Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośrodek Szkolenia Kierowców - AUTKO Leszek Pławiak

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Dolnośląskie, 53-601 Wrocław Tęczowa 7
Telefon: Kom. 605 057 566
Adres e-mail: autkowroclaw(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.naukajazdywroclaw.com
NIP:
9261036680
Opis działalności: Nauka jazdy. Słowa kluczowe: prawo jazdy, nauka jazdy, szkolenie

Ocena: 100% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1466
Data utworzenia profilu: 2013-12-06 12:52:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-06 12:52:35 

Opinie o Ośrodek Szkolenia Kierowców - AUTKO Leszek Pławiak

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kumpela się tam uczyła i mi poleciła. Instruktorzy faktycznie są dobrzy. Ceny są takie jak na rynku. Większość jazd jest uszczuplona o jakieś 10 -15 minut, u mnie sporo było odwołanych, przez co znacząco wydłużył się kurs.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-07-17 14:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam OSK AUTKO ;-) Brak ukrytych opłat, dobry stan pojazdów, kultura, rzetelność, bezpieczeństwo, wsparcie oraz przyjazna atmosfera. Współpraca owocna i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2016-03-01 22:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykładowca,przekazuje wiedze w sposób bardzo dostępny i z humorem.Polecam z czystym sumieniem :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak danych :D
Opinia dodana przez: D.K. dnia: 2015-01-17 22:09:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkołę wybrałam z polecenia, a wcześniej sprawdzałam opinie. Wszystkie pozytywne się zgadzaja. Nauczyłam się jeździć autem z skrzynia automatyczną. Zadałam egzamin bez większych problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-26 14:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obecnie kumpel się u nich uczy bo ja już skończyłem i jestem bardzo zadowolony. Prawko udało mi się szybko zrobić. Miałem świetnego instruktora. Cieszę się,że wszystko się odbyło bez żadnego stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-06 09:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma mi poleciła tą szkołę i zdecydowałam się zapisać. Słyszałam o szkole same dobre opinie więc nie miałam nic do stracenia. Generalnie bardzo mi się tu podobało.Wszystko tu jest pięknie opanowane. Instruktor bardzo miły i ma świetne podejście. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 10:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczą tu bardzo fajnie. Jestem zadowolona że się tu zapisałam. Trafiłam na świetnego instruktora, ma fajne podejście do ludzi. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 15:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja kumpela się teraz u nich uczy i jest bardzo zadowolona. Wszystko jest dokładnie tak jak oczekiwała. Instruktora ma bardzo fajnego bo poznałam go jak ją odprowadzałam. Za dwa tygodnie ma egzamin i wydaje mi się,że zda bez żadnego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 15:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Egzamin zdany papier odebrany, ale muszę powiedzieć, że gdyby nie szkolenie w Autku to by tego wszystkiego nie było. Gorące podziękowania przesyłam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-10 15:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 11:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tą szkołę jazdy cenię bardzo wysoko za znakomite przygotowanie mojej skromnej osoby do egzaminu na prawko, który został zdany za drugim razem. Kurs opłaciłem ze swojej kieszeni i wiele mnie nie wyniósł. Nie było żadnych ukrytych opłat i jakbym miał mało kasiorki to mogłem opłacać go w ratach na szczęście nie było takiej potrzeby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 11:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Słyszałem, że w niektórych szkołach zdarzyło się, że obcinają godziny jazdy, tutaj na szczęście byli uczciwi. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 11:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna kadra, świetna atmosfera. Pomimo sporego wyboru szkół we Wrocławiu, nie żałuję podjętej decyzji. Wybierać po raz drugi, po raz drugi wybrałabym tę samą. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-02 13:33:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją