Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lary. Kancelaria prawna. Odszkodowania i windykacja

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-504 Wrocław Grabiszyńska 54/6
Telefon: 604524330
Adres e-mail: lary(małpa)lary.pl
Strona internetowa: www.lary.pl
Opis działalności: Odszkodowania, sprawy wywłaszczeniowe, , prawo administracyjne, cywilne, gospodarcze, spadki, umowy, pozwy, apelacje, kasacje, obsługa firm i osób fizycznych Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 88% niskie 8x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 4593
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-16 22:53:51 

Opinie o Lary. Kancelaria prawna. Odszkodowania i windykacja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. WSZYSTKO OK. PORADA PRAWNA UDZIELONA RZETELNIE, JASNO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PAWEŁ dnia: 2017-09-10 18:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam że sprawdziłem kancelarię. Jestem zadowolony. Nawet ten portal jest o dziwo wiarygodny..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-08 22:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna opinia z mojej strony- polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-14 00:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni ludzie. Może nie za tanio ale ok. Wcześniejsze opinie się zgadzają. Potwierdzam i też polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej O-ski dnia: 2016-01-03 20:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poczytałam Wasze opinie i postanowiłam sprawdzić. Na pierwszy rzut oka p. mecenas miła i jakaś taka pozytywna energia z niej bije:) Sprawdziła umowę i pozostałe dokumenty. Zleciłam złożenie pozwu:) No i zobaczymy.... Ale wydaje się że będzie wygrana....W każdym razie, po paru doświadczeniach z pożal się Boże adwokatami, ta kancelaria sprawia bardzo miłe wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-11 21:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja krótko napiszę bo nie mam daru pisania jak co niektórzy. POZYTYWNA OPINIA I TYLE. Pozdrawiam wszystkich czytających.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2015-06-24 19:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam baaardzo pozytywną opinię. Faktycznie Państwa wcześniejsze wpisy się zgadzają.. Szukałam prawnika i tu na tym portalu znalazłam dużo informacji. Pani mecenas Sylwia Lary nie tylko udzieliła mi bardzo rzetelnej porady prawnej ale też okazała się dobrym i miłym człowiekiem. Rozmowa z Panią mecenas to sama przyjemność. Widać że lubi ludzi a to ważna cecha w tym zawodzie - tak mi się wydaje...:) Spokojnie z czystym sumieniem polecam tę kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-13 00:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny i zasłużony pozytyw. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-03-02 23:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też myśleliśmy z żoną że ta strona to bajer a adwokaci sami piszą o sobie opinie. A tu miłe zaskoczenie. Faktycznie fajni prawnicy ( i nie tylko sympatyczni ale konkretni ). Polecamy ich serdecznie! Co prawda troszkę zapłaciliśmy ( no cóż sprawa trudna.... ) ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Także spokojnie polecamy ich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 23:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku myślałem że ta strona to ściema.. Ale było ok. Faktycznie pani prawnik bardzo miła i rzeczowa. Zapłaciłem w miarę niedużo. Pozew napisany i już złożony. Szybko i sprawnie. Polecam kochani....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pan zaskoczony dnia: 2014-03-28 22:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też dopisuję pozytywa:) Myślę, że dobrze że taka strona jak ta istnieje, bo zawsze można czegoś się dowiedzieć i wybrać "dobrego fachowca" . I tu się nie rozczarowałem. Prawnik dobrze doradził, a na efekt długo nie czekałem. Jestem zadowolony i na pewno będę tę kancelarię polecał znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PETER dnia: 2014-02-10 20:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam panią mecenas z tej kancelari. Namiary znalazłem właśnie na tej stronce. Od razu piszę bo dziś Pani mecenas wygrała mi apelację. Ogromnie się cieszę i ślę wyrazy szacunku dla Pani mecenas. Dziękuję i pozdrawiam. Andrzej K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 12:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej kancelarii mają spore doświadczenie. Przyszedłem z przegraną sprawą w pierwszej instancji. Prosiłem o napisanie apelacji bo dla mnie ta sprawa winna być wygraną... Ale pomijam wyrok sądu.. Co się okazało? Przegrałem bo w pierwszej instancji, nie powiem nazwiska, adwokacina która wcześniej zatrudniłem narobiła takich byków że szkoda dyskutować! Apelacja wygrana o tyle, że przekazano z powrotem do sądu niższej instacnji. Uff... Czekam na wyrok! Ale powiem, że bardzo mili prawnicy. Szczerze polecam. Bogusław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 08:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Ceny średnie, ale u którego adwokata tanio? Pani mecenas wywalczyła dobre odszkodowanie z tytułu uszkodzeń ciała na skutek wypadku samochodowego. Jestem zadowolona bo obyło się bez sądu. Pozdrawiam wszystkich czytających i polecam. Elżbieta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 19:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z prowadzenia mojej sprawy. Po pierwsze dlatego że pani prawnik zrobiła wszystko by wierzyciel zawarł ze mną ugodę (kwota niemała...) co uchroniło mnie przez egzekucją, a po drugie wynagrodzenie kancelarii nie było wysokie. Mogę w końcu spać w nocy i dalej prowadzić działalność gospodarczą. Dziękuję Pani mecenas. Z poważaniem Roman W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2013-10-14 22:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę kancelarię. Rzetelnie i uczciwie zostałem potraktowany. Jestem zadowolony bo sprawę załatwili ugodowo bez sądu. Do tej pory miałem do czynienia już z dwiema kancelariami. Cóż powiedzieć....wyciągnęli kasę i zero efektów. Jan K-a
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 16:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak inni użytkownicy - nie mam zastrzeżeń. Mili sympatyczni prawnicy. Potwierdzam ,że doradzili dobrze. Załatwili sprawę ugodowo, a ja przynajmniej uniknąłem procesu ( no i kosztów z tym związanych! ). Jestem zadowolony bo kasę otrzymałem szybko i tuż przed wakacjami....:-). Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek K. dnia: 2013-07-06 16:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń co do kancelari. Myślę że są bardzo dobrzy z prawa budowlanego. Miałam do tej pory dwóch adwokatów, ale nie polecałabym ich dalej. Niech się uczą na innych... Tu trzeba doświadczenia. Pan mecenas zna budowlankę nie tylko z teorii, ale widać z praktyki. Magda S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-15 16:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrzy fachowcy jak chodzi o sprawy wywłaszczeniowe. Mnie zabrali działkę a płacić nie chcieli godziwie. No jak to w naszym kochanym państwie.... Kancelaria szybko i sprawnie wywalczyła odszkodowanie. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wywłaszczony dnia: 2013-03-20 16:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też polecam. Sprawę wygrałem choć dwóch prawników wcześniej mówiło że raczej do przegrania. Pani mecenas bardzo się starała. Co do ceny to raczej średnie, ale klient czuje się wysłuchany i dobrze obsłużony. Na bieżąco wiedziałem co się dzieje w mojej sprawie no i Pani mecenas odbiera zawsze telefony! Jak ktoś miał wcześniej do czynienia z prawnikami to wie o czym piszę....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł z Lubina dnia: 2013-03-14 16:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecamy wraz żona. Naszą sprawę załatwili szybko i skutecznie, choć dwóch innych prawników uznali ją za beznadziejną :-) Myślę, że nie mają wysokich cen, a to było w tamtym czasie dla nas ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek i Anka dnia: 2011-08-05 18:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam tę kancelarię. Bardzo dobrzy fachowcy. Szybko i skutecznie załatwili moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbychu dnia: 2010-02-22 10:11:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją