Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dom Weselny Czarnecki s.c.

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Dolnośląskie, 59-900 Zgorzelec Fabryczna 6
Telefon: Kom. 505 123 606
Adres e-mail: dom.weselny(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.domweselnyczarnecki.pl
NIP:
6151962562
Opis działalności: Imprezy okolicznościowe. Słowa kluczowe: imprezy, wesela

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1198
Data utworzenia profilu: 17.10.2013 15:31:21
Data ostatniej aktualizacji: 17.10.2013 15:31:21 

Opinie o Dom Weselny Czarnecki s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 brazy andrzejki raz bal przebierancow 2 razy wesele za kazdym razem przepysznie milo bez jakiejs przesadnej elegancji ale bardzo milo i fajnie nigdzie wiecej nie pojde...polecila mi pierwsza impreze znajoma rodziny panstwa Czarneckich i dzieki jej za to !!:))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: natalia dnia: 02.12.2014 22:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizacja poszła im dobrze, ja osobiście nie mam żadnych obiekcji. Dobre jedzenie, miła obsługa czysty i elegancki lokal, wszystko było gotowe na imprezę. Mogłabym jeszcze wiele pisać, ale same dobre rzeczy więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2014 13:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten lokal miał akurat wolny termin więc z niego skorzystaliśmy. Dobrze wszystko zostało przygotowane. Wesele się udało i to jest najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2014 10:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. super miejsce, zadbane, ładny zapach. podoba mi się.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 13.02.2014 12:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za niezapomnianą zabawę weselną. Było super. Jesteśmy zadowoleni. Podziękowania za organizację, wszelką pomoc. Polecamy.
Opinia dodana przez: P. i D. - Węgliniec dnia: 30.01.2014 09:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie koleżanka to pewnie bym nie wiedziała,że istnieje taki fajny dom weselny. Pojechałam tam z narzeczonym, zobaczyliśmy jak to wszystko wygląda i zdecydowaliśmy się zorganizować tu wesele. Nie żałujemy decyzji. Było super. Obsługa bardzo fajna. Postarali się żeby niczego nie brakowało. Na sali panowała miła atmosfera. Jesteśmy zadowoleni. Dziękujemy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.01.2014 09:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tu na weselu u mojej siostry i było super. Cieszę się,że tak fajnie trafiła. Organizacja świetna. Bardzo sympatyczni ludzie. Nic dodać nic ująć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2013 10:55:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją