Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ARKON Krzysztof Nowak

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Śląskie, Rybnik
Telefon: Kom. 784-530-666
Adres e-mail: arkonbud(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: architektura,projektowanie, nadzory budowlane, ekspertyzy,certyfikaty energetyczne, aranżacja wnętrz, Słowa kluczowe: architektura,projektowanie, kierownik budowy, inwentaryzacje, ekspertyzy, certyfikaty energetyczne, aranżacja wnętrz,

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x 1x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 3x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 7505
Data utworzenia profilu: 2012-04-08 17:19:15
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-07 21:55:48 

Opinie o ARKON Krzysztof Nowak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt końcowy inwestycji okazał się niesamowity. Znacznie lepszy od wizualizacji. Pełen profesjonalizm i doradztwo. Bardzo dobry partner we współpracy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-03-31 14:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczny panu Krzysztofowi ze wykonanie dla mnie projekt adaptacji budynku usługowego, klienci są zachwyceni, bo już udało nam się go zrealizować ;) Super,dziękuję za fachową pomoc i doradztwo nad całą inwestycją ;) Szczerze wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Goik dnia: 2016-03-15 00:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w pełni profesjonalna, budując domek z częścią usługową zastosowano wiele nowych rozwiązań co miało bardzo miłe przełożenie na cenę wybudowania budynku. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam. Ceny z pewnością najniższe w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-21 17:51:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne doradztwo w w zakresie fachowego doradztwa i zastosowania odpowiednich materiałów. Byłam w kilku biurach w okolicy ale przegrały. Świetna firma, która zalatwia tylko spraw związanych z budową naraz, że człowiek o nic się juz nie musi martwic. Szczerze polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-04 23:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy zdecydowani na gotowy projekt domu, jednak w pracowni projektowej przekonali nas do indywidualnego projektu. Zrobili koncepcję i później projekt. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-03-25 21:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością najniższe ceny w okolicy, Tzw. Quality for the money! Fajne projekty, pomoc w załatwieniu formalności szczególnie sprawach urzędniczych (bez "dodatkowych opłat)", które oferują inne firmy w okolicy! Niestety nie maja wpływu na opieszałość urzędników, ale to tez o czymś świadczy.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz1984 dnia: 2013-11-05 21:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę z dużym doświadczeniem, potrafi prowadzić najbardziej skomplikowane projekty pod względem konstrukcyjnym, architektonicznym oraz formalno-prawnym. Szczerze Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K&B Przeliorz dnia: 2013-08-30 23:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ARKON zaprojektowała dla mnie restaurację połączoną z budynkiem mieszkalnym, aktualnie pan Krzysztof sprawuje nadzór jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z tego jak układała się nasza współpraca przy projektowaniu jak i z efektu końcowego. Polecam pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A$G Merowscy dnia: 2013-07-27 19:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem u Państwa adaptację projektu typowego. Szybka obsługa, ceny nie wygórowane, jakość usług - wysoka, czego dowodem jest posiadane już przeze mnie pozwolenie na budowę. Polecam wszystkim współpracę z biurem Arkon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2013-06-08 01:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że miałam okazję współpracować z nimi ;) Wykonali świetny projekt spełniający moje oczekiwania; Szczerze polecam wszystkim. ;) Pozdrawiam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 19:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Projekty są bardzo dobre. Moje mieszkanie teraz wygląda pięknie i czuję się w nim niesamowicie. Spełnili moje oczekiwania. Wysoka jakość usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2013-03-27 20:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zlecenia. Po trzech dniach od spotkania miałem wykonaną dokumentację do PINB. Inspektorat nie miał zastrzeżeń. Projekt wykonany zgodnie moimi sugetiami. Fachowe i naprawdę profesjonalne podejście do tematu. Polecam. Zadowolenie na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-02-25 22:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w tej firmie projekt indywidualny domu jednorodzinnego, generalnie jestem zadowolony, wszystko wygląda tak jak chciałem, zlecenie zostało wykonane terminowo w niskiej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-20 16:40:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Architekt wprowadził w naszym projekcie 3 zmiany niezgodne z naszymi wcześniejszymi uzgodnieniami.Teraz jest już za późno na odkręcenie tego,ponieważ On wypiera się wszystkiego.Bezczelnie wykorzystał naszą niewiedzę na ten temat i zaufanie jakim go całkowicie obdarzyliśmy.Będziemy teraz z mężem mieszkać w domu "marzeń" naszego architekta,a nie w takim jaki sami sobie wymarzyliśmy.UWAŻAJCIE NA TEGO PANA!!! NIE POLECAMY JEGO USŁUG!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-08 20:11:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją