Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Putowski Meble Daniel Putowski

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Śląskie, 44-335 Jastrzębie-Zdrój Cieszyńska 7
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)mebleputowski.pl
Strona internetowa: http://www.mebleputowski.pl/
Opis działalności: Meble kuchenne Słowa kluczowe: Meble kuchnia na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 3x
Ceny usług: 100% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 5248
Data utworzenia profilu: 26.10.2013 15:30:11
Data ostatniej aktualizacji: 26.10.2013 15:30:11 

Opinie o Putowski Meble Daniel Putowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem firma super. Ja mam zrobione meble kuchenne extra. Nawet kuchnia mi się jakby powiększyła :) Jeśli termin się przesuwał, byłam wcześniej informowana. Czasami warto poczekać i uzbroić się w cierpliwość. Fachowość i dokładność w każdym calu. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DOROTA dnia: 24.10.2019 20:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Postanowiłem zamówić u Pana Putowskiego meble kuchenne choć na jednym z portali miał negatywne opinie ,zaryzykowałem i prosze było warto, meble mega ładne ,wykończenie super wszystko bardzo dobrze wykończone ,pracownicy czyściutko ,sprawnie ,naprawde warto . POLECAM MICHAŁ :))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NARAZIE NIE DOTYCZY
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2016 21:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Zamówiliśmy meble kuchenne w Firmie Meble Putowski,jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu montażu , meble są bardzo ładnie wykonane . Skorzystaliśmy z projektu Pana Putowskiego. Gorąco polecamy :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartłomiej Lasocki dnia: 25.09.2016 20:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z projektu kuchni pana Putowskiego, która została wykonana profesjonalnie z dobrych materiałów. Jeżeli chodzi o wykonanie i montaż dużo słów uznania dla panów Grzegorza i Kamila za dokładność, czystość i piękne wykonanie. Szczerze polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan i Grażyna Gwiżdż dnia: 28.08.2016 13:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto poczekać dwa tygodnie dłużej, efekty rewelacyjne. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 29.08.2015 11:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchania na wymiar projektowana i montowana przez p. Putowskiego od niecałego pół roku służy nam znakomicie, a wygląda jeszcze lepiej. Zamawialiśmy wszystko około dwóch miesięcy przed montażem, ale z realizacją były małe zmiany terminu. Jednak uważam, że efekt finalny jest warty swojej ceny. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient J-bie dnia: 26.06.2015 10:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamiawialiśmy szafę, jest piękna, dobrze wykonana. Na prawdę polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.03.2015 18:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pana Putowskiego zamawiałam kuchnię i szafę wnękową. Jestem bardzo zadowolona z jakości mebli, są piękne i widać, że solidne. Pan Putowski, również jest bardzo miły, jakoś usługi super. Jedyny ogromny minus, firma nie wyrabia się w terminach. Mają opoźnienia, a montaż przekładają z dnia na dzień. Więc jeśli chcecie zamawiać meble-polecam, ale uzbroicie się w cierpliwość, bo montaż może trochę potrwać. Ale na prawdę warto dla takiego efektu poczekać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 27.01.2015 10:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnie zamówiliśmy na przełomie maja/czerwca 2014. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Cena po negocjacjach z innymi producentami mebli kuchennych w mieście wyszła najkorzystniej biorąc pod uwagę wyposażenie i materiały z wysokiej półki. Wykonanie poszczególnych elementów jest w 100% zgodnie z projektem. Zastosowane materiały sa dobrej jakości. Sam montaż został przeprowadzony bardzo profesjonalnie przez dwóch fachowców - w ciągu dwóch dni. Montażyści dodatkowo wykonali instalację pralki i zlewozmywaka (poza zakresem objętych umową montażu). Całość zakupu i montażu mogę śmiało określić słowem - pełny profesjonalizm, fachowa obsługa i dobra inwestycja na lata. Dodatkowo w bardzo krótkim czasie wykonano dodatkowy element zabudowy, który nie był objęty projektem po bardzo atrakcyjnej cenie. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.12.2014 08:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w tej firmie kuchnię, dwie szafy wnękowe i dwoje składanych drzwi. Wszystkie prace zostały wykonane solidnie i terminowo a zauważone przeze mnie drobne niedociągnięcia usunięte w trybie natychmiastowym. Cena wykonanych usług była najniższa spośród otrzymanych ofert 3 różnych firm. Poza tym mogłem liczyć na porady ulepszające moje wcześniejsze pomysły związane z montażem zamówionych produktów. Szef firmy jest spokojnym, zrównoważonym i rzeczowym człowiekiem. Niestety tak bywa, że opinie są najczęściej wystawiane przez ludzi niezadowolonych a z tego co zdążyłem się dowiedzieć to firma Putowski ma na swoim koncie ok. 1000 wykonanych kuchni i podobnych produkcji. Szkoda, że klienci zadowoleni nie wspierają rzetelnymi opiniami dobrych rzemieślników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient_Żory dnia: 08.09.2014 21:54:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją