Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

IF STUDIO

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 20-046 Lublin Puławska 5a
Telefon: 81 533 285 2 Kom. 533 285 285
Adres e-mail: kontakt(małpa)ifstudio.lublin.pl
Strona internetowa: www.ifstudio.lublin.pl
Opis działalności: Studio kreowania wizerunku Słowa kluczowe: fryzjer, studio, salon, stylista, fryzjerski, fryzjerskie, kosmetyczny, masażu, masaż, relaksacyjny, leczniczy

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 50% niskie 1x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4137
Data utworzenia profilu: 2013-11-26 17:21:41
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-26 17:21:41 

Opinie o IF STUDIO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam ogromnie zadowolona! Wróce tam napewno do sympatycznej blondyneczki..niestety imienia nie pamietam... W salonie miła ciepła atmosfera, wszystkie Panie usmiechniete i serdeczne, kawa pyszna a wystrój wnętrza zdumiewa. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inka dnia: 2015-02-12 00:07:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygórowane mniemania o sobie pracowników i właścicielki nie idą w parze z jakością usług.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ostatni raz dnia: 2014-12-16 11:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystrój salonu jest imponujący, ciepła atmosfera, pyszna kawka i miłe Panie :) Razem z koleżanką byłyśmy na fryzurze wieczorowej u pani Angeliki i makijażu u Pani Eweliny. Wyszłam bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm.Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2014-12-09 10:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiałam się czy w ogóle pisać opinie bo rzadko korzystam z takich stron, ale wyszłam z tego salonu bardzo zadowolona. Więc uznałam dlaczego by nie polecić innym osobom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga Śliwińska dnia: 2014-02-13 16:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam u Pani kosmetyczki na przedłużaniu rzęs wszystko super polecam Pani wysłuchała jaki efekt chce osiągnąć i tak tez zrobiła
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mery dnia: 2013-12-25 22:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość jakość i jeszcze raz jakość!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika karwowska dnia: 2013-12-21 00:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimat i jakość usług super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Kwietniewska dnia: 2013-11-28 07:52:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją