Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kreatywna Animacja Paulina Urbańczyk

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Pomorskie, 83-110 Tczew Saperska 10/12
Telefon: Kom. 508 796 610
Adres e-mail: kreatywna.animacja(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kreatywna-animacja.pl
Opis działalności: animacja czasu dzieci na weselach, I komunii świętej, wszelkich zorganizowanych imprezach okolicznościowych Słowa kluczowe: animacja czasu dzieci na weselach, I komunii świętej, wszelkich zorganizowanych imprezach okolicznościowych

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1222
Data utworzenia profilu: 04.10.2013 14:46:44
Data ostatniej aktualizacji: 20.11.2013 15:28:42 

Opinie o Kreatywna Animacja Paulina Urbańczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła tą firmę i jestem bardzo zadowolona. Dzieciaki się nie nudziły na weselu bo bardzo im się podobały animacje. Dali dzieciakom 100 % radość. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2014 09:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizuję ślub, ważnym punktem będzie wesele. Muszę coś zrobić aby zorganizować czas dla najmniejszych gości wesela, dużo dobrego słyszałem o tej Pani i chyba zdecyduje się na jej usługi, aby zapewnić dzieciakom wszystko co najlepsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2014 13:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: Karusia - Tczew dnia: 22.01.2014 15:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra alternatywa, jak ktoś chce oszczędzić rodzicom zmartwień na przyjęciach okazjonalnych.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2014 12:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetna sprawa. Mają ciekawe pomysły na organizację czasu dla najmłodszych. Zabawa urodzinowa siostrzenicy okazała się bardzo udana.
Opinia dodana przez: dnia: 03.01.2014 11:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kreatywna sprawa z tymi animacjami. Muszę powiedzieć, że to było pierwsze wesele na którym widziałem że dzieci bawią się znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.12.2013 08:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć, że pierwszy raz widziałem takie coś na oczy, ale było to bardzo fajne. W dodatku mój synek bawił się świetnie, dzieci stały się jeszcze jedną bardzo ładną jak nie najładniejszą ozdobą wesela, a wszystko to dzięki animatorkom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2013 15:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pomysłowość oraz staranna organizacja. Pozytywnie mnie zaskoczyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2013 14:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna animacja na weselu. Urokliwie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 03.11.2013 02:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za współpracę. Spisaliście się na medal. Pomysłowość oraz zaangażowanie. Rewelacyjne urozmaicenie czasu dla dzieciaków!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.10.2013 13:44:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją