Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Sławomir Zaremba

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-061 Katowice Andrzeja 3/3
Telefon: Kom. 791 24 80 50
Adres e-mail: adwokat.zaremba(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.adwokat-zaremba.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Sławomir Zaremba świadczy kompleksowe usługi prawne dla przedsiębiorców jak również służy pomocą klientowi indywidualnemu. Słowa kluczowe: kancelaria, adwokacka, adwokat, sławomir zaremba, katowice, śląsk

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 3x 8x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 6057
Data utworzenia profilu: 2013-11-27 20:27:58
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-27 20:27:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Sławomir Zaremba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie opinie o Mecenasie sa w prlni zaslużone. Wprawdzie czeka się u niego dosyc dlugo, ale warto. Jest konlretny jak mało kto. I nie lubi zbędnego pier...lenia :) Pozdrawiam. A.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. S. dnia: 2019-08-24 14:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi dwie trudne sprawy dotyczące motoryzacji ,skuteczność na moją korzyść 100% polecam Jego usługi i profesjonalizm ,a przede wszystkim bardzo ludzkie podejście do klienta .Motto pana mecenasa bez cenne .Warto poznać .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2018-01-27 02:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas.Szybko i sprawnie zalatwia sprawy.Mecenas godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-15 17:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Mecenasa Zaremby zakończyliśmy trudną sprawę rodzinną. Nie do wiary, ale Mecenas pogodził wszystkich i jesteśmy zadowoleni, co wydawało się niemożliwe! Dziękujemy. Rodzina R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna R. dnia: 2016-08-16 15:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie o Mecenasie się potwierdzają. Trudna sprawa, którą przejął po innym adwokacie zakończył rewelacyjnie. Przede wszystkim PRACUJE I MYŚLI !!! Chce pomóc, to widać. I robi to dobrze!! Pozdrawiam Pana!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-07-19 17:46:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleca Kancelarie pana Zaremby . Pan Zaremba to profesjonalista w swojej dziedzinie . Sprawa którą prowadził w moim imieniu przebiegła bardzo gładko i bez komplikacji . Przyzwoite warunki finansowe .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-05-03 14:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas pomógł mi w bardzo trudnej rodzinnej sprawie. Uporządkował to, co od lat było nie do rozwiązania. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam i polecam współpracę z Mecenasem. Spokój, opanowanie i żelazna logika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-04-15 16:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas ma fenomenalne tzw. "wyczucie sali" - jestem aktorem i z zawodowego punktu widzenia podziwiam talent!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-02-25 07:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas nie jest najtańszy, ale warto. Ma koncepcje sprawy, ułożył całą strategię i zrealizował doskonale!. jest konsekwentny i konkretny. ZAWSZE ODBIERA TELEFONY. Współpracowałam już z kilkoma adwokatami i było różnie... Mecenasa Zarembę polecam z przekonaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2015-02-04 08:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzięczny Panu Mecenasowi. Jeszcze raz dziękuję!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-02-02 06:26:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: merytoryczny,rzeczowy,zrównoważony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja1965 dnia: 2014-12-31 15:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem już jedną nogą w pudle - zarządzenie wykonania kary - PEWNE!!! Ale się zdziwiłem jak Pan Mecenas przekonał Sędziego, że jednak nie powinienienem iść siedzieć, bo to zaszkodzi mojej rodzinie, czy coś takiego... Mówił długo i z zaangażowaniem. I co? - I piszę teraz tutaj zamiast siedzieć w puszce !!!! Dzięki :):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 2014-10-24 19:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tym, że doświadczenie życiowe jest niezwykle cenne w pracy adwokata przekonałam się na przykładzie sprawy rozwodowej, którą pięknie przeprowadził Pan Sławomir Zaremba. Jest doskonałym adwokatem, ponieważ nie tylko zna przepisy, ale potrafi jeszcze błyskawicznie reagować na sali sądowej. Pytania, które zadawał świadkom i mojemu, byłemu już mężowi doskonale zdemaskowały uknutą intrygę... To było imponujące!! Dziękuję Panie Mecenasie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M. dnia: 2014-08-30 06:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Zaremba poprowadził moją sprawę w taki sposób, że przeciwnik-pani mecenas, zaniemówiła na sali rozpraw! Aż Sędzia musiała ja 3 razy pytać, czy ma jeszcze coś do powiedzenia i chce się ustosunkować do tego, co mówi adw. Zaremba i o jakieś wnioski :) To było fantastyczne!!! Mina mojego przeciwnika-bezcenna:) Polecam adwokata Sławomira Zarembe!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzięczny klient dnia: 2014-06-18 13:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Sławomir Zaremba prowadził moją sprawę rozwodową bardzo fachowo, bez zbędnego przedłużania i mnożenia rozpraw. Zawsze przygotowany, punktualny i rzeczowy. Nie opowiada bajek, nie "nawija", jest konkretny a przy tym rozumie problem. Wielki pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2014-05-06 17:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że miałem szczęście bo na lepszego adwokata trafić nie mogłem. Został polecony mi przez znajomą, która była zachwycona w jaki sposób prowadził sprawę. Ja mogę powiedzieć to samo i dodam, że przy tym skóry z człowieka nie zdziera. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon Katowice dnia: 2013-11-27 20:52:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją