Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Michel Design Helena Michel

Zawód: Architekt wnętrz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 692 413 663
Adres e-mail: michel.helena(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.micheldesign.pl
Opis działalności: Projekty i aranżacje wnętrz prywatnych, miejsc użyteczności publicznej: klubów, lokali usługowych, restauracji. Słowa kluczowe: architekt wnętrz, projektant, projektowanie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2683
Data utworzenia profilu: 2013-12-09 17:43:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-09 17:56:08 

Opinie o Michel Design Helena Michel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam Michel Design urządzenie dwóch mieszkań pod wynajem- czyli nie dosyć że ładnie, to jeszcze niezniszczalnie. Póki co, nie miałam problemu z wynajęciem (więc jest ładnie) i nic się nie popsuło, czyli niezniszczalnie też jest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2014-01-07 10:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosztowało ile miało kosztować, cały projekt trwał tyle, na ile się umówiliśmy, projekt bardzo mi się podoba. Ogólnie bez niemiłych niespodzianek. No i obyło się bez "gwiazdorzenia" jak to mają inni projektanci w zwyczaju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 18:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym togodniu skończyłem remonty w firmie. Przyszedł taki czas, że trzeba było wyjść z garażu i pokazać się z trochę lepszej strony. Przyłożyliśmy się do tematu, zatrudniliśmy Helena Michel Design, efekt jest wspaniały. Trochę prezent na święta, wychodzi na to że byłem grzeczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-12-15 14:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu duzo komentowac. Warto pogadac z Michel Design i samemu zdecydowac czy sie chce dalej z nimi pracowac. Ja jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2013-12-14 11:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z projektantami to jest tak, że albo się ich lubi, albo nie. Ja Helenę poznałam zupełnie przypadkiem, zupełnie prywatnie, potem okazało się, że projektuje wnętrza, a ja chciałam zrobić coś u siebie w mieszkaniu. Helena "wyciągnęła" to co we mnie siedziało i stworzyła mieszkanie, w którym spędzam czas, bo to uwielbiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-12-13 11:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super od samego początku. Bez żadnych przykrych niespodzianek. Pani projektant podeszła profesjonalnie do tematu, zaprojektowała wnętrze, w którym świetnie się czuję. Do tego zadbała o wykonanie, tak więc zaoszczędziłem sporo czasu i nerwów. Teraz przymierzam się do aranżacji biur w firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2013-12-09 17:45:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją