Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Pielęgnacji Psów Łapka Katarzyna Maśniak

Zawód: Groomer 
Adres: Śląskie, 41-711 Ruda Śląska (Bielszowice) Ruda Śląska Kunickiego 26/1
Telefon: Kom. 729-156-156
Adres e-mail: salon_lapka(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.lapka-psifryzjer.pl
NIP:
648-254-85-43
Opis działalności: Strzyżenie, trymowanie, kąpiele psów oraz kursy strzyżenia psów Słowa kluczowe: strzyżenie, psów, psa, fryzjer, groomer, kursy, kurs,salon, kąpiele, czesanie, york, terier, west, sznaucer, maltańczyk, trymowanie, grooming

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2408
Data utworzenia profilu: 2013-01-01 14:42:56
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-12 13:34:42 

Opinie o Salon Pielęgnacji Psów Łapka Katarzyna Maśniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon Piękności dla piesków ,,Łapka". Fachowe i profesjonalne strzyżenie oraz kompanie naszych milusińskich którzy chętnie wracają do miłych Pań. Jestem bardzo zadowolona i oczywiście wszystkim polecam, byłam wcześniej w innym salonie i z oburzeniem stwierdzam, że piesek dostał środki nassenne żeby łatwiej było wykonać usługę dlatego więcej tam nie wróciłam z polecenia mojej Przyjaciółki trafiłam do Salonu ,,Łapka" mój piesek zawsze ślicznie wygląda, jest energiczny i żywy. Serdecznie z czystym sercem polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-11-16 19:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon pielęgnacji psów. Fachowa obsługa, super podejście do pieska. Przemiła Pani :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-02-07 10:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon. Fachowa obsługa, piesek ślicznie obciety. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. dnia: 2017-02-06 20:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam ten zaklad starannie i pomysliwo wykonane strzyzenie.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lexi dnia: 2015-06-11 13:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem nowym, ale od teraz będę już stałym klientem Pani Kasi. Pani Katarzyna ma genialne podejście do psów, a do tego ślicznie obcina. Serdecznie polecam tego fryzjera!!! Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych (merających) klientów :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń - bo nie ma czego reklamować
Opinia dodana przez: Zadowolony_7 dnia: 2013-01-01 15:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony groomer a zarazem miłośnik zwierząt dla którego liczy się jakość świadczonych usług a nie ilość przyjętych psów na dzień.Usługi świadczone bez pośpiechu i bez użycia środków uspokajających.Najważniejsze jest zdrowie psa i jego dobre samopoczucie.Salon doceniany przez stałych klientów. Serdecznie zapraszam nowych klientów. Przyjdz i sprawdz mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na bieżąco
Opinia dodana przez: Katarzyna Maśniak dnia: 2013-01-01 14:52:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją