Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

IM Projekty Izabela Mandla

Zawód: Architekt 
Adres: Śląskie, żory
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Pracownia projektowa Słowa kluczowe: gotowe projekty domów, adaptacje projektów

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1526
Data utworzenia profilu: 2013-10-19 22:42:38
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-19 22:42:38 

Opinie o IM Projekty Izabela Mandla

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt kupiony, adaptacja zrobiona. Niedługo ruszamy z budową. Panią architekt mogę polecić na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-03-04 08:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również ja jestem zadowolony. Robiliśmy inwentaryzację oraz projekt pod nadbudowę starego domu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JanoSJZ dnia: 2015-03-04 13:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufałem i nie zawiodłem się. Zamówiłem projekt typowy C280 oraz adaptację tego projektu. Wszystko O.K., firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-02-26 08:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani architekt projektowała halę produkcyjną oraz warsztat naprawczy .Jestem pełna podziwu za perfekcyjność , profesjonalizm oraz życzliwość . Wykazała się solidnością i dokładnością . Widać , że kocha swoją pracę . Dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacje były zbędne .
Opinia dodana przez: Karina . dnia: 2015-01-28 11:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy projekt indywidualny domu. Zero błędów. Współpraca doskonała, miła i rzetelna obsługa. Pani Izabela była także naszym kierownikiem i ZAWSZE służyła pomocą na każdym etapie budowy. (poleciła nam świetnych fachowców od dachu - pozdrowienia dla p. Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z Jastrzębia dnia: 2015-01-09 10:19:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywaismy adaptacje gotowego projektu w tej pracowni. Na etapie budowy okazalo sie ze projekt posiadal kardynalne bledy. Współraca tez sie nie uklada. Zero dobrych porad i podpowiedzi ciekawych rozwiazan. Pozatym polecam dokladnie okreslic koszty gdyz cena w naszy mprzypadku ustalona na jakas kwote przy odbiorze projektu wzrosla o jakies 50 %.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: Andzia 1980 dnia: 2013-10-19 22:46:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją