Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kuchnie Wielkopolskie

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Wielkopolskie, 60-416 Poznań Olsztyńska 12
Telefon: 877 88 00
Adres e-mail: kontakt(małpa)kuchniewielkopolskie.pl
Strona internetowa: www.kuchniewielkopolskie.pl
Opis działalności: Firma zajmuje się wykonywaniem kuchni oraz różnego rodzaju mebli na zamówienie. Usługa jest kompleksowa - od wizualizacji projektu, po wykonanie mebli i wstawienie sprzętu AGD. Konsultacje i pomiary są bezpłatne. Słowa kluczowe: kuchnia meble wymiar zabudowa wnęk garderoby szafy biurowe przemysłowe

Ocena: 77% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2613
Data utworzenia profilu: 2013-12-03 17:10:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-03 17:10:55 

Opinie o Kuchnie Wielkopolskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej zasługuje na pochwałę za bardzo dokładny i solidny montaż. Dziękuję. Polecam gorąco tę firmę. Solidni, profesjonalni i niedrodzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gall dnia: 2018-07-05 18:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne podziękowania dla Pana Marcina za idealne doradztwo, pomiar i wizualizację projektu mojej kuchni. Super. Meble są świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja W. dnia: 2018-06-19 14:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Garderoba wykonana bezbłędnie. Bardzo przyłożyli się do mojego zamówienia. Polecam każdemu tę firmę. Stawiają na profesjonalizm i dokładność i to się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2018-06-15 10:04:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia lepiej dopłacić niż brac tych partaczy którzy nie dotrzymują terminów. Nie dajcie sie skusić niska cena!!!
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2018-04-28 23:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I w końcu mam swoją wymarzoną kuchnie :) i to wszystko dzięki firmie Kuchnie Wielkopolskie. Po pierwszym spotkaniu z projektantem Panem Marcinem od razu wiedziałam, że zna się na rzeczy i profesjonalnie podchodzi do tematu. Otrzymałam przepiękną wizualizację i bardzo dobrą cenę dlatego od razu im zaufałam i podpisałam umowę. Montaż odbył się bardzo szybko, aż sama byłam w szoku, że tak szybko będę miała moją kuchnię. Ekipa montażowa bardzo sympatyczna :) a w szczególności Pan Maciej. Takiego fachowca to rzadko można spotkać i na dodatek pomógł mi nawet zawiesić obraz bezinteresownie :) Bardzo polecam tą firmę bo moja kuchnia jest taka jaką sobie wymarzyłam i nie mam się nawet do czego przyczepić :) Oby więcej tak profesjonalnych firm z tak sympatyczną załogą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irena Warzycha dnia: 2017-03-22 14:42:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sławek właściciel Kuchni Wielkopolskich źle wymierzył naszą kuchnię. Mimo zwracaniu mu uwagi na pewien istotny szczegół i tak o nim zapomniał po czym wypierał się, że to nie jego wina i nie chciał poprawić twierdząc początkowo że się nie da. Po mailowej przepychance, gdy skończyły mu się argumenty - zażądał odpowiedniej temperatury pracy, ponieważ wykonuje on lekką pracę fizyczną i musi mieć minimum 18 stopni, a nasza kuchnia była wykonywana w październiku na budowie gdzie nie było jeszcze ogrzewania i takiej temp. faktycznie nie było. Ostatecznie skrócił meble do odpowiedniej długości jednak nie polecam tego FACHOWCA. Wykonanie mebli jest średnie - mogło by być lepiej no i oczywiście nie w terminie. Podłączenie urządzeń AGD pod instalację elektryczną również pozostawia wiele do życzenia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara W. dnia: 2015-11-08 21:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja skończona. Postanowiliśmy z żoną podzieli się z Państwem naszą opinią. Zabudowa kuchni oraz łazienki wyszła rewelacyjnie. Wykonanie zgodne w pełni ze zleceniem. W kosztach wykonania projektu podłączenia mediów (woda,gaz,instalacja elektryczna), montaż,transport. Czas wykonania kuchni w terminie, bez problemów i zamieszania. Bardzo dobra jakość skłania nas do tego aby dalej korzystać z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Franmet dnia: 2014-09-14 10:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem posiadaczką pięknej kuchni, która została wykonana przez firmę Kuchnie Wielkopolskie. Dzięki świetnym poradom, kuchnia jest funkcjonalna a przy okazji estetyczna. Profesjonalne podejście do klienta oraz świetny kontakt z projektantem.Panowie od montażu również działali sprawnie i szybko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klemmi dnia: 2014-04-23 21:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Postanowiłam dodać opinię o tej firmie, ponieważ dzięki niej jestem teraz posiadaczką przepięknej kuchni :) Najbardziej cieszę się z tego, że udało się ją wykończyć przed świętami, chociaż wstępnie nie było na to szans... Wszystkim polecam pana Sławka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Kotlińska dnia: 2013-12-03 17:14:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją