Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Katarzyna Stegienko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-130 Łódź Narutowicza 59
Telefon: 423070086 Kom. 660 944 491 Fax: 422356989
Adres e-mail: adwokat-stegienko(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokat-stegienko.pl
Opis działalności: Obsługa prawna, działalność prawnicza Słowa kluczowe: Sprawy karne, cywilne, rodzinne, odwołania od decyzji ZUS, kasacje, apelacje, zażalenia, obrona w sądzie

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2972
Data utworzenia profilu: 2011-01-06 17:27:36
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-09 23:03:06 

Opinie o Adwokat Katarzyna Stegienko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas Katarzynie Stegienko za pomoc, cierpliwość, upór i wsparcie w wydawać by się mogło beznadziejnej walce z bezdusznym ZUS-em. Jestem pełen szacunku i podziwu dla profesjonalizmu Pani Mecenas. Dziękuję i życzę wielu sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Włodarczyk dnia: 2018-01-09 17:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po zakończonej sprawie rozwodowej, bardzo pozytywne mam wrażenia, bo udało mi się rozwieść bez darcia kotów z byłym już mężem:) To bardzo duża zasługa Pani mecenas, która łagodziła bojowe nastroje obu stron w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-22 00:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra adwokat w sprawach ZUS. SZCZERZE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej T. dnia: 2014-10-27 12:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przystępny adwokat, poświęca tyle uwagi ile wymaga sprawa, rozłożyła mi należność na raty więc z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Morawski dnia: 2014-04-16 18:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja przeżyłam dzięki Pani mecenas sprawę rozwodową i udało mi się z byłym już mężem porozumieć co do opieki nad córką. Dla mnie Pani mecenas jest niezwykle ciepłą i dobra osobą, a ponadto świetnym prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-01-14 14:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje odczucia odnośnie Pani Adwokat bardzo pozytywne. Jestem rzadkim wyjątkiem ojca, który po rozwodzie uzyskał prawo opieki do dwójką dzieci. Mam radę dla mężczyzn, aby do spraw rozwodowych brali kobiety adwokatki, bo lepiej sobie radzą z byłymi żonami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał W. dnia: 2014-01-09 00:25:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją