Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Restauracja GRAŻKA Grażyna Bieda-Walczak

Zawód: restauracje  
Adres: Dolnośląskie, 55-200 Oława Pl. Zamkowy 24 A
Telefon: (71) 303 25 25 Kom. 603 127 421
Adres e-mail: biuro(małpa)restauracjagrazka.pl
Strona internetowa: www.restauracjagrazka.pl
NIP:
9120013808
Opis działalności: Restauracja, usługi hotelowe. Słowa kluczowe: restauracja, gastronomia, hotel, noclegi

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1628
Data utworzenia profilu: 16.12.2013 08:46:31
Data ostatniej aktualizacji: 16.12.2013 08:46:31 

Opinie o Restauracja GRAŻKA Grażyna Bieda-Walczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chrzciny naszej córeczki zaliczamy do udanych. Goście bardzo zadowoleni , obsługa miła , jedzenie przepyszne , kolorowo , dużo , smacznie jedynie dają mało surówek do obiadu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 07.07.2015 09:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Urządziłem tam spotkanie biznesowe ponieważ jest to bardzo elegancki lokal i przyznam, że było bardzo udane, partnerzy sobie smacznie pojedli i spędzili czas w eleganckim lokalu w dobrej atmosferze. Zawsze była też tam i jest możliwość noclegu co też może być bardzo przydatne w takich sytuacjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2014 14:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowne miejsce. Jestem bardzo zadowolona,że miałam okazję żeby tu nocować. Bardzo mi się tu podobało. Panuje tu miła atmosfera. Wszystko jest pięknie ogarnięte. Nie chciało mi się stąd wyjeżdżać ;) Jeśli chodzi o restaurację to jadłam tam same pyszności. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2014 09:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkanie biznesowe przebiegło w sympatycznej atmosferze. Zagraniczni goście pochwalili jedzenie oraz klimat. Mnie również się podobało. Mieszkam w Oławie już X lat, a mimo to dopiero pierwszy raz gościłem w tej restauracji.
Opinia dodana przez: Kamyk dnia: 24.03.2014 11:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizacja wesela rewelacyjna, wszystko super przygotowane, jedzenie bardzo smaczne i świetnie podane, zabawa super, dobrze wybrałam miejsce na taką imprezę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 7 marca dnia: 09.03.2014 20:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nocowałem w hotelu restauracyjnym, potrzebowałem trochę wytchnienia po podróży, przyznam, że kwaterowało mi się tam bardzo komfortowo i wygodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2014 10:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uroczystość urodzinowa syna bardzo udana. Wywiązali się z umowy w 100%, niczego generalnie nie zabrakło. Udało nam się zaskoczyć gości, byli zadowoleni.
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2013 14:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna restauracja i jestem zadowolona,ze zorganizowałam tu wesele. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałam. Bawiliśmy się świetnie. Nie spodziewałam się,że aż tak ładnie się postarają. Świetna dekoracja sali. Myślę,że każdy dzisiaj milo wspomina. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2013 12:54:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją