Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MAQ Pracownia Projektowa Piotr Makowski

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Pomorskie, 81-435 Gdynia Wyspiańskiego 23/9 23/9
Telefon: Kom. 509129825
Adres e-mail: kontakt(małpa)maq-studio.pl
Strona internetowa: www.maq-studio.pl
NIP:
5862244553
Opis działalności: Pracownia architektoniczna, projekty wnętrz Słowa kluczowe: architekt Gdańsk architekt Sopot architekt Gdynia projekty wnętrz Gdańsk projekty wnętrz Gdynia projekty wnętrz Sopot projektowanie wnętrz Gdynia projektowanie wnętrz Sopot projektowanie wnętrz Gdańsk

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2346
Data utworzenia profilu: 2013-11-22 16:12:24
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-22 16:12:24 

Opinie o MAQ Pracownia Projektowa Piotr Makowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Współpraca bez problemów. Trochę trzeba czekać na wolny termin, ale warto. Mieszkanie wyszło niesamowicie choć dużo więcej wszystko kosztowało niż zakładaliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Mach dnia: 2019-05-21 22:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam tę pracownię. Wcześniej korzystałam z usług innego architekta ale nie byłam zadowolona- na wizualizacjach nie było zbyt wiele widać i jakość rysunków jakby robiona na szybko... MAQ pracownia mile zaskoczyła mnie poziomem oferowanych usług. Wizualizacje robią takie że od razu chce się mieszkać. Na prawdę wysoki poziom... Jakość dokumentacji(rysunków...) to górna półka - wykonawca wykonał tylko kilka telefonów do pracowni a tak to wszystko jasno i skrupulatnie opracowane... Oby więcej takich architektów! Polecam - usługi może nie są najtańsze ale na pewno warte swojej ceny...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KarolinaK dnia: 2016-02-11 02:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyłem remont całego domu, gdzie projekt zleciłem pracowni. Efekt jest na prawdę dobry... wszystko przemyślane funkcjonalne i ładne... Pan architekt dużo pomógł przy wyborze materiałów... raczej nie szukał najtańszych, ale na szczęście za ceną poszła i jakość i w efekcie wszystko ze sobą współgra jak powinno. Ja i moja żona jesteśmy w pełni zadowoleni choć przekroczyliśmy budżet dość znacznie... cena usługi też była niemała... ale faktycznie architekt dużo nam pomógł i poświęcił dużo czasu na nasze uwagi i niezdecydowanie... na pewno poświęcił więcej czasu i miał z nami więcej roboty niż to przewidywała umowa więc chyba nie powinienem marudzić... chyba poprostu dobre rzeczy muszą kosztować...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz Czyż dnia: 2015-06-11 22:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja biura według projektu MAQ Pracowni wyszła świetnie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-12-13 12:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,choć wystąpiły drobne opóźnienia w przygotowaniu dokumentacji... ale też trochę z mojej winy bo chyba za bardzo grymasiłem... Jakość, współpraca efekt na 5 - szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian78 dnia: 2014-05-18 22:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam projekt wnętrza nowego biura dla mojej firmy... Wyszło na prawdę ładnie i funkcjonalnie... Z pewnością moge polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-04-19 14:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Dostałam namiary do pracowni od koleżanki... Właśnie kończę realizację mieszkania według projektu MAQ. Zanosi się że będzie wyglądać super! Też bym poleciła!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-02-28 10:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr robi piękne i funkcjonalne projekty! Na prawdę polecam Pana Architekta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin i Ewa dnia: 2013-12-27 13:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Profesjonalnie, terminowo, solidnie... Efektem piękne wnętrze mojego mieszkania... POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Sykut dnia: 2013-11-22 16:13:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją