Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Rachunkowa KR Grzegorz Krajczok

Zawód: Księgowy 
Adres: Śląskie, 44-280 Rydułtowy Gajowa 20A
Telefon: 32 4578852 Kom. 799169992
Adres e-mail: kancelaria(małpa)krajczok.pl
Strona internetowa: www.krajczok.pl
NIP:
647-183-92-83
Opis działalności: Usługi księgowe Słowa kluczowe: Usługi księgowe

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1554
Data utworzenia profilu: 07.03.2013 08:56:16
Data ostatniej aktualizacji: 19.12.2013 15:55:44 

Opinie o Kancelaria Rachunkowa KR Grzegorz Krajczok

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pomocna i zetelna obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stala klientka dnia: 08.10.2014 08:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.07.2013 13:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczególnie fajnie mają u nich nowi klienci mogą liczyć na niskie ceny i promocje. Sam dostałem tableta, który okazał się bardzo przydatny. Co do samej kancelarii to prowadzą wszystko bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.06.2013 11:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z kancelarią Pana Krajczoka. Do tej pory się nie zawiodłem, wszystko przebiega zgodnie z moimi oczekiwaniami. Terminowość, zaangażowanie i skuteczne podejście do zawodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.05.2013 10:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Uzyskałem u nich pomoc w związku z kilkoma rozliczeniami. Zaskoczyło mnie podejście do klienta. Uczciwość, zaangażowanie oraz skuteczność w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2013 12:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Kancelarii udało mi się pozyskać kredyt dzięki któremu udało mi się zdobyć fundusze dzięki którym moja działalność gospodarcza poradziła sobie w trudnym okresie. Bardzo mi pomogli i polecam tą firmę wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2013 14:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest bardzo porzadna firma, znam ich troszkę czasu i caly czas jestem zadowolona z ich pracy ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2013 08:56:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją