Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

smolec mariusz mariusz smolec

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, 34-120 andrychów krakowska 146a /21
Telefon: 889 294 077 Kom. 886 101 309
Adres e-mail: mario8502(małpa)interia.eu
Strona internetowa: www.meble-smolec.pl
NIP:
551 225 35 05
Opis działalności: usługi stolarskie , usługi remontowo- budowlane Słowa kluczowe: stolarstwo , meble kuchenne , szafy na wymiar , wykończenie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 6075
Data utworzenia profilu: 2011-01-14 23:10:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-13 19:40:08 

Opinie o smolec mariusz mariusz smolec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim pana Smolca , ja osobiście oraz cała moja rodzina korzysta z usług jego firmy , wykonał dla nas kilka kuchni i szaf , nawet moja teściowa jest zadowolona z mebli kuchennych :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-11-05 20:30:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem stolarza który wykona mi kuchnie marzeń no i znalazłem Pana Smolca, konkretny stolarz ,zrobił meble szybko i solidnie POLECAM KAŻDEMUU
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz z Sułkowic dnia: 2014-01-27 20:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Smolec wykonał dla nas zestaw mebli sklepowych , jesteśmy bardzo zadowoleni , będziemy nadal korzystać z jego usług , polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek hankus dnia: 2014-01-12 13:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia , szybki termin realizacji i fajna cena !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Kowalczyk dnia: 2013-10-28 14:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , mario to złota rączka !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Wozniak , Kraków dnia: 2013-10-20 01:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mariusz wykonywał dla nas dużo mebli , znam go już około 11 lat , ma doświadczenie w stolarstwie , pierwsze meble robił dla mnie jak był jeszcze uczniem ;) ,polecam wszystkim !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sąsiad z olszyn dnia: 2012-04-17 21:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MARIUSZ WYKONUJE DLA MNIE STAŁE ZLECENIA JESTEM ZADOWOLONY Z JEGO USŁUG WYKONYWAŁ DLA MOJEJ FIRMY WYPOSAŻENIA 7 SKLEPÓW POCZĄWSZY OD MALOWANIA SKOŃCZYWSZY NA MEBLACH JAK KAŻDY STOLARZ TROCHĘ MARUDZI ALEJAK TRZEBA TO ZARWIE NOC ŻEBY WSZYSTKO BYŁO NA CZAS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PIOTR MAZGAJ dnia: 2012-01-12 21:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mariusz wykonał u mnie w domu szafe z dzwiami przesównymi , jestem bardzo zadowolona , polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna powroznik dnia: 2012-01-03 17:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszukaliśmy firmę Pana Mariusza w internecie i kierując się dobrymi opiniami postanowiliśmy zaryzykować i zamówić szafę. Mebel stoi już w domu i prezentuje się bardzo dobrze. Ponadto wszystko odbyło się sprawnie i bezproblemowo. Pan Mariusz jako osoba jest miły i rzeczowy.I jeszcze jedna istotna informacja- szafa jechała do Krakowa i wszystkie elementy były wniesione przez nich do mieszkania, dzięki czemu nie musieliśmy angażować nikogo do pomocy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2011-09-30 20:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia perfekt, tak jak zabudowa kaloryfera. Szybko i sprawnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grześ dnia: 2011-04-27 17:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia zamówiona na wymiar wręcz przerosła moje oczekiwania, w rozsądnej cenie, fachową ręką. Bardzo dobry kontakt z klientem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr z Andrychowa dnia: 2011-02-09 14:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonywał u mnie drobny remont , dobra cena i jakosc tez . zna sie na robocie !! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zadnych problemów .
Opinia dodana przez: jola dnia: 2011-01-14 23:13:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją