Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "IR - TRANS" Krzysztof Tułacz

Zawód: ciepłownictwo, technika grzewcza  
Adres: Wielkopolskie, 62-872 Godziesze Grodzisze Stara Kakawa 28
Telefon: 62 76 10 653 Kom. 604 230 109
Adres e-mail: biuro(małpa)ekogroszek-tulacz.pl
Strona internetowa: www.ekogroszek-tulacz.pl
NIP:
9680387160
Opis działalności: Firma zajmuje się detaliczną i hurtową sprzedażą węgla kamiennego, brunatnego, ekogroszku. Słowa kluczowe: ekogrosze,węgiel kamienny, węgiel brunatny, miał węglowy,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 896
Data utworzenia profilu: 2013-11-14 13:53:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-14 13:53:35 

Opinie o FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "IR - TRANS" Krzysztof Tułacz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem tutaj węgiel do mojego domu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego jakości. Był on bardzo suchy a jego ilość dokładnie taka, jak zamówiłem. Cieszę się z zakupów, ponieważ węgiel ten jest naprawdę bardzo kaloryczny. Dodatkowo transport węgla jest naprawdę darmowy i szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-08-19 10:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić wszystkim tę firmę. Dwukrotnie kupiłem tu już węgiel i za każdym razem byłem naprawdę bardzo zadowolony z jego jakość. Dodatkowo ta firma jest naprawdę uczciwa i zamówiona ilość węgla jest taka sama, jak ta przywieziona. Węgiel jest suchy i bardzo kaloryczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-08-02 12:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przystępne ceny i znakomita jakość węgla to znaki rozpoznawcze tego przedsiębiorstwa. Zamówiłem tu węgiel brunatny i jestem naprawdę zachwycony jego wysoką jakością. Jest on naprawdę kaloryczny i daje sporo ciepła. Miło zaskoczył mnie darmowy transport. Dzięki temu nie musiałem martwić się o to, jak przywiozę węgiel do domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 08:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam wszystkim zakupy w tym składzie węgla. Kupiłem tu węgiel kamienny i jest on bardzo kaloryczny. Dodatkowo otrzymałem dokładnie taką ilość jak zamówiłem. Polecam wszystkim. Ten skład węgla ma surowiec bardzo dobrej jakości i jest on w niezwykle przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Walczyk dnia: 2014-06-04 21:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To przedsiębiorstwo naprawdę godne polecenia. Już kilka razy kupowałem tu węgiel kamienny i za każdym razem byłem zadowolony. Skład opału polecił mi mój znajomy i miał rację. Tutaj opał jest naprawdę najwyższej jakości. Węgiel jest bardzo kaloryczny, a po jego spaleniu pozostaje niewiele popiołu. Dodatkowo transport zamówionego węgla był gratis. Polecam wszystkim tę firmę. To dobry węgiel w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Markiewicz dnia: 2014-05-17 20:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie realizują duże zamówienia w bardzo dobrej cenie. Atutem współpracy z tą firmą są stałe promocyjne ceny dla mojej firmy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.D dnia: 2014-04-23 14:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem ekogroszek z różnych składów węgla, ale było w nich dużo piasku i przez to nie chciał się palić dobrze. Z ekogroszkiem który zakupiłem w firmie IR-TRANS było inaczej ich produkt przez nich dostarczany był wysokiej jakości, bez piasku i innych materiałów które by utrudniały jego palenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 17:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja zamówienia zawsze szybka, bardzo dobra cena za węgiel brunatny. Firma stawia na satysfakcję klienta spełniając jego oczekiwania i oferując naprawdę dobry produkt. To się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Pawłowski dnia: 2014-03-04 17:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi transportowe IR-TRANS = profesjonalizm, rzetelność, dobra cena, wysoka jakość. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B dnia: 2014-01-20 12:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na podstawie zakupionych u nich towarów sypkich, które zostały przetransportowane bezpiecznie w umówione miejsce, jestem w stanie stwierdzić, ze firma okazała się profesjonalna, wykwalifikowana kadra zrealizowała moje zamówienie dokładnie tak jak o to prosiłem, no i co najważniejsze zaoferowała za całość bardzo atrakcyjną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P. dnia: 2013-12-18 14:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą Ir Trans za każdym razem kończy się sukcesem. Hurtowe zlecenia są wykonywane profesjonalnie, a transport zawsze mam gratis. Jako stały klient zawsze mogę liczyć na promocyjne ceny. Jeśli chodzi o produkt - to zawsze jest on wysokiej jakości. Widać o tym, jak się wypala, jak wygląda, jak jest zapakowany. Rzetelność, fachowość w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-11-30 15:25:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją