Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aditio s.c. Natalia Malowaniec, Piotr Kurowski

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Śląskie, 41-300 Dąbrowa Górnicza Sienkiewicza 14/13
Telefon: Kom. 600 292 034
Adres e-mail: aditio.bhp(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.aditio.pl
NIP:
6292466121
Opis działalności: Biuro rachunkowe. Słowa kluczowe: rachunkowość, księgowość, kadry, szkolenie BHP

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1581
Data utworzenia profilu: 2014-01-07 09:16:21
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-07 09:16:21 

Opinie o Aditio s.c. Natalia Malowaniec, Piotr Kurowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zajmuje się profesjonalnie swoim klientami, mam kontakt telefoniczny, czuwają czy wszystkie dokumenty są itp. To daje uczucie stabilizacji i pewności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-23 09:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świetnie opanowane. Jestem bardzo zadowolona,że z nich skorzystałam. Udało mi się wszystko załatwić. Obsługa bardzo miła. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-10 12:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygotowali mi zakład do kontroli BHP i PPOŻ, teraz zaczynam korzystać z usług prowadzenie księgowości i widzę , że warto inwestować w fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-26 09:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie BHP przeprowadzono profesjonalnie. Wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Z księgowości również korzystam i jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo miła i ma świetne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-14 09:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tu kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Księgowość tu jest świetnie opanowana dlatego warto tu przychodzić. Obsługa również zrobiła na mnie dobre wrażenie od samego poczatku. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 12:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 12:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,ze mogłam skorzystać z usług. Firma się sprawdza rewelacyjnie, wszystko mają super opanowane. Sympatyczna obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 10:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę wspominam bardzo miło. Uważam,że to jest najlepsze biuro rachunkowe w okolicy. Mam tu do nich pełne zaufanie bo od czasu do czasu zdarza mi się skorzystać z ich usług, nie lubię papierkowych spraw więc będę tu przychodzić. Z obsługą mam świetny kontakt, w razie jak czegoś nie wiem to mogę liczyć na fachowe doradztwo. Fajna lokalizacja. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 12:28:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją