Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aaabadom Andrzej Zakościelny

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, 01-015 Warszawa Skwer. Wyszyńskiego 7
Telefon: (22) 636-72-73 Kom. 500-163-291
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://remonty-aaabadom.pl
Opis działalności: Remonty Słowa kluczowe: remont, glazura, terakota, tynkarstwo, rozbiórki, malowanie, gładź gipsowa

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 2x 15x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 6572
Data utworzenia profilu: 2013-11-11 22:44:02
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-11 22:44:02 

Opinie o Aaabadom Andrzej Zakościelny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Andrzeja.Remont domu jednorodzinnego przebiegł terminowo i bez niespodzianek.Cena adekwatna do jakości wykonanych usług.Panowie pomogli w doborze i transporcie materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie składałem
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-11-19 19:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma aaabadom to w czystej postaci profesjonalizm, rzetelność, terminowość i uczciwość :) Panowie przeprowadzili generalny remont 38m mieszkania, które było w opłakanym stanie (zdarte podłogi, ściany poorane nową instalacją elektryczną) w 5 tygodni. Na szczególną uwagę i uznanie zasługują Panowie,którzy u mnie przeprowadzali remont, bo to w końcu ich dzieło. Pan Janek i Pan Rafał to prawdziwi fachowcy w każdym zakresie prac remontowych. Widać, że Panowie lubią to co robią, do tego przesympatyczni i grzeczni. Tacy fachowcy to podstawa sukcesu firmy. A co do ceny, minimalnie powyżej średniej rynkowej, ale zapłaciłam z czystą przyjemnością, bo wszyscy Panowie z aaabadomu, z którymi miałam kontakt na to zasługiwali. Polecam!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emila dnia: 2017-08-10 20:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie przeprowadzali u mnie generalny remont łazienki i remont salonu. Jakość pracy wykonawców jest wysoka ale nie bardzo wysoka. Z moich uwag co do samej pracy to przydałby się trochę lepsze narzędzia - np. piła wodna do płytek zdecydowanie poprawiłaby jakość ich krawędzi, tak samo fazowanie było robione recznię diaksem, podobnie jak wycinanie otworów w płytkach pod gniazdka. Wyszło dobrze głównie dzięki dużej wprawie Panów wykonawców ale równie dobrze mogło być inaczej. Nie lubie takiego oszczędzania na narzędziach. Lekkim minusem całości jest cena, która była wyższa niż średnia ale nadal akceptowalna. Tak czy siak polecam bo nie ma fachowców idealnych a porównując do innych moich remontów z tą firmą miałem najmniej problemów: dobry kontakt, TERMINOWOŚĆ oraz akceptowalny stosunek ceny/jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-08-10 16:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Aaabadom przeprowadziła u mnie generalny remont łazienki.Panowie perfekcyjnie wywiązali się z powierzonych zadań. Można liczyć na doradztwo,jak i pomoc w zakupie czy doborze materiałów. Remont przebiegł szybko,czysto i solidnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-05-11 13:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont ponad 80 m mieszkania. Prace przeprowadzone wzorowo,szybko, solidnie.Panowie fachowcy bardzo pomocni, potrafią doradzić. Ceny umiarkowane ,Warto. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2017-04-11 23:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Zakościelnego wykonywała u mnie remont kuchni w następującym zakresie: przerobienie istniejącej instalacji gazowej, zabudowa rur doprowadzających/odprowadzających wodę, zabudowa rur grzewczych, wykonanie wylewki na podłodze + położenie gresu, położenie tynków + wyrównanie gładź (ściany, sufit), glazura w części ze zlewem, malowanie, przerobienie instalacji elektrycznej pod gniazdka. Wszystkie prace zostały wykonane w zakładanym terminie i z należytą starannością - zgodnie z ustaleniami przed przystąpieniem do remontu. Dodatkowo pracownik Pana Zakościelnego służył fachową poradą, dzięki czemu ostateczny efekt remontu jest dla mnie wysoce zadowalający. Stawki za robociznę oraz materiały - BDB! Nie ma do czego się przyczepić. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak zgłaszanych reklamacji
Opinia dodana przez: Adam W. dnia: 2016-09-22 12:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Zakościelnego adaptowała 10 metrowe pomieszczenie na łazienkę. Nie było łatwo, ściany krzywe, skosy na suficie, skomplikowane przełożenie hydrauliki. Ekipa Dawid - Piotrek poradziła sobie z tematem sprawnie i bez problemów. Ponieważ nie było projektu łazienki wiele kwestii było rozwiązywane w trakcie prac. Po ścisłych wytycznych i ustaleniu jak ma wyglądać dany fragment - efekt zgodny z założeniami. "Moja" ekipa zawsze była na czas, kulturalna, niepijąca (jak podobno cały zespół w aaabdom). Firma daje dwuletnią gwarancję i serwis w razie usterek związanych z ich pracą. Mam nadzieję, że nie będę musiała korzystać. Mnie współpracowało się dobrze, więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na razie dopiero co skończone. Jeśli cokolwiek będzie nie tak, to napiszę na tym portalu.
Opinia dodana przez: Karolina M dnia: 2016-09-19 11:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma, czysto, fachowo i terminowo. Doskonałe doradztwo i po prostu sympatycznie ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-09-15 20:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REMONT PRZEBIEGŁ BARDZO SPRAWNIE FACHOWA OBSŁUGA JAK I WYKONANIE. BARDZO SZYBKI TERMIN REALIZACJI. Z GÓRY POLECAM FIRMĘ DO MAŁYCH JAK I DUŻYCH REMONTÓW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Ciećwierz dnia: 2015-11-23 08:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont przebiegł zgodnie z założeniami,bezterminowość zastrzeżeń.Ekipa kontaktowa,potrafi doradzić.Zakres wykonanych prac -elektryka,hydraulika,gładź + malowanie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-15 15:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam ekipy która podejmie się generalnego remontu mojego starego mieszkania o pow. 27m2 w przedwojennej kamienicy. Wybór firmy Aaabadom pana Andrzeja Zakościelnego był strzałem w dziesiątkę. Stan mieszkania był bardzo zły. Zakres prac był olbrzymi i obejmował: zerwanie całych podłóg do stropu, położenie nowych, wymiana instalacji wod-kan, elektrycznej (gazowej i c.o. nie ma w tym mieszkaniu), wyburzenie ścianek działowych, postawienie nowych, wygospodarowanie mini łazienki z kabiną natryskową, zdjęcie antresoli, wymianę drzwi wewnętrznych, instalacje termy i rozprowadzenie instalacji ciepłej wody, wymianę białego montażu, podłączenie zlewu i pralki w kuchni, zbicie i renowacja tynków w dużej części mieszkania, zbicie starej glazury i tynków oraz położenie nowej, pomalowanie ścian i sufitów itp. Pan Andrzej Zakościelny wywiązał się wyśmienicie z powierzonego zadania. Przy pierwszym spotkaniu szczegółowo obejrzał mieszkanie, pomierzył a wieczorem już miałam dokładny kosztorys prac zawierający realne koszty, a nie wycenę - jakoś tanio się zrobi aby złapać robotę, jak próbował poprzednik Aaabadomu. Pan Zakościelny remont przeprowadził bardzo fachowo, sprawnie i starannie. Mimo, ze stare mury nie szczędziły mu niespodzianek i dodawały pracy. Potrafił słuchać sugestii klienta jednocześnie doradzając lepsze, fachowe rozwiązania. Jego ekipa solidna, dokładna i bardzo, bardzo pracowita (przede wszystkim bez nałogów) zmieniła moje mieszkanie w krótkim czasie, 3 tygodni nie do poznania. I przekonała, że są uczciwi fachowcy. Przez cały czas trwania remontu byłam informowana przez pana Andrzeja na bieżąco o postępach prac i zapraszana do podziwiania. Z czego skwapliwie korzystałam nie dowierzając, że tak rozległy remont może iść aż tak sprawnie. Tyle się przecież naczytałam i nasłuchałam o "fachowcach". Pan Zakościelny jest świetnym organizatorem, pracę ekipie ustawia tak, że panowie pracowali bez przestojów, pod jego czujnym okiem. Następny remont z firmą Aaabadom za parę lat widzę tak: omawiam zakres prac, oddaje klucze panu Andrzejowi i proszę o powiadomienie o zakończeniu remontu. Na pewno się nie zawiodę. Jeszcze raz bardzo dziękuję i wszystkim polecam remont z panem Andrzejem Zakościelnym i jego firmą Aaabadom. Ewa Smela Warszawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Smela dnia: 2015-01-14 23:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania o pow. około 57m2 w bloku w Warszawie: wymieniona cała instalacja elektryczna, drzwi, podłogi, wyburzenie ścianki działowej, położenie glazury w WC i na balkonie, gładzie, płyty GK, malowanie, itp. Wszystkie prace przeprowadzono szybko, czysto, z pomyślunkiem i bez problemu. Szczerze nie mam firmie nic do zarzucenia. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2014-09-10 20:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Zakościelny wyremontował nam łazienkę - od A do Z. Od pierwszego spotkania do ostatniego - odbioru prac i rozliczenia demonstrował fachowość, rzeczowość i profesjonalizm. Mieszkanie na czas remontu zostało pod "opieką" Pana Andrzeja, my udaliśmy się na urlop. Po powrocie odebraliśmy bardzo dobrze zrealizowaną pracę, podlane kwiatki, posprzątane mieszkanie. Cena usług warta jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krzysztof K, Warszawa Żoliborz dnia: 2014-07-27 14:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace remontowe przebiegły sprawnie,firma rzetelna i terminowa. Nie mam żadnych zastrzeżeń.Polecam jeśli nie szukasz "fuszerki".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Sebastian -Warszawa dnia: 2014-07-23 16:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Już po raz drugi korzystam z usług Pana Zakościelnego i jego firmy i powiem szczerze że nie bardzo rozumiem wcześniejsze negatywne wpisy. Uzasadnienie: Firma AAABadom s.c. w pierwszej kolejności sprawnie i bezproblemowo wyremontowała mi łazienkę oraz kuchnie w domu jednorodzinnym na warszawskim Mokotowie a następnie po kilku miesiącach przeprowadzili kompleksowy remont min. czterech pokoi, wiatrołapu a także piwnicy i strychu z adaptacją na powierzchnie mieszkalną. Pan Andrzej przed zawarciem pisemnej umowy przedstawił mi szczegółowy kosztorys na wykonywane ewentualnie usługi oraz przybliżony koszt materiałów potrzebnych na wykonanie zlecenia, dodam że dość dokładny gdyż cena materiałów po wykonanym zleceniu zmieniła się naprawdę nieznacznie. Co do pracownikó Pana Andrzeja to grupa profesjonalistów nad którą stale czuwa syn Pana Andrzeja który koordynuje całe zlecenie jak i sam Pan Zakościelny który osobiście nadzoruje wszystkie prace. Mój komentarz jako inwestora i zleceniodawcy jet pozytywny ponieważ od lat znam tę firmę i mogę ją gorąco polecić, a tym samym jest odpowiedzią na wcześniejsze, niezrozumiałe dla mnie komentarze. Pozdrawiam Piotr Wasilewski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy, jak na razie wszystko ok
Opinia dodana przez: Piotr Wasilewski dnia: 2013-12-23 18:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont wykonano zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, jakość materiałów- wysoka,duże zaangażowanie pracowników - solidność,szybka realizacja zlecenia (remont nie ciągnął się w nieskończoność).Napewno jeszcze skorzystam z usług firmy w przyszłości.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było konieczności,wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-12-23 13:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna i rzetelna firma. Generalny remont mojego mieszka nia przebiegł bez najmniejszych problemów potrafili doradzić, wyprowadzić z błędu. Pozdrawiam ekipę i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina B. dnia: 2013-12-02 20:07:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją