Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cyklinowanie Kielce Bezpyłowe, Usługi Parkieciarsko Stolarskie Strączek Bogusław

Zawód: Posadzkarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-811 kielce Pańska 74
Telefon: Kom. 791-092-712
Adres e-mail: cyklinowanie.kielce(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
9591128586
Opis działalności: Cyklinowanie bezpyłowe Kielce i układanie parkietów podłog parkieciarz Słowa kluczowe: opinie Cyklinowanie Kielce forum, Jędrzejów, Końskie, Włoszczowa, Pińczów, Skarżysko, układanie parkietów, układanie paneli

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2977
Data utworzenia profilu: 2013-11-26 06:52:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-29 08:36:43 

Opinie o Cyklinowanie Kielce Bezpyłowe, Usługi Parkieciarsko Stolarskie Strączek Bogusław

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec - uczciwy i dokładny. Bardzo ładnie podłoga wygląda po lakierach satynowych!!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emil P. KSM dnia: 2014-08-15 09:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od trzech lat parkiet bukowy to jasna podłoga i nie żółknie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-01-05 17:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Jest to znana firma wśród firm budowlanych i bardzo ceniona. Ja równierz otrzymałem informację od glazurkarza że Pan Bogusław zna się na rzeczy i potwierdzam. Stara zniszczona podłoga bukowa dostała nowe życie! Jest się czym chwalić bo ładna podłoga jest też trwała!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisław Łopuszno dnia: 2014-01-03 20:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czy myślisz że renowacja parkietu to prosta sprawa? Też tak myślałem. Gdy szukałem dobrej ekipy spotykałem różnych ludzi. Gdy mówiłem że potrzebuję pisemnej gwarancji ilość ofert spadła do paru ... i wybrałem najtańszą czyli firmę Pana Bogusława. Naprawdę stary trzeszczący parkiet jest teraz ładniejszy niż NOWY. Totalnie nie miałem najmniejszego nawet wyobrażenia co mażna uzyskać ze starej podłogi! Jestem zobowiązany by polecić firmę ze usługę na najwyższym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek Tokarnia dnia: 2014-01-03 05:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo uprzejmy Pan, pomocny i uczynny, doskonale polakierował parkiet. Salon jest teraz wizytówką domu! Bardzo pragnę polecić fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwonka Gajda dnia: 2014-01-01 21:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę za uczciwą i solidną pracę oraz za dobrą organizację pracy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi cyklinowania i olejowania parkietu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena i Ryszard dnia: 2013-12-30 15:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzednią opinię też potwierdzam jednak należy jeszcze dodać że niskie ceny mają ! Ato super zaleta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monisia kotulska dnia: 2013-12-29 08:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie piją nie palą. Szanują innych robotę, nie brudzą! Długoletnie doświadczenie w branży oraz ciągłe wyjazdy szkoleniowe pana Bogusława robią z niego lidera w parkieciarstwie! Pozwala mi to na na pełne zaufanie wobec firmy. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z solidnym i mądrym człowiekiem! Moja działalność też z tej współpracy korzysta. A w budownictwie ze świecą szukać fachowców! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawbudexkomplet52@wp.pl dnia: 2013-12-29 08:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wpisałem w przeglądarkę cyklinowanie kielce forum i wyskoczyło firm a firm. Jak zaczołem dzwonić to dopiero się okazało że z Panem Bogusławem rozmawiam o całkowitych kosztach usługi.Póżniej moi znajomi poinformowali mnie że to znany i bardzo dobry parkieciarz/stolarz w województwie. Dołączyłem do tych zadowolonych i polecam firmę. Nadmieniam że w zeszłym roku też na szybko szukałem parkieciarza i zostałem oszukany - parkiet bukowy musiał być poprawiony po bardzo słabym lakierze wodnym!!! Natomiast teraz jest super a na świętch było wesoło i tłoczno. Naprawdę polecam Profesora od parkietów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert z Końskich dnia: 2013-12-28 20:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie kompetentni, terminowi, elastyczni. Nie pijący i nie PALĄCY. Nie było problemu z płatnością z mojej strony, gdyż zaistniała taka potrzeba. Jestem zadowolony z obsługi. Korzystałem z cykinowania podłogi .Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk Kielce dnia: 2013-12-28 14:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią doradzić są uprzejmi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał chęcińska dnia: 2013-12-10 21:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Prawdziwego Fachowca który potrafi ze starej podłogi zrobić coś co się podoba i jest wizytówką domu. Poprzednią renowację parkietu zrobił mi nieudacznik! Nie potrafił pozacierać rys, dobrze odkurzać , oraz malować! Po trzech latach lakier jednoskładnik skarpetkami poprzecierałem! Natomiast TERAZ jest BĄBA. Lakier Palman 98 Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2013-12-01 09:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzęt który posiadają potrafią wykorzystać, ze starego parkietu zrobili fajną podłogę. Jestem zadowolony że nie inwestowałem w panele
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ziętal mirek dnia: 2013-11-26 06:52:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją