Opinie o Glazar Adam Musiał Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Glazar Adam Musiał

Zawód: glazura i terakota Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 600768605
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://picasaweb.google.com/adamww1
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2178
Data utworzenia profilu: 2013-11-01 18:15:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-01 18:15:50 

Opinie o Glazar Adam Musiał

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na tej stronie wystawia się opinię o fachowcach więc trzeba by temu Panu wystawić. Kupiła mieszkanko dwupokojowe nowe we Wrocławiu które trzeba było zaadoptować do zamieszkania poprosiłam znajomych o polecenie mi kogoś , dostałam telefon do pana Adama umówiłam się na spotkanie po rozmowie zrobił mi wycenę swojej robocizny i po paru dniach rozpoczął pracę . wykonał cały remont czyli wykonał mi ślicznie łazienkę ,kuchnię oraz pomalował wszystko i założył panele oraz drzwi w pokojach powiesił nawet lampy i karnisze a mnie pozostawił tylko posprzątanie .fakt remont taki jest kosztowny ale miałam jednego fachowca do wszystkiego a jeśli czegoś nie umiał to załatwiał to we własnym zakresie . Pozdrawiam i ślicznie dziękuję Kamila Ostrowska z Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Ostrowska dnia: 2017-10-14 09:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Adama bo zna się na swojej robocie i wie co robi. Takich specjalistów na naszym rynku jest teraz co raz mniej bo większość robi za granicą. Do wykonania była łazienka, kuchnia oraz przedpokój w płytkach prace wykonał bardzo dobrze i jestem zadowolony z wykonanej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew Białowąs dnia: 2016-05-31 18:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosił mnie pan o wydanie opinii na tym portalu więc wydaję.Tak jak w poprzednich opiniach fachowiec jest godny polecenia bo widać że robi swoją robotę już długo i się na tym zna co robi,kupiłem nowe mieszkanie a on oddał mi je do zamieszkania a zrobił w nim wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Wastor dnia: 2015-06-04 23:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam dodam też tutaj swoją opinię.Mam mieszkanko 49m2 w tym dwa pokoje kuchnia i łazienka zaprosiłam Pana Adama do wykończenia mi tego mieszkanka do zamieszkanie i powiem szczerze że się nie zawiodłam fakt kosztowało mnie to trochę kasy ale się o nic nie martwiłam zrobił mi to co chciałam w mieszkaniu czyli do zamieszkania ale powiedział że odkurzyć i okna to muszę umyć sama abym miała co robić w nowym mieszkanku. Polecam naprawdę tego fachowca choć starej daty to jest godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Jaszczębska dnia: 2015-03-23 23:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia fachowiec tak jak tu piszą więc i ja muszę napisać tak . Wykonał usługę bardzo dobrze prawie bez poprawek jestem zadowolony z tego co zrobił a miał do wykonania 2 łazienki do użytku + wc i kuchnie wszystko w płytkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Waldemar Pazur dnia: 2014-12-23 22:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony i mimo że jest tylko płytkarzem z dużym doświadczeniem to robi też wiele innych rzeczy bo był w stanie wykonać mi remont łazienki, przedpokoju, kuchni, garażu oraz kotłowni na gotowo doradził też ciekawe rozwiązania o których sam bym nie pomyślał oraz pomógł mi w obliczeniu i zakupie materiałów i odciążył mnie też od wielu obowiązków a ja mogłem zająć się swoją pracą . Mało już jest dzisiaj takich ludzi na rynku i widać że dba i szanuje swoją prace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur Popławski dnia: 2014-07-24 22:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług tego pana bo ze swoim doświadczeniem bardzo dużo mi doradził w czasie remontu mieszkania policzył i zrobił zakupy i oczywiście wykonał swoją prace co do wykonania jego pracy to nie mam zastrzeżeń a robił remont łazienki ,kuchni , balkonu i przedpokoju . Spokojnie można polecić jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Brodzik dnia: 2014-06-07 10:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jest godny polecenia przyjechał wycenił i zrobił swoją robotę w łazience poradził sobie ze wszystkimi problemami jakie tam miałam ( hydraulika , elektryka i wszelkie zabudowy ) łazienkę zrobił mi w całości chociaż była trudna ale jestem zadowolona z jego usługi . Ja w tym czasie mogłam spokojnie chodzić do pracy i zarabiać pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Maciąg dnia: 2013-12-13 12:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia fachowiec zajął się w moim mieszkaniu wszystkim jak należy a doświadczenie do wykonywania wykonywania swojego zawodu ma w rękach i wart jest wydanych na niego pieniędzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Milicki dnia: 2013-12-01 15:38:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją