Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GALMEB Tadeusz Gal

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Śląskie, 97-505 Dobryszyce Dobryszyce ul. Kolejowa 16b
Telefon: 608 268 427 Kom. 692 452 000
Adres e-mail: galmeb(małpa)onet.eu
Strona internetowa: /www.galmeb.pl
Opis działalności: Producent mebli kuchennych Słowa kluczowe: meble, kuchnie, meble na wymiar, meble kuchenne

Ocena: 45% pozytywna 5x 1x 6x

Jakość usług: 50% wysoka 5x 1x 5x
Terminowość: 44% bez zastrzeżeń 4x 2x 5x
Ceny usług: 66% niskie 6x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2828
Data utworzenia profilu: 2013-12-27 07:50:21
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-27 07:50:21 

Opinie o GALMEB Tadeusz Gal

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tadeusz bardzo miły, konkretny, potrafiący dobrze doradzić lub zbajerować. Niestety jakość wykonanych mebli pozostawia wiele do życzenia. już po miesiącu użytkowania zaczęły urywać się zawiasy. Panowie monterzy też bardzo nie mili i zawsze jak coś chciałem aby mi poprawili bądź przerobili robili to z niechęcią. Ogólnie meble tanie ale jakość ich wykonania także pozostawia wiele do życzenia... Nie polecam, lepiej dołożyć i wybrać coś lepszego!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niezadowolony dnia: 2016-09-25 10:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble bardzo ładne. Solidnie i szybko. Bez zastrzeżeń. Polecam firmę. Bardzo jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-10 17:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem nowoczesną kuchnię na wymiar w kolorystyce czarno-białej. Otrzymałem projekt, który zaakceptowałem bez poprawek. Wykonawstwo przed czasem, dokładne, dbałość o detale. Jestem zadowolony, kuchnia prezentuje się okazale, aż szkoda z niej wychodzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: JaromirPelc dnia: 2016-01-04 22:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Meble Gal , profesjonalna obsługa,doradztwo i przede wszystkim montaż. Więc nie zgodze sie z negatywnymi opiniami poprzedników . Przede wszystkim jest umowa oraz dwa lata gwarancji .Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: bogdan dnia: 2015-12-16 14:10:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest NIESOLIDNA. Meble wykonywane na wymiar zostawiają dużo do życzenia. kolorystyka jest nieadekwatna ze wzornikiem. Meble wykonane niedokładnie.Podczas użytkowania uwidaczniają się istotne wady.Właściciel zbierający zamówienie bardzo miły i wydający się kompetentny lecz na tym jego rola się kończy. Nie sprawdza zamawianego towaru który nie spełnił mojego oczekiwania w znacznym stopniu. Brzydkie meble które po miesiącu użytkowania się sypią. Szczerze odradza. To firma która lata temu cieszyła się dobrą opinią lecz to się zmieniło.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-10-01 12:40:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane niestarannie. Reklamacja nie przyniosła oczekiwanego rezultatu. Montaż nieprofesjonalny, pozostawiono po wkrętach "gole drewno". Obecnie firma GALMEB moim zdaniem idzie na ILOŚĆ A NIE NA JAKOŚĆ. Pomimo miłej obsługi - ODRADZAM.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klijent dnia: 2015-08-18 09:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę śmiało polecam wszystkim tym, którzy cenią sobie solidność wykonania, terminowość usługi oraz doradztwo w nietypowych projektach. Dodatkowym atutem firmy jest pisemna umowa, w której zawierane są wszelkie oczekiwania obu stron.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Podsiadły dnia: 2015-05-03 11:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, zamawiałam kuchnie i szafeczki do łazienki wszystko zostało wykonane przed ustalonym terminem.Jakość usługi bez zastrzeżeń. Pracownicy bardzo dokładni , bardzo profesjonalne podejście . Polecam tą Firmę . Pozdrawiam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-10-31 16:09:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz zmienili nazwę na meblegal .... he he he
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: praktycznie brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-30 21:34:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu tej firmy .Niesłowność szefa, nieterminowość kiepska jakość samych mebli i osprzętu np.amotyzatorów gazowych "no name".Niekompetencja-u mnie źle wykonany pomiar. Dolne szafki mebli i szuflady bardzo płytkie przez co mało pojemne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Fredi dnia: 2014-08-19 20:17:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikomu nie polecam tej firmy! Nie trzymają się terminów- ustala się 3 tygodnie, meble są po ponad miesiącu! Zero rzetelności, brak fachu w swojej profesji. Przy pierwszym pomiarze - cena znośna, przy drugim - już dużo wyższa, a na sam koniec to chyba z księżyca bierze się cena!!! W rozmowach z innymi ludźmi nie spotkałem się, żeby firma montująca meble nie montowała sprzętów typu zlew, płyta czy zmywarka, ta firma nie montuje ze względu na brak pieniędzy żeby przeszkolić ludzi do tego typu usług (dziwne, skoro meble u nich są tak drogie). A na koniec monterzy!!!! Opryskliwość i CHAMSTWO do kwadratu!!!! U mnie nie chcieli nawet zamontować (nie podłączać) oświetlenia w meblach, choć było zamawiane u nich. SZCZERZE ODRADZAM PARTACZY!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2014-06-12 12:25:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Neutralna opinia, nic na plus....nic na minus.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-27 07:51:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją