Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Dagmara Jurkiewicz-Hajduk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-148 Wrocław Krawiecka 3/14
Telefon: (71) 341-92-78
Adres e-mail: djh(małpa)kancelariadjh.pl
Strona internetowa: www.kancelariadjh.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka specjalizująca się w sprawach z zakresu prawa rodzinnego Słowa kluczowe: Adwokat rodzinny, rozwód Wrocław, separacja, alimenty Wrocław, podział majątku Wrocław, uznanie dziecka, władza rodzicielska, kontakty z dzieckiem, uprowadzenie dziecka.

Ocena: 94% pozytywna 18x 1x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 18x 1x 1x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 19x 1x
Ceny usług: 92% niskie 12x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4895
Data utworzenia profilu: 2013-12-26 00:42:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-27 00:12:26 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Dagmara Jurkiewicz-Hajduk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byle się nie narobić, a zarobić. Namawianie klienta na niekorzystne dla niego rozwiązania. Strach przed składem sędziowskim - fakt, sędziowie są różni, ale po to jest pełnomocnik, aby walczyć, a nie "łasić" się do sędziego, zwłaszcza, gdy nie przynosi to efektów. Zdecydowanie nie polecam, zaś reklamowanie się, że jest się prawnikiem rodzinnym, przy takim poziomie dyletanctwa, to skandal.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dfl dnia: 2017-11-24 11:32:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do beczki słodkości ja dodam tu swoją łyżkę, ale nie miodu. Miałem okazję zasiadać naprzeciw pani mecenas. Chciałbym przestrzec przed hura optymizmem i cudami która pani mecenas osiąga. Być może moja sprawa to wyjątek który potwierdza regułę, ale.... Pani mecenas na sali sądowej używa argumentu siły (podniesiony agresywny ton głosu), a nie siły argumentu (może dlatego że go przeciwko mnie nie miała). Według mojego subiektywnego odczucia aby osiągnąć zamierzony cel pani mecenas stosuje metody które nieprzystojną człowiekowi, a szczególnie prawnikowi. Tu zwracam uwagę że przegranym nie jest prawnik.... Z kamieniem u nogi (do końca życia) zostaje klient i ewentualni świadkowie. Sprawami które przeciwko mnie prowadziła zapewne chwalić się nie będzie, pomimo złożonych odwołań. Podsumowując gdy potrzebujesz prawnika w słusznej sprawie możesz podjąć współpracę. Jednak gdy chcesz komuś dopiec to pani mecenas niestety takiej sprawy tez sie podejmie i na sali sądowej bez mrugnięcia okiem stwierdzi że czarne jest białe, a białe czarne..... Po ogłoszeniu wyroku zawsze butna pani mecenas wychodziła z opuszczoną głową - nie mając odwagi spojrzeć mi w oczy. Ale TY licz się z konsekwencjami złożonych zeznań !!!!! To już nie będzie problem pani mecenas......
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-04-12 12:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas Dagmarę Jurkiewicz-Hajduk znalazłam w internecie. Miała bardzo dobre opinie wystawione przez swoich klientów. Ja byłam pod tzw."ścianą", kiedy odebrałam wniosek ex o opiekę naprzemienną nad naszym dzieckiem. Konieczna była szybka reakcja na idiotyczne pomysły z jego strony. Już podczas pierwszej rozmowy z panią Mecenas odniosłam pozytywne wrażenie i moja intuicja mnie nie zawiodła. Pani Dagmara jest REWELACYJNYM adwokatem. Rzetelna, kompetentna, zaangażowana, zawsze zorientowana w prowadzonej sprawie. Pomimo młodego wieku na sali sądowej widać pełen profesjonalizm i ogromne doświadczenie. Ponad roczna "batalia" z ojcem dziecka (tylko I instancja) zakończyła się uregulowaniem kontaktów w sposób jaki chciałam. Zdecydowanie polecam panią adwokat Dagmarę i bardzo dziękuję za wszystko !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-11-28 10:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia. Pani Dagmara jest doskonałym adwokatem, mogłabym się pokusić nawet o stwierdzenie że najlepszym we Wrocławiu jeśli chodzi o sprawy rodzinne. Jest bardzo kompetentna i profesjonalna w tym co robi, ma ogromne doświadczenie, realnie przedstawia sytuację i nie obiecuję tego co nie osiągalne, zawsze odpowiada na wiadomości, jest nią doskonały kontakt. Pani Mecenas pomogła mi przebrnąć przez I i II instancję przy rozwodzie z orzekaniem o winie z wymarzonym finałem czyli winą męża i wysokimi alimentami na dziecko zasądzonymi w I instancji i już tylko utrzymanymi przez II. Zdecydowanie polecam Panią Dagmarę i bardzo dziękuję za bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzoną sprawę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-17 17:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa,konkretna, a przy tym bardzo mila i empatyczna. Przy P. Dagmarze wszystko jest do przejscia, daje ogromne poczucie bezpieczenstwa i pewnosci. Godna calkowitego zaufania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-10-26 10:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie Pani Mecenas byłbym w czarnej dziurze.Dzięki niej widuję córkę w ciągu miesiąca,w każde święta i ferie.Pokazała pazurki mojej ex a także bardzo zacofanej i niereformowalnej pani sędzi w sądzie świdnickim.Jak się okazuje, mecenas-kobieta też może pomóc mężczyźnie -ojcu kopanemu przez sędziów i ex żony.Empatyczna,konkretna,stanowcza,taktowna,profesjonalna.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tata dnia: 2015-09-17 10:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczna szczególnie na sali sądowej, miła, kontaktowa, konkretna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AT dnia: 2015-06-12 10:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak rozwód to tylko z Panią Mecenas :) Polecam wszystkim przyszłym rozwódkom ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2015-05-29 23:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i rzetelna Pani Mecenas. Szczęśliwie poprowadziła mój rozwód, dzięki czemu udało mi się zachować dzieci przy sobie. Niewątpliwe adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimka dnia: 2015-05-03 00:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, Doświadczenie zawodowe, powołanie i przede wszystkim empatia Pani Dagmary sprawia,że aż chce się miećna sali rozpraw u boku taką osobą. Bardzo dobra Pani Mecenas to słowa za małe żeby opisać pełen profesjonalizm Pani Dagmary. Dziękujemy ;) Ł,K.K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-03 23:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dagmara to adwokat z powołania. Nie chodzi tu tylko o samo prowadzenie sprawy, ale również o to jak zachowuje się poza salą rozpraw. Panią mecenas cechuje wysoki poziom empatii i inteligencji emocjonalnej, przez co stanowiła dla mnie mocne wsparcie w tych trudnych chwilach. Bez jej pomocy nie wiem czy dałabym rade przejść przez rozwód. Po prostu adwokat i psycholog w jednym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rozwiedziona dnia: 2014-10-11 12:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłam dzięki tej stronce i nie żałuję. Rozwód dostałam tak jak chciałam a mój ex do końca życia się na alimenty nie wyrobi :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jadwiga dnia: 2014-09-04 01:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Profesjonalizm w każdym calu. Przy kolejnym rozwodzie napewno również skorzystam z usług Pani Mecenas :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asiuu dnia: 2014-07-09 23:13:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń co do pracy Pani Mecenas i każdemu kto szuka adwokata do sprawy rozwodowej mogę Ją polecić z czystym sumieniem. Pomimo relatywnie młodego wieku naprawdę widać, że ma duże doświadczenie w sprawach rodzinnych. I co najważniejsze, rozmawia z klientem i słucha jego uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mi dnia: 2014-05-25 23:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna, rzetelna a przy tym miła osoba, bardzo dobrze mi się z nią współpracowało. Pani Mecenas utrzymywała ze mną dobry kontakt odkąd tylko zdecydowałam, że powierzę jej swoją sprawę o rozwód: wszystko wyjaśniała, szybko odpowiadała na telefony i maile. Dodatkowo jest osobą, która nie eskaluje problemów między małżonkami, po to żeby uzyskać jak największe wynagrodzenie dla siebie, a to przy rozwodach gdzie są dzieci jest to bardzo ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kulka dnia: 2014-04-02 09:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaangażowanie w prowadzoną sprawę i sumienność. Gorąco polecam. Pani Mecenas pomogła mi przejść przez rozwód i uporać się z natarczywym ex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: cichosza dnia: 2014-03-03 23:30:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłam z polecenia. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do powierzenia jej mojej sprawy z uwagi na stosunkowo młody wiek. Cenie sobie bowiem dojrzałość, za którą przeważnie idzie doświadczenie i mądrość życiowa. Jednakże Pani mecenas pokazała, że ma naprawdę spore doświadczenie i wiedzę w zakresie spraw rodzinnych. Nigdy nie unikała kontaktu, konsultowała ze mną treść każdego składanego pisma i informowała o każdej czynności podejmowanej w sprawie. Ale co najważniejsze, uzyskała dla mnie bardzo korzystny wyrok rozwodowy za co jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2014-02-01 01:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy adwokata. Przede wszystkim ma szeroką wiedzę, a do tego jest opanowana i rzeczowa. Profesjonalistka, która potrafi wprowadzić spokój nawet w najbardziej nerwową sytuację. Sprawa o rozwód i alimenty zakończyła się szybko i pomyślnie. Dziękuję Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 18:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, terminowość i świetny kontakt. Zawsze pod telefonem, czy mailem. Pani Mecenas sprawiła, że przez cały proces rozwodowy czułam się pewnie i bezpiecznie. Teraz Pani Dagmara prowadzi mi sprawę o podział majątku. Dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziona dnia: 2014-01-07 00:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Mecenas. Dzięki jej pomocy mogę się cieszyć z moimi dziećmi spokojnymi świętami. Pani Dagmara przeprowadziła mi rozwód z orzeczeniem winy mojego byłego. Co więcej mam alimenty na siebie i dzieci w kwocie, o której nawet nie śmiałam żądać. DZIĘKUJE BARDZO!! GORĄCO POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2013-12-26 00:47:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją