Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

wyrerestrowana

Zawód: artykuły i sprzęt gospodarstwa domowego - naprawa Serwisant 
Adres: Dolnośląskie, 51-171 Wrocław wyrejestrowana 0/0
Telefon:
Adres e-mail: michal(małpa)pss.com.pl
Strona internetowa: wyjerestrowana
NIP:
8951316552
Opis działalności: Serwus AGD, naprawa urzadzeń gastronomicznych Słowa kluczowe: agd serwis, wrocław, naprawa lodówek, gastronomia, pralki, zmywarki, urządzenia chłodnicze, montaż, sterowniki elektroniczne,bosch, siemens, ardo, elektrolux, whirpool, witryny, ciastkarki, lady, mroźnie, agregaty, sprężarki,

Ocena: 30% pozytywna 3x 7x

Jakość usług: 33% wysoka 3x 6x
Terminowość: 44% bez zastrzeżeń 4x 5x
Ceny usług: 20% niskie 1x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2731
Data utworzenia profilu: 2011-03-26 00:47:20
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-07 21:58:33 

Opinie o wyrerestrowana

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem co tu opisać ale zamowiłem naprawę, Mechanik przyjechał za 6 godz od zgłosznia. Pralke zrobił- chociaż od innego serwisu otrzymałem inforamcję, że się nie opłaca.. Wydać 250 zł za naprawę a kupić nową pralkę to jest duża róznica.. Mi się opłacało:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dostałem rok pisemnej gwarancji na naprawe.
Opinia dodana przez: Marcin z Katowic dnia: 2017-10-24 10:53:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mechanik nie znający się na naprawach i diagnozach, trzy godziny grzebania w pralce nie wiedział co jej dolega,stwierdził że pralka nadaje się na śmieci....wezwałam innego Pana który w 15 min naprawił mi pralkę która rzekomo nie nadawała się już do niczego
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dolnoślązaczka dnia: 2017-07-14 11:45:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec, który przyszedł naprawić lodówkę, nie wiedział gdzie jest problem, uzupełnił tylko izobutan, wziął 200 zł, potem nie było z nim kontaktu, chociaż miał przyjść i dokończyć naprawę. Podczas wizyty nie wystawił faktury, później ciągle to odkładał mimo wielu próśb.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-01 13:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam serwisu AGD w Warszawie, który naprawi moją pralkę i da mi gwarancję na wykonaną naprawę. Zgłoszenia naprawy dokonałam przez stronę technikan.pl Pan serwisant szybko się do mnie odezwał, ustaliliśmy termin naprawy, sama usługa przebiegła szybko i bez problemów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2017-06-23 08:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie na naprawę pralki złożyłam przez internet. Serwis Technikan.pl szybko się ze mną skontaktował i umówiliśmy się na konkretną datę naprawy mojej pralki. Pan, który naprawiał pralkę był miły i konkretny. Szybko uporał się z usterką. Co więcej, dał gwarancję na wykonaną naprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beattta N dnia: 2017-02-08 15:15:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po podniesieniu słuchawki juz odechciewa sie gadac z Panem pseudo serwisantem.Nawet nie stara sie zrobić diagnozy wstepnej tylko najlepiej zamowic serwis i becalowc nieudacznikom jak czytam niektore opinie. Stanowczo nie polecam tego serwisu !!!!!
Opinia dodana przez: MM dnia: 2016-12-16 09:58:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie to banda naciągaczy za wyciągnięcie monet z filtra pralki 150zł u emerytki. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-09 17:14:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODRADZAM FAKTYCZNIE PAN PRZYJECHAL NIC NIE ZROBIL I WZIAL 50ZL A MIAL SPRAWDZIC PRALKE ZAMIAST FACHOWCA PRZYSLALI MECHANIKI KPINY JAKIEJ ODRADZAM OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM TA FIRME ,PRZYJECHAL MECHANIK CHCIAL ZABRAC PRALKE I POZWIEDZIAL NAPRAWA GRANICACH 200 ZL ,SMIESZNE PODEJZEWAM ZE TYLKO BEZPIECZNIK WYSIADL ,NABIJANIE W BUTELKE LUDZIE ,ZDZIERAJ KASE ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ED.F dnia: 2016-11-10 12:16:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam korzystanie z usług tej firmy. Ich "fachowcy" to nastawione na kasę niekulturalne hieny nie mające nic wspólnego z fachowcem. Po niby naprawie pralka dalej zepsuta a na próby reklamacji reagują krzykiem i obelgami. OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Żadna - firma broni swoich niekulturalnych laików.
Opinia dodana przez: Oszukany Wrocław dnia: 2015-06-25 18:22:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam firmę Technikan nr tel. 786 186 280 a konkretnie jednego z mechaników z Wrocławia, z którym firma współpracuje! Zgłosiliśmy z mężem awarię lodówki i Pan naprawiał ją ponad 2 m-ce - efekt końcowy - lodówka nadal zepsuta!!!! Na początku stwierdził, że czujka termostatu jest do wymiany, natomiast pozniej stwierdzil ze to jednak grzałka, ale na grzałke baaaardzo długo czekalismy wiec miedzy czasie stwierdzil ze to raczej jednak czujka. Czujke udało się dostać i mechanik ją wymienił, okazalo sie po ponad tygodniu ze lodowka nadal przestaje mrozic, wiec Pan stwierdzil ze to na pewno tym razem grzałka (ponadto mechanik stwierdzil ze nie mozna w zaden sposob sprawdzic dzialania grzalki-a okazuje sie ze jednak mozna - sa dostepne okreslone przyrządy pomiarowe-powiedzial nam o tym inny mechanik z innejo firmie). Pan zamowil grzalke i czekalismy juz poraz 2 i znow dlugo, najpierw miala przyjsc do 7 dni roboczych, po czym okazalo sie ze nadal nie przyszla i trzeba czekac. Poprosilam zeby mechanik zadzwonil do mnie w momencie gdy bedzie w hurtowni w ktorej zamawial czesc, zebym mogla porozmawac z kim z dzialu zamowien, z kims kto w koncu cos wiecej mi powie, no niestety pan pamietal ze rozmawialismy ze soba na temat lodówki pare dni wczesniej ale wylecialo mu z glowy to ze ma do mnie zadzwonic z hurtowni. Ogólnie partactwo tragiczne!!! Gość kompletnie niedouczony i nie ma pojecia o robocie!!! Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta-Wrocław dnia: 2015-06-23 11:35:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją