Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aura. Salon kosmetyczny

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, 17-100 Bielsk Podlaski Mickiewicza 58 lok. 7
Telefon: Kom. 0510810902 Fax: 0510810902
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.aurabielsk.pl
Opis działalności: usługi kosmetyczne Słowa kluczowe: manicure, pedicure, akryl, żel, lakier hybrydowy, makijaż, peeling, mikrodermabrazja, mezoterapia, depilacja, masaż, bańka chińska, solarium, cellulogia, lipokawitacja, fale radiowe, RF, oxybrazja, depilacja laserowa

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 1x 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3005
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 21.10.2013 17:15:45 

Opinie o Aura. Salon kosmetyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam masaż, byłam na relaksacyjnym, dziewczyny znają się na rzeczy, na pewno jeszcze skorzystam nie raz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lidka dnia: 05.10.2014 16:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna jakość usług, miłe dziewczyny, bardzo pomocne, zawsze coś doradzą nawet jak jestem niezdecydowana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aa dnia: 16.03.2014 10:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonałe zabiegi, miła obsługa, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania.z dnia: 21.02.2014 21:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi na najwyższym poziomie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: a.m. dnia: 24.11.2013 11:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy salon w mieście, polecam manikiur japoński, w końcu moje paznokcie odżyły i zabiegi na twarz, można się wspaniale zrelaksować, a masaż twarzy jest wręcz usypiający, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula dnia: 02.11.2013 20:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko super, z dbałością o każdy szczegół, podejście pań kosmetyczek bardzo profesjonalne i indywidualne. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 24.10.2013 22:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miłe i sympatyczne miejsce, byłam na masażu, relaksująca muzyka, cisza i spokój, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: julka dnia: 21.10.2013 17:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła obsługa, zabiegi na ciało na najwyższym poziomie, wspaniałe masaże, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta dnia: 06.03.2013 21:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miło, sympatycznie i profesjonalnie, polecam szczególnie paznokcie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia dnia: 02.02.2011 23:22:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją