Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dr Siergiej Siergiej Kozakow

Zawód: medycyna naturalna Bioenergoterapeuta 
Adres: Mazowieckie, 05-077 Warszawa-Wesoła Warszawa Jeździecka 28/1
Telefon: Kom. 512352230
Adres e-mail: gabinet(małpa)drsiergiej.com.pl
Strona internetowa: www.drsiergiej.com.pl
NIP:
5262425542
Opis działalności: Leczenie różnorakich schorzeń, od otyłości przez leczenia alergii, aż po masaże lecznice Słowa kluczowe: masaż leczniczy, psychoterapia

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 24x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 10104
Data utworzenia profilu: 29.12.2013 11:11:46
Data ostatniej aktualizacji: 29.12.2013 11:11:46 

Opinie o Dr Siergiej Siergiej Kozakow

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr.Sergiej pomógł mojemu mężowi rozstać się z alkoholem a także bezboleśnie i zdrowo schudnąć 15 kg. Muszę podkreślić wyjątkowe umiejętności masażysty Juria, który czyni cuda! Masaż którego nie doświadczyłam nigdy dotąd, a mam duże doświadczenia i oczekiwania ze względu na pourazowy, bólowy kręgosłup!Można się uzależnić!!! PS Leżenia na kolcach nie zastąpi nic w świecie! Z całego serca polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Uma dnia: 18.11.2020 14:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podchodziłam sceptycznie do medycyny naturalnej ale przekonała mnie koleżanka jestem bardzo zadowolona każdemu polecam warto!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amra dnia: 12.09.2017 13:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja poddałam się odchudzaniu bezstresowemu i muszę przyznać, że efekt jest kapitalny. Dr Sieriej to wybitny specjalista w dziedzinie medycyny naturalnej, który doskonale wie jak pomóc człowiekowi. Ma niesamowity dar przekonywania. Pomocny, sympatyczny i niesamowicie profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2015 09:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałem tutaj tylko na diagnozę stanu organizmu. Nie myślałem, że zostanę też na terapię. Dr Siergiej jest po prostu wspaniały i dzięki niemu czuję się znacznie lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 30.06.2015 09:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dziękuję za pomoc mam problemy z jelitami i tutaj otrzymałam naturalną pomoc. Jestem zachwycona, bo mogę jeść w miarę normalnie bez dawnych dolegliwości. Polecam bardzo serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 11.06.2015 07:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ziołolecznictwo jest super! W tym gabinecie mogę liczyć na odpowiednio dobrane zioła do moich dolegliwości. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Co więcej byłam tutaj także na terapii manualnej i jestem pod wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 20.05.2015 18:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terapia manualna stawów po prostu genialna. Czuję się jak nowonarodzony. To miejsce naprawdę bardzo mi pomogło i muszę stwierdzić, że było warto zaufać medycynie naturalnej bo okazałą się pomocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 08.05.2015 11:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała diagnoza organizmu. Zawsze byłam sceptyczna co do ziołolecznictwa ale Dr Siergiej sprawił, ze w nie uwierzyłam. Po oczyszczaniu organizmu czuję się jak nowonarodzona. Bardzo gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 27.02.2015 11:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od ponad trzech lat byłam leczona przez reumatologów różnymi lekami, a bóle stawów stawały się coraz silniejsze. Nikt nie potrafił mi pomóc. Pewnego dnia trafiłam do dr Siergieja i od tego momentu moje życie rozpoczęło się od nowa. Wspaniały fachowiec potrafiący dotrzeć i zdiagnozować pacjenta. Od tamtej chwili wiem, że ja też mogę zacząć żyć bez bólu. Dr Siergiej to człowiek dla którego przede wszystkim liczy się pacjent. Jest oddany w tym co robi bez reszty, nie uznaje kompromisów i półśrodków w walce o zdrowie swoich pacjentów. Potrafi bezbłędnie zdiagnozować chorobę, a ponadto wie jak leczyć i pomagać. Dla niego najważniejszy jest człowiek, a nie sława i pieniądze. W dzisiejszych czasach nie spotyka się takich lekarzy, którzy zrobią wszystko co w ich mocy, aby pomóc i wyleczyć. Należę do grona tych szczęśliwców,którzy go spotkali. Wiem, że zawsze mogę liczyć na jego pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Jędrzejczyk dnia: 23.02.2015 07:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Dr Siergiej pomógł bardzo refleksoterapią. Do tego mogę z czystym sumieniem polecić oczyszczanie organizmu z toksyn. Czuję się doskonale a wszystko w naturalny sposób. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 10.02.2015 08:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dziwię, że jest tyle pozytywnych opinii na temat tego gabinetu. Moje oczekiwania również zostały spełnione, gdyż raz na zawsze pozbyłam się problemu, który ciążył mi od lat. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Wiśniewska dnia: 07.01.2015 12:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Jurij Plohotnika, który wykazał się sporym doświadczeniem w fizjoterapii. Jego masaże manualne spełniły moje oczekiwania i zniwelowały poważne bóle na środku kręgosłupa. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się zwrócić o pomoc właśnie tutaj. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Wojtaszak dnia: 13.12.2014 13:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna skuteczność, trzeba tylko chcieć zostać pacjentem D-ra Siergieja. Fachowość i serdeczność bez granic. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Hemon dnia: 09.10.2014 00:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten kto powiedział, że medycyna naturalna do pic na wodę, powinien się smażyć w piekle. Mimo, że sama z początku podchodziłam do tego bardzo sceptycznie, to dziś dzięki temu gabinetowi całkowicie zmieniłam zdanie... Oni mnie uratowali. Pracują tu bardzo dobrzy lekarze, znający się na medycynie, mający doświadczenie i wychodzący naprzeciw problemom ludzkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 24.09.2014 13:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie wierzyłam w ziołolecznictwo i pewnie dalej byłabym sceptyczna gdyby nie moja znajoma. Zmagałam się z pewnymi dolegliwościami i koleżanka zaproponowała mi wizytę w tym miejscu. Teraz wiem, że zioła mają naprawdę ogromną moc i że naprawdę warto im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: weronika dnia: 05.09.2014 13:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Głodówka lecznicza w moim przypadku to był doskonały pomysł. Jestem zachwycona, że w końcu zdecydowałam się przyjść do pana doktora. Teraz czuję się znakomicie. Mój organizm znowu funkcjonuje prawidłowo. Z czystym sumieniem mogę zarekomendować wszystkim to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 29.08.2014 13:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna dokuczał mi ból kręgosłupa. Próbowałem różnych maści i leków, lecz nie pomagały. Z czasem ból stał się naprawdę bardzo silny. W końcu znalazłem to miejsce. Miało ono naprawdę dużo pozytywnych opinii. Dlatego też wybrałem się na terapię kręgosłupa i teraz ból mi nie dokucza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 19.08.2014 12:03:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cierpialam na ból żołądka 14 lat na lekach szpital,kroplowki,zastrzyki az trafiłam tu ,leki odstawilam i od pól roku nie wiem co to bol
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anex dnia: 31.07.2014 23:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Początkowo piłem tylko wieczorami żeby się odstresować. Powoli zacząłem tracić nad tym kontrolę. Dopiero terapia pana doktora bardzo mi pomogła. Po niej nie czuję potrzeby wypicia wina czy piwa po pracy. Już po pięciu seansach widoczne były rezultaty terapii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.07.2014 11:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam problemy z kręgosłupem. Często dokuczał mi silny ból, który bardzo utrudniał mi codzienne funkcjonowanie. Koleżanka poleciła mi ten gabinet. Jestem zachwycony. Po terapii czuję się jak nowonarodzony. Kręgosłup przestał mi dokuczać. Cena jest bardzo przystępna a efekty naprawdę odczuwalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.06.2014 11:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To gabinet naprawdę godny polecenia. Zdecydowałem się skorzystać z jego usług za namową kolegi. Moje problemy z alkoholem zniknęły. Teraz nie czuję potrzeby wypicia piwa po pracy. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego i troskliwego podejścia. Zacząłem wierzyć w medycynę naturalną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Lutowicz dnia: 19.05.2014 06:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mojemu synkowi pomogli wyleczyć się z jąkania. To było dla niego bardzo krępujące, ale w gabinecie dr Siergieja potraktowali nas bardzo profesjonalnie. Nowoczesny gabinet, skuteczna metoda. Jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja S. dnia: 20.04.2014 12:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akupunktura wyleczyła mnie z choroby zwyrodnieniowej stawów. Nie wierzyłam trochę w ten zabieg, ale Switlana Kozakowa przekonała mnie, że jest on naprawdę bezpieczny i skuteczny. Byłam pozytywnie zaskoczona... po zabiegu. Dziś mogę zapomnieć o bólu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.03.2014 17:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomenduję gabinet dr Siergieja, bo to dzięki lekarzom tam pracującym , dzięki ich skutecznie wykonanym zabiegom uwolniłam się od alkoholu. Wystarczyło 5 seansów z psychoenergetycznym kodowaniem i co? Dziś nawet nie tknę lampki szampana. Co jest dla mnie osobiście już bardzo dziwne. Nagle po prostu przestało mi się "chcieć". Ten kto mówi, że medycyna naturalna to pic na wodę, nie ma chyba pojęcia o czym mówi. Pozdrawiam, Basia -zadowolona pacjentka gabinetu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 29.01.2014 05:38:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją