Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

mgr-budowa marcin szymczak

Zawód: Płytkarz 
Adres: Wielkopolskie, poznań
Telefon: Kom. 787249219
Adres e-mail: biuro(małpa)mgr-budowa.pl
Strona internetowa: www.mgr-budowa.pl
Opis działalności: układanie płytek, glazurnik, dobra ekipa remontowa Słowa kluczowe: układanie płytek, glazurnik poznań, płytkarz poznań, mgr-budowa

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1910
Data utworzenia profilu: 2013-11-24 00:18:23
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-24 00:18:23 

Opinie o mgr-budowa marcin szymczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin został polecony przez znajomych. Remontował nam 2 łazienki i malował pokój. Na wiosnę robił taras z łupka i starej cegły. Kontakt z fachowcem dobry. Ptaca wykonana sumiennie i estetycznie. Na budowie zawsze było czysto. Szeroka wiedza Pana Marcina pozwoliła zastosować kilka ciekawych rozwiązań co zaowocowało sporymi oszczędnościami. Zdecydowanie polecamy tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2018-01-18 19:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie Pan Marcin wykonywal w moim domu remont łazienki (od stanu dweloperskiego). Musze przyznac, ze zarowno kontakt jak i wykonanie bez zarzutu. Pan pracuje na dobrym sprzecie, widac ze zna sie na tym co robi. Ewentualnie moglabym sie doczepic do lekkiej zwloki w oddaniu calosci ale efekt wynagrodzil ten mankament zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie byla konieczna
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-16 12:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie pozytywna opinia.Fachowiec wielokrotnie remontował nam i naszym znajomym mieszkania. Ekipa posiada odpowiedni sprzęt i doświadcenie. Ostatnio Pan Marcin kładł u nas duże kafle w łazience oraz kamień naturalny granit i łupek. Projekt wyszedł zgodnie z wizualizacjami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin i a dnia: 2017-01-23 10:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec. W zeszłym roku mieliśmy na mieszkaniu problem z przeciekającym brodzikiem pod prysznicem przez co gniła nam ściana w pokoju sąsiadującym z łazienką. Pan Marcin bardzo szybko i sprawnie naprawił problem podpowiadając korzystne dla nas rozwiązania. Uchronił nas tym od większych wydatków, na które próbowali naciągnąć nas inni fachowcy. Po pracy pana Marcina problem zniknął i spokój mamy do dziś. Z czystym sumieniem polecam tego człowieka do prac remontowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2017-01-05 09:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Marcina. Prace w domu jednorodzinnym przebiegły profesjonalnie oraz w miłej w atmosferze. Cena adekwatna w stosunku do wykonanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie jest potrzebna
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2016-12-22 13:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Szczerze polecam. Zlecone prace wykonane sprawnie i dokładnie. Porządek w czasie i po pracy. Doradztwo na najwyższym poziomie. Profesjonalne narzędzia i podejście do klienta. I do tego pełna kultura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-20 23:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w wielu aspektach prac budowlanych i wykończeniowych, rzetelny, dokładny i sumienny, stosuje nowe techniki w budownictwie.Kilkukrotnie korzystaliśmy z jego usług, potrafi doradzić i rozwiązywać problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-12-19 18:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin od roku prowadzi serwis naszych sklepów w zakresie remontów. Wielokrotnie wykazywał się znajomością tematu. Punktualny i sumienny. Ma dużo ciekawych pomysłów. Ceny średnie. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-19 16:21:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieumiejętność kładzenia płytek
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-01 18:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2013-11-24 00:20:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją