Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CYKLINOWANIE KIELCE Usługi Parkieciarsko Stolarskie Strączek Bogusław

Zawód: Posadzkarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-811 Kielce Pańska 74
Telefon: 791 092 712
Adres e-mail: cyklinowanie.kielce(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: parkieciarz kielce, układanie paneli Kielce, Jędrzejów, Końskie Parkietu, Olejowanie, Cyklinowanie Kielce Słowa kluczowe: Odnawianie schodów, układanie paneli Kielce, Parkietu, Olejowanie, Cyklinowanie Kielce, zabudowy szafy przesówne

Ocena: 100% pozytywna 67x

Jakość usług: 100% wysoka 67x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 52x 15x
Ceny usług: 100% niskie 56x 10x
Ilość opinii w serwisie: 67
Ilość odsłon profilu firmy: 8924
Data utworzenia profilu: 2012-08-26 20:32:24
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-07 21:19:05 

Opinie o CYKLINOWANIE KIELCE Usługi Parkieciarsko Stolarskie Strączek Bogusław

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczony że po cyklinowaniu nie było dodatkowych kosztów a podłoga jest jak gładka jak stół i ładnie polakierowana. Polecam miłego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Gawron dnia: 2016-11-04 06:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma polecana przez salon z parkietami. Również polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Komplexbud dnia: 2016-10-03 18:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładnie i starannie wykonany parkiet jest w salonie wizytówką domu. Taki wysoki standard Pan Bogusław zaoferował mi w nie wygórowanej cenie. Polecam fajną firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcel Lis dnia: 2016-10-02 20:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo się czeka Na Pana Bogusława ale się opłaca. Jest Brak ukrytych kosztów i to mi się podoba. Podłoga jest teraz elegancka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Jędrzejczyk dnia: 2015-07-24 08:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam po trzech latach użytkowania parkietu dębowego, który odnowił pan Bogusław stwierdzam iż użyty laker jest bardzo dobry. Nadmieniam iż nie miałem dobrego zdania o lakierach wodnych. Kolejny raz korzystam z usług firmy i cały czas profesjonalne podejście. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur Domagała dnia: 2015-06-04 11:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży plus za lakier który nie żółknie i nie rysuje się tak szybko. Użytkuję podłogę która była poddana odnowieniu rok temu i dalej wygląda jak nowa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miedziana Góra A.P. dnia: 2015-03-31 20:21:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy skalkulowałem całość to firma jest nie droga. Lakier wraz ze środkami które są na zarysowania świetnie działa. Polecam bardzo dobrego fachowca!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba ul. Ściegiennego dnia: 2015-03-25 20:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny są niskie a Materiały jedne z lepszych i polecają firmy budowlane. Ja też polecam firmę bo jest dokładna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina W. dnia: 2015-01-12 21:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkieciarz potrafi doradzić i dobrze wykonać. Jestem zadowolony wszystko wykonane zgodnie z moimi wytycznymi. Ceny są przystępne nie zdzierają. Polecam firmę do prac parkieciarskich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remonty i Wykończenia wnętrz Grzegorz Musiał dnia: 2015-01-03 07:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę dostałam z polecenia i polecam dalej. Pracują czysto, szybko, i nie są drodzy. Podłoga wygląda idealnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka Mazur dnia: 2014-09-28 13:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam mam podłogę z merbau. Poprzednio polakierowana była lakierem wodnym i słabym, po pierwszych ustawionych meblach już było widać uszkodzenia, ryski. Myślałam że to normalne. A teraz po fachowej pracy Pana Bogusława ponad rok Eksploatujemy podłogę i jest dalej jak nowa! Polecam Profesjonalnego Parkieciarza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia Małogoszcz dnia: 2014-09-08 14:07:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mili i kulturalni fachowcy. Ich praca jest czysta i dokładna. Informację o fachowcach dostałem od hydraulika, któremu bardzo dziękuję. Polecam usługi profesjonalnej firmy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.K. Malików dnia: 2014-09-02 20:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę - dotrzymują terminów, mają drogie i dobre maszyny. Potrafią olejować drewno bez plam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.K. Kielce dnia: 2014-08-13 21:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuję za poprawienie wyglądu podłogi. Wcześniej polakierowana podłoga Po roku czasu zrobiła się żółta!!! Obecnie drugi rok mija od remontu i kolor podłogi jasny! Polecam fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia Kielce dnia: 2014-07-31 14:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki za ładną podłogę i bardzo trwały lakier :) polecam firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asia jędrzejów dnia: 2014-07-07 21:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czysto i szybko wykonali cyklinowanie, i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asia jakubowska dnia: 2014-06-19 22:30:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najtaniej - bardzo ładnie i dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Ziętal dnia: 2014-04-30 21:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma przygotowała podłoże i układała parkiet. Efekt pracy jest bardzo ładny, czysto i równo ułożona posadzka drewniana. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Kielce dnia: 2014-04-04 21:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie najlepsza firma z jaką miałem możliwość współpracować. Pełna wycena brak ukrytych kosztów i świetna robota. Pozdrawiam serdecznie Pana Bogusława i dziękuję za współpracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: podkarczówka Michał dnia: 2014-03-12 22:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia dla Pana Bogusława niech będzie dobrym przykładem dla osób poszukujących wykonawcy taniego i bardzo dobrego. Na początku rozmowy Nie był najtańszy bo nie ukrywał kosztów za dodatkowe czynności! Wcześniej był pan z ogłoszenia aby podać cenę za renowację który telefonicznie zaniżył koszt a jak przyjechał to plus lakier, podkład, szpachla itp. Wyliczył ponad 50zł/m2 - lakierem który u niego kosztował 90zł/l a w necie jest po 60zł/l! Rozumiem chciał zarobić. Natomiast Pan Boguś ten sam lakier miał za 50zł/l a i tak polecił mi lepszy. Mało dostałem gwarancję. Jestem bardzo wdzięczny. Podłoga ma ponad rok i jest w bardzo dobrym stanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowalczyk dnia: 2014-01-25 12:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona solidnie i ekonomicznie, miałam już i tania ekipę i wyszło drogo nawet bardzo (co innego w ogłoszeniu a co innego przy końcu roboty) i najlepszych z miasta i wyszło średnio a cena kosmiczna, zdecydowałam sie na uslugi pana Strączka gdy zobaczyłam podloge u kolezanki w mieszkaniu i to po prawie 1,5 roku uzytkowania - była w lepszym stanie niz moja dopiero co zrobiona przez superprofesjonalistów!!!! liderów. Ponieważ miałam mała powodż w domu wie musiałam zdecydowac sie na kolejne odśweżenie parkietu i w końcu trafiłam na solidnych, bardzo uczciwych i konkretnych ludzi. Od początku wiedzialm ile kiedy i czymbędzie zrobiona podłoga, nawet dostałm probki koloru żeby sobie dobrać a i faktycznie czysto, bezpyłowo w końcu ekipa po której nie trzeba sprzątać.Pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucja dnia: 2014-01-14 10:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to znana firma wśród firm budowlanych i bardzo ceniona. Ja równierz otrzymałem informację od glazurkarza że Pan Bogusław zna się na rzeczy i potwierdzam. Stara zniszczona podłoga bukowa dostała nowe życie! Jest się czym chwalić bo ładna podłoga jest też trwała!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisław Łopuszno dnia: 2014-01-03 20:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra firma która jest już długfo na rynku i się nie uczy ! Świetnie im wyszło cyklinowanie i olejowanie mojej podłogi poprzednie firmy to AMATORZY!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IGOR dnia: 2013-12-23 19:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią doradzić są uprzejmi, mają najlepsze marki lakierów: Bona Trafic HD, Pallmann x98, Loba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: chęcińska rafał dnia: 2013-12-10 21:06:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nowe maszyny i doświadczenie to dwa argumenty które mi się kojarzą z firmą. Jestem pracownikiem sprzedającym farby ale nikogo innego niepolecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: David dnia: 2013-12-09 17:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam firme na fecebooku Bogusław Cyklinowanie i niezawiodłam się. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Chęciny dnia: 2013-12-07 18:54:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec umie doradzić pod potrzeby kilienta z góry wiadomo o wszystkich kosztach usługi sprząta po sobie Kulturalny Kontaktowy Uczciwy Z przyjemnością patrzę na swoją nową podłogę Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-12-02 21:49:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stary parkiet nadający się do zerwania zamienili w fajną podłogę. Specjaliści
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ul.fosforytowa dnia: 2013-12-02 14:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Prawdziwego Fachowca który potrafi ze starej podłogi zrobić coś co się podoba i jest wizytówką domu. Poprzednią renowację parkietu zrobił mi nieudacznik! Nie potrafił pozacierać rys, dobrze odkurzać , oraz malować! Po trzech latach lakier jednoskładnik skarpetkami poprzecierałem! Natomiast TERAZ jest BĄBA. Lakier Palman 98 Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2013-12-01 09:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzęt który posiadają potrafią wykorzystać, ze starego parkietu zrobili fajną podłogę. Jestem zadowolony że nie inwestowałem w panele
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ziętal mirek dnia: 2013-11-26 06:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem poinformować że używane lakiery przez pana Bogusława są trwalsze. Różnice zauważyłem pomiędzy schodami a parkietem z jesionu. Nie pamiętam nazw lakierów, ale obydwa były dwuskładnikowe do schodów i do parkietu. Podkreślam iż Schody robiła inna firma. Dodam też że parkiet nie ciemnieje. Warto w dobry lakier zainwestować i świetnego Fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrzejczyk Mariusz dnia: 2013-11-21 21:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam profesjonalistę, który daję cenę za całość bez ukrytych kosztów i nie dolicza lakieru który został!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tokarnia dnia: 2013-11-20 12:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma z doświadczeniem i profesjonalnym sprzętem. Polecam dla ludzi wymagających
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz W. Ślichowice dnia: 2013-11-16 13:55:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałem podziękować za odnowienie parkietu w sposób profesjonalny. Nie wiedziałem że można nie robić przekładania starego parkietu tylko podklejanie, że szczeliny można tak zaszpachlować by nie zapadały się, że szlifowanie wykonuje sie bezpyłu, że po szlifowaniu tarczówką zaszlifowywuje się na połysk, że nic nie śmierdzi, że przed ostatnim lakierowaniem odelektryzowywuje się powierzchnię. A końcowy efekt jest jednolítą taflą ! I to jest to co się podoba. Jeszcze raz dziękuję panu Bogusiowi za świetną robotę i nie zdzieranie z biednych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar Barwinek dnia: 2013-11-13 22:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna firma i nie droga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbyszek krajewski dnia: 2013-11-12 21:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie pijący, nie palący, bardzo dobry wykonawca i nie drogi. Godny polecania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: skansen Tokarnia dnia: 2013-11-12 13:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od 8 lat zajmuję się wylewkami, dla mnie Pan Bogusław jest profesjonalistą. Polecam kożystanie z jego usług Zero reklamacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wylewki kielce ui.szwoleżerów dnia: 2013-11-07 11:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność i uczciwość to atuty firmy. Polecam firmę, bo poprzedni fachowcy strasznie oszukują przy cenach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna gliwińska Czerwona Góra dnia: 2013-11-06 11:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam firmę za jedną z lepszych z którymi miałem doczynienia. Pragnę zwrócić szczególną uwagę na to iż pan Bogusław jest doświadczoną osobą, posiadającą nowoczesny sprzęt i jest dokładny. Powierzoną podłogę zamienił w piękną taflę jednolitej powierzchni. Super polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tadeusz dnia: 2013-10-31 13:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia Lipowica
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lipowica dnia: 2013-10-13 19:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma poważnie traktująca klienta i pracę. Bez gadania bzdur i dopłat podczas wykonywania cyklinowania. Jestem mile zaskoczony końcowym lakierowaniem, które jest równe i bez smug. Troszkę mi smutno że dopiero za drugim razem trafiłem na Pana Boguslawa który poprawiał cyklinowanie za które też wcześniej płaciłem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Bilcza dnia: 2013-10-07 19:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dokładna firma która zamienia stary parkiet w nowy. Pomcni w przygotowaniu pokoju, uważają na ściany, płytki i inne elementy domu. Świetni fachowcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mati dnia: 2013-10-01 11:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam tych co remontują i zaczynają się znać na wszystkim gdyż brakuje fachowców z powołania a mnóstwo jest tych do gadania i tylko brania. Piszę by podkreślić iż firma Usługi Parkieciarsko Stolarskie Strączek Bogusław jest rzetelna i uczciwa a do tego nie droga. Spróbujcie znaleźć takie firmy w każdej z dziedzin budowlanych a zobaczycie jak przyjemny może być remont mieszkania. Ja po trudnościach znalazłem i się dzielę dobrą opinią. Chętnie powysyłam fotki moich podłóg sosnowych uważanych za coś do usunięcia a które są teraz wizytówką mojego domu. ckpiotr1981@gmail.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ckpiotr1981@gmail.com dnia: 2013-09-29 13:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po kolejnym cyklinowaniu na przełomie 3 lat wiem na czym ta robota polega. Odnawialiśmy deski sosnowe, powykrzywiane, z dziurami do 0,5cm z gwoździami. Pomysł był by pozrywać dechy bo niektórzy chcieli za renowację 80zł/m2 kosmos! I trafiłem na Pana Bogusława ... cena niższa, a deski rewelacja! Chętnie powysyłam fotki ckpiotr1981@gmail.com mojej Nowej podłogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ckpiotr24@gmail.com dnia: 2013-09-27 07:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra cena, nie ukrywają dodatkowych kosztów, bezpłatnie przyjeżdżają do wyceny podłogi. Bardzo ładny efekt końcowy ze starych desek zrobili panowie elegandzką podlogę. Jeśmy z żoną bardzo zadowoleni!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adrian kocjan dnia: 2013-09-22 11:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny sprzęt, wysoka wiedza z branży oraz trafne doradztwo i pomoc w zorganizowaniu materiałów na podłogę. Świetnie wyszkolona firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej kowala dnia: 2013-08-27 22:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywanie usługi wysoce profesjonalne jak i użycie maszyn czy lakierów. Doświadczenie i gwarancja perfekcyjnego wykonawstwa. Szczerze polecam profesjonalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-25 17:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: napewno lepiej cyklinują i dużo lepiej malują. Miałem poprawkę ponieważ poprzednia firma z doświadczeniem chyba dalej się uczy! Polecam profesjonalistę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam jedliński dnia: 2013-08-13 16:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidna firma i niedroga. Nie pijący i nie palący !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: romek Małogoszcz dnia: 2013-08-06 21:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robiła odnowienie schodów dębowych. Bardzo dokładna robota i dobry lakier. Polecam Pana Bogusława jako porządnego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kemila24@wp.pl dnia: 2013-07-29 22:22:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna firma z doświadczeniem. Nie palący. Czyści i zwinni. 35m2 w jednym dniu trachneli. Równiótko ułożony parkiet. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Zawadzki dnia: 2013-07-04 22:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cześć postanowiłem opisać firmę Pana Bogusława bo jestem mile zaskoczony. Miałem wcześniej zła opinię co do parkieciarzy bo robili szybko, były plamy po lakierowaniu, pobrudzone płytki ściany a niedociągnięcia tłumaczone były wadami podłogi i dziwnymi zdarzeniami.Z Panem Bogusławem ustala się raz co do wykonania i ceny i gotowe. Nie ma dziwnych dopłat podciągnięć cen itp. Drugi aspekt to dokładnie i starannie wykonany parkiet BRAK NIEDOCIĄGNIĘĆ. Dlatego polecam wszystkim firmę jestem w 100% zadowolony a remontuję już czwarte mieszkanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.K. Kielce dnia: 2013-06-24 10:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to jedyna firma z którą nie miałem problemów przy budowie. Przystępne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2013-06-17 12:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam majstra za bardzo dobrze odnowiony parkiet bukowy. Brak jest rys po cykliniarce, niema kropek piasku, niema plam. Super podloga lepiej wyglada niz nowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: emil.ala.ksm dnia: 2013-06-12 21:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ładnie odnowiona podłoga z desek. Bez kurzu, pyłu. Porządny twardy lakier
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 2013-06-10 10:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre materiały ścierne, najwyższej jakości lakiery, nowe i porządne maszyny to w połączeniu z precyzją i doświadczeniem pozwala na to abym współpracował z firma Pana Bogusława i nigdy nie miał problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: remonty kompleksowe kielce dnia: 2013-06-07 21:19:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio i skutecznie odnowiona podłoga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna piekoszów dnia: 2013-06-03 21:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę za uczciwość i rzetelną pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiktor dąbrowa dnia: 2013-05-27 09:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę wszystkim zainteresowanym. Pan Bogusław Strączek to wysokiej klasy fachowiec, który wykonuje swoją pracę w sposób rzetelny, sumienny. Wszystkie roboty zostały wykonane w sposób bardzo dokładny. Usługi firmy nie są drogie, firma po wykonanej pracy zostawia porządek w miejscu wykonanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybko i sprawnie,
Opinia dodana przez: Piotrek Kot dnia: 2013-05-24 20:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna, dotrzymała terminu, nie ma dodatkowych ukrytych kosztów, co jest bardzo nagminne w innych firmach. Jestem bardzo zadowolona, zrobiłam ryse na parkiecie a panowie podjechali i spolerowali nie obciążając mnie za to. Naprawde polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Gawior dnia: 2013-05-24 11:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim współpraca od samego poczatku tj ustaleń bardzo profesjinalna tzn podaje całkowity koszt klientowi i daje kilka wariantów do wyboru inforumując o zaletach i wadach kazdego wariantu i klient sam wybiera.Samo wykonanie super, parkiet wygląda jak nowy -wydane pieniadze poprostu cieszą oko :) Panowie bardzo solidnie wykonywuja swoja prace, po zakończeniu pracy sprzątnięte. Aha i bardzo kulturalna ekipa.Polecili ich nam nasi znajomi wiec i my polecamy.Naprawde godni zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kwyst48 dnia: 2013-05-24 07:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan jest najlepszy na Rynku miałam 2 fachowców i żaden nie gwarantował że będzie dobrze kręcili nosem, aż poleciła mi koleżanka Pana Bogusława i bez problemu! Podłoga i schody wyglądają jak nowe! sama jestem w szoku! Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 07:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam dzwoniłem do 10firm parkieciarskich poniewasz w zeszłym roku cyklinowanie wykonywał fachowiec polecany, Ale po zakończeniu cena w górę bo renowacja, bo lakier został itp. A odbiór prac tyłem do światła bo takie przepisy ! Tylko Pan Bogusław podał całkowity koszt wykonania parkietu. Pozostali rozbijali ceny tak aby się trudo było doliczyć. Prace wykonali czysto, starannie i bardzo dokładnie. Wystawiłem opinie ponieważ 2rok kończymy budowę i dopiero parkieciarz to 3cia uczciwa firma. A wcześniej już wyganiałem 'polecanych' którzy polegli!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek kielce dnia: 2013-05-24 06:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka wiedza branżowa, nowe maszyny , ponad 10 lat w branży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. Bilcza dnia: 2013-05-23 22:17:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio, bardzo solidnie, bez kupowania lakierów. Kompletna usługa! Polecam naprawdę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arkadiusz.ślichowice dnia: 2013-05-23 21:29:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam działalność budowlaną. Od 2 lat korzystam z usług pana Bogusława gdyż posiada niezbędną wiedzę, korzysta z dobrego sprzętu, używa najlepszych materiałów nigdy nie wprowadza w błąd aby coś ukryć, dokładny i lojalny w pracy. Nie pije nie pali i sprząta po sobie. Całość oferuje za rozsądną cenę. Dzięki takim podwykonawcą zyskuję nowych klientów a obecni są zadowoleni. pozdrawiam Piotr P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: git
Opinia dodana przez: pp dnia: 2012-08-28 21:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panele równo ułożone bez pośpiechu, wymierzone pokoje tak aby korytarz był równy, pod panelami zastosowali nowoczesny podkład tłumiący oraz folię poklejoną do siebie, zachowane równe odstępy od ściany, Przywieźli panele ze sklepu do domu!!!! ładnie dopasowane i przykręcone listwy ( każdy szczegół dopracowany ) Prawda są tańsi fachowcy ale nie tak dokładni jak Pan Bogusław!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej ślichowice dnia: 2012-08-26 20:41:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją