Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio330meble.pl

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 03-187 Legionowo Maciejewskiego 3/-4-
Telefon: 22 245-06-05 Kom. 507-960-724
Adres e-mail: biuro(małpa)studio330meble.pl
Strona internetowa: www.studio333meble.pl
NIP:
824-101-24-11
Opis działalności: Specjalizujemy się produkcją mebli kuchennych, szaf i innych mebli na wymiar. Studio330meble.pl jest wiodąca firmą w swojej branży. Serdecznie zapraszamy do grona zadowolonych klientów. Słowa kluczowe: Kuchnie, Meble na wymiar, Meble kuchenne warszawa, Zabudowy, Szafy , Garderoby, Ławy, Stoły, Biurka, Komody,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 4x 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 7442
Data utworzenia profilu: 2012-11-01 23:43:21
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-13 09:51:05 

Opinie o Studio330meble.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie,profesjonalnie!!!! Polecam! Na pewno skorzystam kolejny raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-06-12 22:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy wszystkich zainteresowanych tą firmą, to może na początek tak; świetna firma,szukaliśmy z żoną dość długo firmy stolarskiej przypadkowo trafiliśmy w internecie na studio330meble.pl i tera zmogę śmiało napisać, że mieliśmy szczęście, ponieważ dla nas najważniejsza jest jakość towaru i możliwie przystępna cena, w tym przypadku było to w 100% ,do tego nie zdążyliśmy się przysłowiowo ,,obejrzeć ,,i już stolarz dzwoni, że wszystko jest gotowe, dokładnie po 3 tygodniach. Jednego dnia dostarczyli, zamontowali, podłączyli i jest naprawdę w porządku, spełniła nasze oczekiwania w 120%. Od tej pory polecamy firmę znajomym i jak już się dowiedzieliśmy nie zawiodła również ich, naprawdę polecamy. Wieliszewscy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wieliszewski Patryk dnia: 2013-08-05 21:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i solidna firma. Polecam, ostatnio zamawialiśmy u nich z żoną meble do garderoby, salonu i sypialni. Mimo, iż zażądaliśmy szybkiego wykonania zamówienia meble były wykonane i zamontowane do użytku niemal co do minuty tak jak było to w umowie. Dziś mamy solidne meble, które udało nam się nabyć w naprawdę korzystnej cenie. Polecamy studio330meble wszystkim zainteresowanym jakościowymi i funkcjonalnymi meblami na wymiar, a przede wszystkim na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata i Mariusz M. dnia: 2013-02-21 11:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobra firma.))Choć nie znaliśmy jej wcześniej, gdyż trafiliśmy na nią przypadkowo przeglądając strony meble na wymiar to zamawiając u Nich właśnie meble nie myśleliśmy, że zostaną one wykonane tak solidnie, szybko, a przy tym w dobrej cenie. Rzadko zdarza się tak porządna i solidna firma. Warto skorzystać i nie tracić czasu na inne oferty. POLECAMY studio330meble.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: O i R. Niciakowie dnia: 2013-02-08 12:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dzisiejszych czasach rzadko zdarza się firma, która dotrzymuje terminów, a przy tym wykonuje meble z jak najwyższą starannością i dokładnością z jak najlepszych materiałów. Wielokrotnie korzystałem z usług tej firmy, co utwierdziło mnie w przekonaniu, iż jest ona terminowa i tak jak ja ceni sobie jakość i profesjonalizm. Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym. Naprawdę warto skorzystać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Z. dnia: 2013-01-23 18:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnimi czasy mieliśmy okazję korzystać z usług firm meblarskich, lecz wiele z nich okazało się nie tylko nie terminowymi, lecz nawet nie profesjonalnymi. Kiedy trafiliśmy na ofertę firmy Studio330meble.pl byliśmy bardzo miło zaskoczeni. Firma zaimponowała nam wysokiej klasy materiałami, dobrymi fachowcami i jeszcze lepszą jakością oraz terminowością. Polecamy, naprawdę warto skorzystać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna i Mateusz Rozwadowscy dnia: 2013-01-19 17:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: My również polecamy Studio330 ,wykonaliśmy w studio meble, głównie szafy na wymiar, szafki łazienkowe, oraz stół i ławę.Można by dużo pisać.Napiszę tylko tyle; termin dotrzymany, wykonanie porządne, czysty i szybki montaż, wszystko zgodnie z umową i projektem który wybraliśmy. Na pewno wrócimy kolejny raz po coś ciekawego na okna. Polecamy wszystkim, którzy szukają uczciwej i solidnej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek M. dnia: 2013-01-17 23:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie piję kawę w swojej nowej ,pięknej kuchni:) Meble wykonane bardzo solidnie w konkurencyjnej cenie. Pełen profesjonalizm przy projekcie i montażu. Polecam STUDIO330:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Malinowska dnia: 2012-12-16 12:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również przyłączam się do grona zadowolonych klientów tej firmy, meble oraz rolety rzymskie wymarzone przez moją żonę, wykonali cudnie, co więcej pisać? Porządna firma, młodzi ludzie z rewelacyjnymi pomysłami. Gorąco Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Podgórski dnia: 2012-11-29 23:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Kuchnia wykonana zgodnie z projektem, terminowo i bez zastrzeżeń. Konkurencyjna cena. Solidna ekipa montażowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara Wysocka dnia: 2012-11-05 22:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie że są jeszcze takie firmy , gdzie można kompleksowo wykonać wiele rzeczy w jednym miejscu. Ja wykonałam jak na razie z mebli tylko kuchnię , natomiast przy okazji również rolety na okna. Bardzo polecam, pozytywna Firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna W. dnia: 2012-11-01 23:52:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją