Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Green Tea Spa

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Dolnośląskie, 52-231 Wrocław Terenowa 66a
Telefon: 507 266 394 Kom. 666 015 150
Adres e-mail: gajda.greenteaspa(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.greenteaspa.pl
NIP:
898 185 1605
Opis działalności: studio zdrowia i urody / sauna / wellness Słowa kluczowe: masaże dla par, pakiety dla par, ceremonie spa, sauna fińska, ceremonie spa dla par, imprezy spa,masaż dla kobiet w ciąży, drenaż limfatyczny, masaż gorącymi kamieniami, kosmetyka twarzy, mikrodermabrazja, radiofrekwencja, peeling kawitacyjny

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 5x 7x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 5862
Data utworzenia profilu: 15.11.2010 15:51:50
Data ostatniej aktualizacji: 20.12.2013 19:54:41 

Opinie o Green Tea Spa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Salonu już kilkakrotnie i bardzo polecam. Pani Olga jest świetna, efekty widoczne i klient ma poczucie dobrze, sensownie wydanych pieniędzy stąd wracam tam z przyjemnością i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ula_p dnia: 08.03.2014 14:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkowo odkryłam ten Salon (prezent) i po pierwszej wizycie jestem pewna że tam wrócę. Oferta zabiegów jak w każdym szanującym się salonie kosmetycznym.. ale ceny dużo bardziej przystępne i NIESAMOWICIE WYJĄTKOWA ATMOSFERA! Obsługa profesjonalna ale nienapuszona co moim zdaniem jest bardzo ważne.. w miejscu w którym pragniemy się zrelaksować. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Szymańska dnia: 02.03.2014 20:18:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię serię kwasów - efekty rewelacyjne. Widzę znaczną poprawę już po drugim zabiegu. Trądzik i ropne cysty wycofują się. Oczekuję naprawdę świetnych rezultatów. Ceny bardzo przystępne jak na kwasy medyczne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa W. dnia: 14.12.2013 22:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała obsługa, profesjonalny salon, świetne kosmetyki, szeroka gama oferowanych zabiegów, do tego super masaże, sauna, pokój relaksu. Skutecznie cofają nieubłagalnie płynący czas! Polecam każdemu, kto dba o swoje zdrowie i dobre samopoczucie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna Ciszewska dnia: 16.10.2013 18:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To świetny salon. Profesjonalizm, kompleksowość, przystępne ceny oraz przemiła atmosfera to jego atuty. Przychodzę tu na manicure hybrydowy oraz masaże. Sauna do dodatkowy walor tego klimatycznego miejsca. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnes52 dnia: 02.10.2013 13:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wizycie w Green Tea Spa pozytywne komentarze mnie nie dziwia.... ! Obsługa jak najbardziej profesjonalna a atmosfera magiczna! Jestem od niedawna stałą Zadowoloną klientką :) Postanowiłam zorganizować tam również siostrze (ciężarnej) wieczór panieński.. rewelacyjne miejsce na tego typu babskie spotkanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania K. dnia: 01.10.2013 11:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na najwyższym poziomie, obsługa miła i profesjonalna. Ceny, jak na wrocławski bardzo niskie. Pani Olga zorganizowała nam rewelacyjny Dzień Kobiet w Green Tea Spa. Wszystko było przygotowane bardzo profesjonalnie. Cały dzień był rozplanowany. Żadna z dziewczyn nie nudziła się. Super atmosfera. Miejsce kameralne ale posiada swój urok. W najbliższym czasie na pewno tam wrócimy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emila dnia: 18.03.2013 09:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elegancki salon, mega profesjonalna obsługa - dyskretna i na poziomie, świetnej jakości kosmetyki - to wszystko składa sie na rewelacyjny stosunek ceny do jakości - oby tylko takie salony istniały!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 22.01.2013 09:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon, atmosfera oraz usługi z najwyżeszj półki, same pozytywy mogę tylko [isac o tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 15.02.2012 12:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjne masaze!!! mozna odpoczac po ciezkim dniu oraz podleczyc swoje ciało !! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 13.10.2011 19:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny i przyjemny gabinet. Polecm profesjonalne zabiegi na twarz i bardzo dobre masaze.Bylem na sportowym i mam zamiar wrocic do tego salonu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rafał dnia: 26.09.2011 18:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny gabinet. Profesjonalna obsługa i świetna, relaksująca atmosfera. Wszystko tak, jak powinno być. Efekty zabiegów na twarz widać natychmiast. Dobre kosmetyki. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ada dnia: 15.09.2011 19:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładny gabinet, profesjonalna obsługa i najbardziej relaksacyjny masaż jaki miałam. Thumbs up.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja W. dnia: 30.11.2010 11:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Green Tea Spa - od dawna szukałam takiego gabinetu , gdzie choć przez chwile mozna sie poczuc jak w prawdziwym SPA. Profesjonalna obsługa, fantastyczne zabiegi ( goraco polecam zabieg z witamina C :)oraz masaże), a wszystko to w przystępnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: maruda dnia: 15.11.2010 20:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękne spa! najlepszy masaż jaki miałam w życiu! nie takie "lelumpolelum" wykonane przez pania kosmetyczkę, a prawdziwy masaż (byłam już na masażu gorącymi kamieniami i masażu tajskim - ale oferta jest dużo bogatsza)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: paulina dnia: 15.11.2010 15:58:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją