Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma ciesielsko-budowlana Mariusz Brodnicki

Zawód: dekarskie usługi Cieśla 
Adres: Opolskie, Namysłów
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4669
Data utworzenia profilu: 07.10.2012 11:39:23
Data ostatniej aktualizacji: 12.01.2014 19:24:45 

Opinie o Firma ciesielsko-budowlana Mariusz Brodnicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegało jak należy ,materiał przywieziony ,dach zrobiony perfekcyjnie,dla mnie firma jak najbardziej godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur z Olesnicy dnia: 17.12.2015 22:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z niewielu firm z branży budowlanej, która zna się na swojej robocie. Na naszym rynku pojawiło się wielu pseudofachowców, którzy uczą się robić nasze dachy. W przypadku Pana Mariusza możemy być spokojni o rzetelne i fachowe wykonanie całego pokrycia dachu. Znam tą osobę od 20 lat, wtedy już pracował jako cieśla. Tego fachu nie nauczymy się w kilka miesięcy. Dlatego wiem, że jest gotów zrobić każdą konstrukcję dachu i nie będzie kombinował ,że czegoś się nie da zrobić. Jeśli chcecie ,żeby Wasz dach nie był za jakiś czas poprawiany to rozmawiajcie z tą firmą. Dowodem tego ,że firma świadczy najwyższej jakości usługi jest fakt, że z terminem na wykonanie trzeba umawiać się szybciej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel Oleśnica dnia: 03.09.2015 21:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma zajmująca się profesjonalnie wykonywaniem pokryć dachowych. Moim zdanie o 15 lat wyprzedza inne firmy pod względem sprzętowym. Robią szybko ale i dokładnie. Jak nie chcecie mieć żadnych poprawek to wybierzcie Pana Mariusza. Budując kolejny dom bez zastanowienia wybrałbym tą firmę jeszcze raz. Dużym plusem jest posiadanie własnego tartaku z bardzo nowoczesną maszyną, która wykonała wszystkie docięcia więźby bardzo precyzyjnie. Pozdrowienie dla całej ekipy. klient z Oleśnicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2015 22:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Mariusza Brodnickiego robiła u nas więźbę dachową,zamówiony materiał został dostarczony w terminie, przygotowany perfekcyjnie do montażu.Montaż na budowie przebiegał bardzo sprawnie i fachowo.Zamawialiśmy również belki stropowe, materiał pierwsza klasa, sufit wygląda pięknie.Polecamy tę firmę każdemu, komu zależy na świetnym materiale,dostawie na czas i fachowej obsłudze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Jóźwiak dnia: 19.01.2014 20:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W miesiącu maju 2013 r. wykonywał u mnie usługę tj.więźbę dachową w miejscowości Namysłów na budynku jednorodzinnym. Wszystkie prace zostały wykonane rzetelnie i dokładnie. Nie mam żadnych uwag co do jakości usług tej firmy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Emil Korzeniowski Namysłów dnia: 12.01.2014 19:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnosząc się do komentarza poniżej chcę sprostować że pisała to osoba nie znająca się całkowicie na konstrukcjach dachowych.Wypisuje niezwięzłe bzdury.Chyba że prywatnie nie lubi p.Mariusza i robi firmie na złość.Znam tą firmę od dawna i nigdy nie słyszałem złej opinii o ich pracy. Sam jestem jednym z zadowolonych klientów i szczerze polecam ich robotę każdemu.Nie czytajcie bzdur,sprawdżcie osobiście bo to solidna firma!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2014 20:14:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją