zrobione dokładnie i ładnie. Wykonali projekt i cene podali na pomiarze. Cena sie nie zmienila. Jesteśmy zadowoleni i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karas dnia: 2016-11-08 22:21:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkowity brak kontaktu, mój nr telefonu zapisali na czarną listę i jak dzwonie to zawsze zajęte, z innych nr nie odbiera telefonu. Meble kuchenne bardzo słabe lub wadliwe płyty, mocowanie zawiasów frontów nie trzyma, awaria zgłoszona miesiąc po zakupie, panowie przyjechali rozkręcili szafkę wymienili półkę, skręcili, pojechali, otwieram szafkę, drugi zawias wyleciał z fragmentem płyty, telefon - odebrali ale się nie wrócili, po kilku monitach przysłali półkę pocztą - tragedia niby sama mam sobie wymienić? A niby dlaczego wkręty nie trzymają? Od tego czasu jak wyżej napisałam - całkowity brak kontaktu. Niestety to nie wszystko, mocowanie innych zawiasów również jest niestabilne. Szuflady samo domykające się - nie domykają się, listwy odpadają. Jeśli masz podobny problem napisz do mnie szukam osób poszkodowanych: eda731@wp.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak obsługi
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-03-06 23:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialismy meble jakiś rok temu , po uplywie tego czasu zakupilismy lodówkę która okazala się lekko za wysoka i nie chciala wejść pod szafkę, zadzwonilismy do firmy z reklamacją panowie przyjechali zabrali szafkę do poprawy, zglosilismy wtedy niedomykanie cargo i ze mamy za mapa wentylację pod indukcja (przegrzewala się) . Po jakimś czasie panowie wrócili z poprawiona szafka wymienili dociag w cargo i zamontowali kratkę. Wiec zdecydowanie za pracowali na pozytywna opinie, pozdrawia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: opisana w uzasadnieniu
Opinia dodana przez: Hubert Malek dnia: 2014-08-09 10:09:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa jest krzywa. po 1,5 m-u odpadło lustro z szafy. Szafki w kuchni zle się domykają, nie mówiąc już o nierównościach. Listwy wykończeniowe fatalne
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 00:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pomiar i fachowe doradztwo zrobione bez pośpiechu, rzetelnie. Panowie (sympatyczni, komunikatywni)rozważali różne opcje, tak aby wszystko było jak najlepiej pod względem estetycznym, praktycznym i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Została sporządzona umowa. Po trzech tygodniach, zgodnie z umową, meble zamontowano. Zainstalowano sprzęt. Wszystko starannie, dokładnie. Meble bardzo ładne. Z pełną odpowiedzialnością polecam - ładne, dobrze wykonane i dobrze zamontowane meble w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosława, Sosnowiec dnia: 2014-03-19 19:35:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam firmy!!! Cenowo ok, ale jakościowo jest źle. Skusiłem się cena i żałuję. Montaż niestaranny, po kilku miesiącach fronty się wypaczają, nie można doprosić się o naprawę. Nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile. Sprawa skierowana do Federacji Konsumentów. Pozytywne opinie dodane pewnie przez samego producenta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 12:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Meble! Świetni pozytywni ludzie! Na pomiarze świetne doradztwo i projekt kuchni. Ekipa montażowa dokładna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: waslo1 dnia: 2014-01-23 06:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z tej firmy meblowej i wszystkim ich polecam! Przyjechali, doradzili, zrobili projekt i po 3 tygodniach przyjechali zamontować. Wszystko profesjonalnie i z najwyższej półki. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy! Miło oraz kulturalnie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klaudiusz Warszawa dnia: 2014-01-17 19:04:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją