Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Podlaskie Remonty Kompleksowe Usługi Wykończeniowe Adrian Zaremba

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Podlaskie, Białystok
Telefon: Kom. 507 981 392
Adres e-mail: adi157(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.eremont.aplus.pl
NIP:
542-288-94-41
Opis działalności: kompleksowe usługi wykończeniowe Słowa kluczowe: malowanie, szpachlowanie, glazura, terakota, gres, zabudowa G/K, panele

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2864
Data utworzenia profilu: 30.09.2012 12:47:00
Data ostatniej aktualizacji: 02.01.2014 08:44:57 

Opinie o Podlaskie Remonty Kompleksowe Usługi Wykończeniowe Adrian Zaremba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec wykonał u mnie kompleksowy remont mieszkania. Prace przebiegały zgodnie z planem. Podczas remontu w mieszkaniu panowała względna czystość - to ważne gdyż cały czas tam mieszkałam. Polecam Fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 05.06.2016 12:11:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, po roku mieliśmy problemy w łazience. Z połowy ściany zaczęły odklejać się płytki. Zrezygnowaliśmy z drogi sądowej ze względu na czas w jakim byłaby rozpatrzona nasza sprawa (ok. pół roku) i jednocześnie niski koszt poprawek (część płytek zostało z remontu i trzeba było dołożyć coś ok. 100zł). Mąż poprawki wykonał sam w dwa dni, a firma zwala winę na nas powołując się na fakt, że grunt i folia były dostarczone przez konsumenta pomijając to, że zostawili na ścianie starą farbę i na to przykleili płytki. Jaki fachowiec tak robi, widząc że na tej ścianie odpada farba???Dodam że na innych ścianach, gdzie był użyty ten sam grunt i ta sama folia w płynie płytki trzymają się dobrze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emila dnia: 17.02.2014 22:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adrian wykonywał u mnie kompleksowy remont mieszkania. Prace przebiegały bez zarzutów, wszystko zostało wykonane zgodnie z ustaleniami - a nawet więcej niż było w umowie. Prace zostały wykonane należycie.Pan Adrian służył pomocą w doborze materiałów i doradzał ciekawe rozwiązania.Polecam Fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.01.2014 21:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny P O L E C E N I A !!! Solidna robota, nowo wykonana kuchnia wygląda bardzo ładnie, płytki ułożone prosto, ściany ładnie wygładzone i pomalowane.Posiada wszystkie uprawnienia związane z przeróbkami wody, gazu itp. P O L E C A M !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Adam S. dnia: 01.01.2014 21:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna robota, nowo wykonana łazienka wygląda pięknie, płytki są prosto ułożone, ładnie podocinane i proste fugi. Biały montaż i wszelakie przeróbki hydrauliczne działają bez zarzutu. Polecam Pana Adriana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 29.07.2013 20:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do zlecenia, solidne i dokładne szpachlowanie wraz z malowaniem, bardzo szybka realizacja jak i pomoc w zakupie i transporcie materiałów. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 18.05.2013 09:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidni fachowcy. Znają się na tym co robią, są rzetelni i dokładni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 06.10.2012 09:26:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją