Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Puppy Aleksandra Świderska

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 54-059 Wrocław Górecka 15
Telefon: Kom. 791 982 042
Adres e-mail: puppy(małpa)puppy.wroclaw.pl
Strona internetowa: www.puppy.wroclaw.pl
NIP:
898-207-15-88
Opis działalności: Salon Strzyżenia i Pielęgnacji Psów ,,Puppy''. W naszej ofercie spa dla psa,kąpiele,strzyżenie według wzorców FCI lub na życzenie klienta ,trymowanie,zabiegi pielęgnacyjne Słowa kluczowe: fryzjer dla psów Wrocław,groomer Wrocław,Wrocław,salon strzyżenia psów Wrocław,psi fryzjer Wrocław,salonik fryzjerski

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2564
Data utworzenia profilu: 2013-10-17 17:42:43
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-17 17:42:43 

Opinie o Puppy Aleksandra Świderska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie BOMBA, nie wiem jak odniesie się do tego mój pies:) Moja Shirley przepięknie pachnie,aż chcę się zaprosić ją do łóżka pazurki obcięte, porządnie wyczesana,mniej sierści w aucie jak tylko skoczyła. Pani Ola sympatyczna i uśmiechnięta, widać,że Kocha Psy. Na pewno tam wrócę i będę POLECAĆ:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: darmowe poprawki
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-02-02 19:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, bardzo polecam! Piesek porządnie wykąpany i ślicznie odcięty. A najważniejsze jest to, że gdy wracamy, nie boi się i chętnie idzie sam do środka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-15 23:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak, tak, tak Tobi znalazł w końcu fryzjera,strzyżony tak jak lubię Pani Ola jest super !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: darmowe poprawki
Opinia dodana przez: Katarzyna Rudnicka dnia: 2014-12-10 10:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła osoba, strzyżenie tak jak Lubie:) Wszystko na TAK! POLECAM P.Olę, mój mały Pikuś przepięknie Pachnie a jeszcze cudniej wygląda :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mozliwość poprawek za darmo
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-10-28 19:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moj mały Mikuś (york) zawsze porządnie i ładnie ostrzyżony. Nie mam zastrzeżeń, jak najbardziej polecam salon Puppy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: możliwe są poprawki
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-08-19 17:47:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MÓJ PIES NA PEWNO TAM WIĘCEJ NIE TRAFI!!!!!!!!!!!! WYGOLONY W JAKIEŚ OHYDNE PASKI NA CIELE!!!!!!!!!!! KRZYWO I KOŚLAWO.NIGDY WIĘCEJ NIE SKUSZĘ SIĘ NA CENĘ, BO TAKA NISKA CENA U TEJ AMATORKI ŚWIADCZY O TYM,ŻE TYLKO NA CENĘ ŁAPIE KLIENTÓW!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-19 13:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MÓJ PIES ZOSTAŁ PORZĄDNIE WYKĄPANY I WYCZESANY.MNIEJ SIERŚCI W DOMU I W AUCIE,WIEC MNIEJ SPRZĄTANIA POZA TYM PLUS ZA UDOGODNIENIE CO DO GODZIN,SALON CZYNNY JEST OD 10, A JA ZOSTAŁEM PRZYJĘTY O GODZINIE 7 :)WIEC EKSTRA POLECAM SALON
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek Robak dnia: 2014-08-19 13:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Salon trafiłam po przez stronę google , mam suczkę Pusię (rasy Cavalier)u Pani Aleksandry byłam już trzeci raz, po zabiegach moja Pusia mam piękną błyszczącą ,aksamitną sierść. Zauważyłam iż w domu również jest bardziej czysto, Pusia się już tak nie sypie :) PUSIA znalazła już swoją fryzjerkę :) Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Darmowe poprawki w cenie
Opinia dodana przez: Elżbieta Janicka dnia: 2014-02-24 18:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Aleksandry pojawiłam się kilka tygodni temu,skusiła mnie zimowa promocja. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, moja Niunia jest tak zrobiona jak chciałam, poza tym super pachnie.. Mam nadzieję,że więcej będzie takich promocji :) Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: darmowe poprawki
Opinia dodana przez: Anna Rajdak dnia: 2013-12-29 22:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam dzisiaj z usług salonu Puppy i jestem pozytywnie zaskoczona.Mój pupil ładnie ostrzyżony ,wykąpany pachnący i zrelaksowany za niewygórowaną cenę/zapłaciłam mniej niż w podobnym salonie w mieście/Salon w ładnym wystroju,bardzo czysty. Właścicielka bardzo miła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: W ramach usługi możliwe są poprawki
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2013-10-25 17:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug pani Aleksandry, pelen profesjonalizm, milosc do pupili czyni ze, chce sie tam wracac. :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 20:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ofertę salonu znalazłam na internecie,pomyślałam,że skorzystam.Moja sunia ma dopiero 7mcy i jak na szczeniaka jest niesamowicie ruchliwa.Obawiałam się ,że bedą kłopoty,ale Pani Gromerka zajęła się Sonią bardzo fachowo. Sunia wyszła z salonu z nową fryzurką pachnąca i zrelaksowana.Pani traktuje kadego pieska indywidualnie ,nie stresuje go i jest bardzo cierpliwa jesli piesek wymaga odpoczynku lub przerwy.Dostalam karte klienta z gratisami a moja sunia psie smakolyki Napewno bede klientka tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Salon gwarantuje poprawki,jeśli coś nie pasuje bez żadnych dopłat
Opinia dodana przez: Asia Kopeć dnia: 2013-10-20 20:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon ten znalazłam na internecie,czytam karty stałego klienta,rabaty.. Pomyślałam,że spróbuję...gdyż dotychczas jeździłam aż na Nowy Dwór i musiałam czekać na wizytę... Pierwsze to co mi się rzuciło w oczy,to ładny kolorowy,czysty salon,ale wiadomo nie jest to naj ważniejsze... Pani Ola sympatyczna,chyba z tysiąc pytań mi zadała.. po 3 godzinach przyjechałam s powrotem do swojej Pusi... piesek wykąpany,ostrzyżony..wypachniony,z obciętymi pazurkami..Byłam bardzo zadowolona, minus może ten ,że trochę to trwało..ale widać,że Pani Ola się postarała..Na koniec wizyty dostałam kartę stałego klienta. Ujęło mnie to, iż dostałam informację, o możliwości bezpłatnych poprawek 20 min jeśli stwierdziłabym,że coś trzeba poprawić lub obciąć.. Na pewno wrócę z Pusią:) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Koryto dnia: 2013-10-17 17:57:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją