Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MK BRUK Marcin Kiebzak

Zawód: Brukarz 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 790 853 308
Adres e-mail: marcinkiebzak(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: www.mk-bruk.pl
Opis działalności: Brukarstwo , sprzedaż kostki brukowej Słowa kluczowe: brukarstwo, kostka brukowa, brukarstwo kraków, kostka brukowa kraków, układanie kostki brukowej, układanie kostki brukowej kraków

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4801
Data utworzenia profilu: 2012-02-07 10:15:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-13 22:01:02 

Opinie o MK BRUK Marcin Kiebzak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt na Mkbruk dostałem od kolegi u którego robili kostkę w 2014 roku. Po pracy zrobionej u mnie również będę polecał dalej. Firma konkretna, mają sprzęt i wiedzą co robią. Ceny nie najtańsze ale za szybko i bardzo dobrze wykonaną pracę warto zapłacić trochę więcej. Z drugiej strony każda porządna firma się ceni. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Kanicki dnia: 2018-04-06 21:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko już zostało powiedziane w opiniach ponizej. Szef rzeczowy, konkretny. Dogląda budowę cały czas. Pracownicy również bez zastrzeżeń. Zdziwił mnie fakt ze nawet piwa nie wypili przez dwa tygodnie pracy. Warci polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-29 11:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaję pozytywną opinie o tej Firmie. Pracowali u mnie w 2014 roku. Potwierdziły się opinie dodane przez poprzednie osoby. Ekipa zgrana , wiedzą co robią i wszystkie prace przebiegają tak jak powinny. Posiadają cały niezbędny sprzęt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-10 12:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Z przyjemnością dodaję opinię pozytywną dla firmy MK BRUK Marcin Kiebzak. Pomijam fakt że prace na mojej posesji przebiegły w sposób wzorowy pod względem organizacyjnym. Ale jakość usług oceniam bardzo wysoko. Co tu opisywać: firma konkretna, znają się na swoim fachu , właściciel słowny i bezproblemowy. Życzę wszystkim takiej ekipy na swoim podwórku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2013-11-13 18:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na wybór firmy MK BRUK po poleceniu przez koleżankę,która była zadowolona z ich usług.Właściciel firmy kompetentny,pracownicy znający się na swoim fachu i wykonujący swoją pracę z należytą dokładnością.Ja również polecam firmę MK BRUK wszystkim,którzy chcą mieć dobrze wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-05-03 20:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o firmie MK BRUK Marcin Kiebzak. Firma wykonała dla mnie ok 180 metrów kostki i całe przedsięwzięcie obyło się bez najmniejszych problemów i niedomówień. Tak jak zostało ustalone na początku tak zostało wykonane. Naprawdę rzadko się spotyka ludzi, których chce się polecić ale nie w tym konkretnym przypadku. Dziękuję Panie Marcinie i Pozdrawiam TOMASZ.C.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Chociński dnia: 2012-11-05 14:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawde godna polecenia.Terminowośc, umiejętnośc organizacji pracy i przede wszystkim uczciwe podejście do klienta. Pan Marcin to fachowiec , którego warto polecic. Pozdrawiam Ela K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: :-)
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2012-09-13 19:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna. Przyjechał Pan Marcin, wycenił prace powiedział że do 2 tygodni wejdą na budowę. Byli dzień wcześniej po umówieniu telefonicznym. Prace wykonane szybko i bezproblemowo. Kostka leży już 3 rok i nie mam żadnych zastrżeżeń. Pozdrawiam Paweł Jakubczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2012-02-07 10:18:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją