Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GRUPA BGS S.C.

Zawód: instalacje c.o. - usługi Hydraulik 
Adres: Śląskie, 43-100 Tychy Studzienna 6
Telefon: 32 444 64 77 Kom. 535 397 911
Adres e-mail: bgs(małpa)grupabgs.pl
Strona internetowa: www.grupabgs.pl
NIP:
646-293-06-18
Opis działalności: Firma świadcząca usługi instalacyjne z dziedziny techniki grzewczej Słowa kluczowe: Instalacje c.o., instalacje wod-kan, montaż urządzeń grzewczych

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2813
Data utworzenia profilu: 2013-10-16 11:45:09
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-16 11:45:09 

Opinie o GRUPA BGS S.C.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi. Kompetentnie i szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Krawiec dnia: 2014-05-20 21:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,tanio i fachowo.Dobry kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Janeczko dnia: 2014-01-01 14:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna i profesjonalna obsługa. Doradztwo sprzedaż i montaż - pełny profesjonalizm.Z czystym sumieniem szczerze polecam. Takich fachowców w Polsce potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław S. dnia: 2013-12-12 10:15:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeprowadzonej naprawie piecyk działa jak nowy. Fachowcy godni polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martin72 dnia: 2013-11-30 20:53:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, prawdziwi profesjonaliści. Zakupiliśmy w firmie kominek z płaszczem wodnym. Zostaliśmy bardzo miło potraktowani, wszystko zostało nam wyjaśnione a montaż przebiegł szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz i Agnieszka dnia: 2013-11-14 19:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do tematu. Zleciliśmy wykonanie centralnego ogrzewania wraz z kotłownią i montażem kominka z płaszczem wodnym. Pan Łukasz na wstępie sporządził dobór urządzeń, uwzględniając nasze wymagania. Prace zostały wykonane wzorowo, ukończone 2 dni przed założonym terminem. Zdecydowanie polecam korzystanie z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-09 13:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Grupa BGS modernizowała u mnie kotłownie, prace przebiegły sprawnie, po zakończonych pracach kotłownia została uprzętnięta. Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2013-11-01 13:43:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją