Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Agnieszka Janicka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Podchorążych 13e/22
Telefon: Kom. 660661474
Adres e-mail: kancelaria.janicka(małpa)onet.eu
Strona internetowa: http://prawnik-torun.eu
NIP:
657-275-87-12
Opis działalności: Oferuje usługi z zakresu doradztwa prawnego i szeroko rozumianej pomocy prawnej, zarówno dla podmiotów gospodarczych jak i osób fizycznych. Słowa kluczowe: radca prawny, Toruń, Bydgoszcz, prawnik

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3594
Data utworzenia profilu: 2013-12-20 03:51:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-20 03:51:50 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Agnieszka Janicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka skutecznie pomogła mi odzyskać pieniądze od nieuczciwego kontrahenta. Współpraca była bardzo profesjonalna, szybka, kulturalna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-02-16 20:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka, sprawa obsługa prawna i co najważniejsze trafna opinia i analiza problemu. Polecam wszystkim kancelarię p. Agnieszki Janickiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: panem dnia: 2015-11-04 12:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria p.Agnieszki Janickiej jest w 100% profesjonalną kancelarią. Pani Agnieszka działa szybko, sprawnie i co najważniejsze z pełnym zaangażowaniem. Dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Skierski dnia: 2015-05-16 19:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje za szybką ,rzetelną opinię . Z całą pewnością będę korzystał z porad w przyszłości . Polecam wszystkim którzy szukają pomocy prawnej. Krzysztof G.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2015-03-27 18:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam kancelarię.Pani Agnieszka jest osobą bardzo kontaktową,profesjonalnie angażuje się w powierzoną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2015-02-22 16:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Agnieszkę Janicką ze względu na profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-12-10 18:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja rowniez polecam Pania Agnieszke
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-10-26 20:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna współpraca, rzetelna i miła. Pani Agnieszka odpowiadała na wszelkie moje pytania. Polecam tę Kancelarię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-09-13 22:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i skuteczny Radca Prawny.Współpraca owocna i bez zastrzeżeń, w rożnych i nierzadko skomplikowanych sprawach.Serdecznie polecam tą Panią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izabela777 dnia: 2014-09-13 08:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki standard usług, terminowość, obowiązkowość, pełne zaangażowanie w swoją pracę. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-09-10 18:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Agnieszkę - zwłaszcza za drobiazgowość w analizie mojego przypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Marcin T. dnia: 2014-05-29 09:54:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i szybka pomoc w udzielenieniu w pełni udokumentowanej porady prawnej. Mile zaskoczony. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D. P. dnia: 2014-01-31 23:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka, rzeczowa, konstruktywna i skuteczna porada na dany temat. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-01-20 14:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc Pani Agnieszki jest nieoceniona! Dokładnie i szczegółowo - ale bardzo przystępnym językiem, wyjaśnia zawiłości prawne, działa solidnie i szybko! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-01-20 10:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam Panią Agnieszkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin T. dnia: 2014-01-14 09:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi radcy prawnego pani Agnieszki Janickiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LM dnia: 2013-12-20 03:52:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją