Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Luka Szaranowicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-679 Warszawa Wilcza 46/4 pietro
Telefon: 223803344 Kom. 698246068 Fax: 223803346
Adres e-mail: Luka.szaranowicz(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.szaranowicz.pl
NIP:
113 205 18 16
Opis działalności: Sprawy karne oraz rodzinne Słowa kluczowe: Obronca, karnista sprawy karne, rozwod, podzial majatku

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 0% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3618
Data utworzenia profilu: 2014-01-01 23:14:02
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-03 00:33:13 

Opinie o Adwokat Luka Szaranowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas miał dobry pomysł na moją sprawę i mną pokierował, bo teraz w sądach to wiadomo jak jest. Przy tym to cierpliwy człowiek bo w nerwach do niego wydzwaniałem jak tylko coś z prokuratury przyszło, a potem się okazywało że on dostawał te same powiastki. Grunt że się udało, no i nic na koniec nie doliczył, tylko tak jak było na wstępie umówione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tobiasz Szulczyk dnia: 2017-11-25 15:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest doskonałym adwokatem, odpowiada na wszystkie pytania, odbiera telefony. Zatrudniłam go do sprawy karnej, doprowadził do zmiany kwalifikacji czynu i umorzenia. Pomimo, że prokurator złożył apelację, Sąd II Instancji utrzymał wyrok w mocy. Sprawa nie była łatwa, ale doświadczenie i taktyka Pana Mecenasa doprowadziły do pozytywnego zakończenia. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucy dnia: 2015-10-27 22:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudniłem go ciężkiej sprawy karnej, z pomówienia. Przekonało mnie to że uniewinił tych policjantów z Zambrowa, co ich pomówiły te dziewczynki z domu dziecka. Tani to mecenas nie jest, ale nie boi sie wziąć trudnej sprawy i ciagle coś działa wiec liczę ze ja tez przejdę to sucha noga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Boj dnia: 2015-03-24 22:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Może nie miałam zbyt skomplikowanej sprawy z zakresu kodeksu rodzinnego ale nie dałabym rady sama jej rozwiązać. Pan mecenas miał dla mnie czas, przyjął mnie, wszystko wytłumaczył i uspokoił. Oczywiście towarzyszył mi również na sali sądowej. Odpowiadał na wszystkie moje pytania, zawsze odbierał telefon bądź oddzwaniał. Gorąco polecam jako specjalistę i dobrego człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-01-26 19:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jechałem po alkoholu, imieniny szwagra, kac wycieczka rano na działkę. Wzięli mnie w obroty na komisariacie, postraszyli i kazali poddać sie karze na wyrok w zawieszeniu i dwa lata zakazu prowadzenia auta. Żona namówiła mnie na wizytę u Mecenasa bo nie ma prawa jazdy, a jak sie ma zakaz na dwa lata, to trzeba ponownie zdawać egzamin na prawo jazdy. Pan Luka przekonał sąd ze zasługuje na tylko na grzywnę i roczny odbiór prawa jazdy. Prokurator nie apelował mimo ze wyrok był inny niż on chciał? Jestem wdzięczny Panu Luka, bo już w maju odzyskam Prawo jazdy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2014-11-15 12:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek bardzo uprzejmy, co w dzisiejszych czasach zadko sie spotyka. Udzielił mi porady odpowiadając na wszystkie pytania przez półtorej godziny. Wybrałam go na adwokata w procesie rozwodowym, choć inne osoby chciały niższe honorarium. Na razie współpraca układa sie dobrze, mecenas jest do dyspozycji a jak nie odbiera to oddzwania. Maz zatrudnił radcę prawnego i to jest katastrofa, sad sie z nim nie liczy bo on sie chyba na przepisach nie zna. Uzyskałam wysokie zabezpieczenie i spokojnie czekam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-10-18 15:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klasa Swiatowa. Dzis zapadlo orzeczenie w mojej sprawie, niewinny. Historia byla pogmatwana i chyba mimo,wszystko nie jedoznaczna. Wynajecie Mec Szaranowicza bylo kosztowne i stwierdzam, ze na rozprawie dotyczacej mniej istotnych swiadkow sie nie pojawil, ale na koncu przyszedl i wyglosil mowe, ktora punktowala watpliwe tezy prokuratora. Do przerwy 1:0 dla mnie! Czekamy na apelacje prokuratora. Moim zdaniem zawodowiec, no i sady sie z nim licza bo ma za soba tvn.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Juliusz Kuplerski dnia: 2014-03-29 01:42:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją