Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH RM-INSTAL Grzegorz Januszek

Zawód: instalacje przemysłowe Serwisant 
Adres: Małopolskie, 32-300 Olkusz Jaworowa 58
Telefon: Kom. 667944418
Adres e-mail: rm-instal(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.rm-instal.pl
NIP:
6371546357
Opis działalności: Firma zajmuje się montażem i naprawą układów chłodniczych, hydraulicznych, klimatyzacji, kanalizacji. Słowa kluczowe: naprawa, klimatyzacja, hydraulika, chłodnictwo, kanalizacja, naprawa klimatyzacji

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2526
Data utworzenia profilu: 14.11.2013 12:57:45
Data ostatniej aktualizacji: 14.11.2013 12:57:45 

Opinie o ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH RM-INSTAL Grzegorz Januszek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój wspólnik znalazł tę firmę. Zdecydowaliśmy się skorzystać z jej usług. Zleciliśmy jej wykonanie instalacji oświetleniowej w naszym przedsiębiorstwie. To był doskonały wybór. Współpraca z tą firmą przebiegała bezproblemowo. To prawdziwi specjaliści i szybko zrealizowali nasze zlecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Kuźnier dnia: 19.08.2014 10:19:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejrzewałem wyciek w rurach z ciepłą wodą w moim przedsiębiorstwie. W związku z tym aby mieć stuprocentową pewność zdecydowałem się na skorzystanie z usług tej firmy. Termowizja to naprawdę doskonała usługa. Moje obawy się potwierdziły. Dodatkowo udało nam się zlokalizować źródło wycieku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2014 11:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przystępna cena oraz serwis to bardzo ważne zalety tego przedsiębiorstwa. Na skorzystanie z ich usług namówił mnie mój wspólnik. Zdecydowaliśmy się na zainstalowanie wentylacji socjalnej praz przeciwpożarowej w naszym przedsiębiorstwie. To było naprawdę świetne rozwiązanie. Cena była miłym zaskoczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 15.07.2014 23:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem naprawdę zadowolony, że zdecydowałem się posłuchać znajomego i wybrałem tę firmę. Teraz mam zasilanie awaryjne, które znakomicie się spisuje. Dodatkowo zasilacze modułowe zajmują niewiele miejsca. Polecam wszystkim ceny są tu bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Frysiak dnia: 04.06.2014 21:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawdziwi fachowcy w dziedzinie instalacji wentylacyjnych. Z czystym sumieniem polecam wszystkim tę firmę. Z jej usług często korzystam w moim przedsiębiorstwie i zawsze są one na najwyższym poziomie. Wykonane przez nią instalacje wentylacyjnie sprawują się bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor J. dnia: 17.05.2014 19:48:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za fachowe doradztwo w zakresie nowych inwestycji. Bardzo dziękujemy za wsparcie i zaangażowanie w nasz projekt i za profesjonalny, uważny nadzór nad wykonywanymi instalacjami technicznymi w budynku podczas budowy. Bardzo istotne dla jest to, że firma wykazała się przy tym niemałym doświadczeniem i wiedzą. Cenimy sobie Państwa profesjonalizm. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2014 14:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie plus dla tej firmy ponieważ specjalizuje się w naprawach, remontach i przeglądach technicznych oraz kompleksowym ruchu urządzeń. Nie mam najmniejszych problemów z funkcjonowaniem urządzeń są pod ich stałą kontrolą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.03.2014 16:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firmę RM INSTAL, ponieważ regularny serwis wykonywany przez wykwalifikowanych pracowników tejże firmy sprawia, że wszystkie urządzenia i sprzęt jest zawsze gotowy do pracy i rzadko bywa, że cokolwiek się psuje. To dla mnie dowód, że firma jest godna zaufania i polecenia. W szczególności, że swoją pracę wykonują starannie i terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol P. dnia: 04.03.2014 14:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma RM INSTAL wykazała się doświadczeniem i wiedzą w trakcie naprawy klimatyzacji w siedzibie naszej firmie. Tym sposobem zdobyła nasze uznanie. Terminowo, solidnie i profesjonalnie. Bardzo cieszymy się z skorzystania z usług z tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bk dnia: 18.01.2014 17:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonali instalację chłodniczą, która pozwoliła mi na utrzymanie prawidłowych warunków atmosferycznych oraz obniżenie kosztów eksploatacyjnych. Swoje doświadczenie, posiadane kwalifikację i umiejętności przedstawili w praktyce wykonując swoją pracę rzetelnie, solidnie - tak że nie musieliśmy zgłaszać żadnych reklamacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 18.12.2013 11:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis - profesjonalny. Szybko naprawili jedno z bardzo ważnych urządzeń chłodniczych w mojej firmie. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 30.11.2013 13:27:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją