Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

mgr-budowa marcin szymczak

Zawód: Płytkarz 
Adres: Wielkopolskie, poznań
Telefon: Kom. 787249219
Adres e-mail: biuro(małpa)mgr-budowa.pl
Strona internetowa: www.mgr-budowa.pl
Opis działalności: układanie płytek, glazurnik, dobra ekipa remontowa Słowa kluczowe: układanie płytek, glazurnik poznań, płytkarz poznań, mgr-budowa

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 13x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 11x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2866
Data utworzenia profilu: 24.11.2013 00:18:23
Data ostatniej aktualizacji: 24.11.2013 00:18:23 

Opinie o mgr-budowa marcin szymczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MGR-BUDOWA Marcin Szymczak remontowała nam mieszkanie w kamienicy. Zdecydowanie Polecam. Ryszard.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.01.2021 10:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Szymczak wymienił mi pion wodny (bez kan) w starej kamienicy na Starym Rynku na 5 kondygnacjach w 4 dni! Wszystko ładnie pociągnięte w otulinach, wykonał nową zabudowę maskującą drewnianą, zamontował armaturę i wykonał wyprawki płytkarskie, wszystko z wysoką kulturą osobistą, bez rzucania mięsem i przecinków, tak typowych dla wielu budowlańców. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hubert Włodawiec dnia: 13.01.2021 08:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, z uwagi na obszerny wachlarz możliwości w zakresie prac wykończeniowych a także niezbędną pomoc w projektowaniu wnętrza domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 28.12.2020 17:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma. Demontaż starych podłóg i montaż nowych perfect. Ale najważniejsze to pomoc przy mnóstwie rzeczy, które się pojawiają przy generalnym remoncie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Domi dnia: 22.08.2020 19:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy złe doświadczenia z ekipami remontowymi. Mgr-Budowa jako pierwsza okazała się słowna. Panowie zrobili remont w określonym czasie, czysto i poprawnie. Zdecydowanie polecamy.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ANDRZEJ dnia: 06.09.2019 16:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin został polecony przez znajomych. Remontował nam 2 łazienki i malował pokój. Na wiosnę robił taras z łupka i starej cegły. Kontakt z fachowcem dobry. Ptaca wykonana sumiennie i estetycznie. Na budowie zawsze było czysto. Szeroka wiedza Pana Marcina pozwoliła zastosować kilka ciekawych rozwiązań co zaowocowało sporymi oszczędnościami. Zdecydowanie polecamy tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 18.01.2018 19:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie Pan Marcin wykonywal w moim domu remont łazienki (od stanu dweloperskiego). Musze przyznac, ze zarowno kontakt jak i wykonanie bez zarzutu. Pan pracuje na dobrym sprzecie, widac ze zna sie na tym co robi. Ewentualnie moglabym sie doczepic do lekkiej zwloki w oddaniu calosci ale efekt wynagrodzil ten mankament zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie byla konieczna
Opinia dodana przez: dnia: 16.04.2017 12:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie pozytywna opinia.Fachowiec wielokrotnie remontował nam i naszym znajomym mieszkania. Ekipa posiada odpowiedni sprzęt i doświadcenie. Ostatnio Pan Marcin kładł u nas duże kafle w łazience oraz kamień naturalny granit i łupek. Projekt wyszedł zgodnie z wizualizacjami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin i a dnia: 23.01.2017 10:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec. W zeszłym roku mieliśmy na mieszkaniu problem z przeciekającym brodzikiem pod prysznicem przez co gniła nam ściana w pokoju sąsiadującym z łazienką. Pan Marcin bardzo szybko i sprawnie naprawił problem podpowiadając korzystne dla nas rozwiązania. Uchronił nas tym od większych wydatków, na które próbowali naciągnąć nas inni fachowcy. Po pracy pana Marcina problem zniknął i spokój mamy do dziś. Z czystym sumieniem polecam tego człowieka do prac remontowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 05.01.2017 09:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Marcina. Prace w domu jednorodzinnym przebiegły profesjonalnie oraz w miłej w atmosferze. Cena adekwatna w stosunku do wykonanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie jest potrzebna
Opinia dodana przez: Seba dnia: 22.12.2016 13:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Szczerze polecam. Zlecone prace wykonane sprawnie i dokładnie. Porządek w czasie i po pracy. Doradztwo na najwyższym poziomie. Profesjonalne narzędzia i podejście do klienta. I do tego pełna kultura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.12.2016 23:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w wielu aspektach prac budowlanych i wykończeniowych, rzetelny, dokładny i sumienny, stosuje nowe techniki w budownictwie.Kilkukrotnie korzystaliśmy z jego usług, potrafi doradzić i rozwiązywać problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 19.12.2016 18:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin od roku prowadzi serwis naszych sklepów w zakresie remontów. Wielokrotnie wykazywał się znajomością tematu. Punktualny i sumienny. Ma dużo ciekawych pomysłów. Ceny średnie. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2016 16:21:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieumiejętność kładzenia płytek
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 01.10.2014 18:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 24.11.2013 00:20:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją