Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

sztukadlasztuki.pl A. Rajczak, E. Rajczak

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Łódzkie, 92-508 Łódź Ćwiklińskiej 22
Telefon: Kom. 600030904
Adres e-mail: galeria(małpa)sztukadlasztuki.pl
Strona internetowa: www.sztukadlasztuki.pl
NIP:
72827160199
Opis działalności: Sklep oferujący wysokiej jakości przedmioty do dekoracji domu, biżuterię i inne akcesoria Słowa kluczowe: rękodzieło, dekoracja wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1460
Data utworzenia profilu: 14.10.2013 11:28:27
Data ostatniej aktualizacji: 14.10.2013 11:28:27 

Opinie o sztukadlasztuki.pl A. Rajczak, E. Rajczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują wysokiej jakości przedmioty do dekoracji domu, ale również też oryginalne rękodzielnictwo. Wykonane przez nich ubrania, torebki czy biżuteria spodobają się najbardziej wymagającym osobą, są wygodne i kolorowe. Sama mam kolczyki i bluzeczkę z tego sklepu i są to ulubione rzeczy w mojej szafie. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 10.04.2014 13:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep, bardzo podobają mi się rzeczy wykonane ręcznie a że sama nie posiadam talentu często zamawiam je ze strony sztukadlasztuki.pl dzięki niej mam w domu wiele oryginalnych i ciekawych ozdób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 24.03.2014 08:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w tym sklepie piękną, oryginalną torbę z filcu, bardzo lubię ręcznie wykonane rzeczy mają dla mnie jakąś wartość, a sztukadlasztuki posiada wysokiej jakości rzeczy dobrych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 25.02.2014 14:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują wysokiej jakości przedmioty do dekoracji domu, ale również też oryginalne rękodzielnictwo. Wykonane przez nich ubrania, torebki czy biżuteria spodobają się najbardziej wymagającym osobą, są wygodne i kolorowe. Sama mam kolczyki i bluzeczkę z tego sklepu i są to ulubione rzeczy w mojej szafie. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wesola dnia: 11.02.2014 09:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dal mojej chrześnicy kupiłam piękny komplet do chrztu, ręcznie wykonany na szydełku, bardzo dobra jakość, pięknie w nim mała wyglądała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 29.01.2014 12:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię rękodzieło, a w tym sklepie zakupuję piękne ozdoby do mojego domu w bardzo dobrych cenach. Dzięki temu moje mieszkanie ma indywidualny charakter.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 14.01.2014 09:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep, kupiłam w nim niedawno piękną filiżankę ze spodkiem w kotki dla mojej przyjaciółkii kociary bardzo jej się spodobał ten prezent i długo nie musiałam czekać na jego dostawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 12.12.2013 09:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam niedawno w tym sklepie piękny komplet stołowy wykonanny z drewna i ręcznie malowany, rewelacyjnie pasuje do wystroju mojego domu, idealnie wpisuje się w klimat retro, jestem bardzo zadowolona z jego zakupu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 02.12.2013 09:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałam w tym sklepie niedawno prezent dla koleżanki w postaci ocieplaczy na kubki, prezent bardzo jej się spodobał, jest zabawny, lae i też praktyczny, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 18.11.2013 12:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam ten sklep. Mają oryginalne, piękne dekoracje do domu. Kupiłam u nich zegar. Stanowi on fajne połączenie z wyposażeniem mojego pokoju. Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2013 13:40:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ogromna fanka zbierania świeczek i świeczników. Na tej stronie interentowej zakupiłam dwa nowe do mojej pokaźnej kolekcji. Ju.z widze, że będą perełką. Pieknie sie prezentują, bardzo dobre wykonanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2013 08:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo oczarowana biżuterią ręczne robioną, jest piękna kolorowa, delikatna, a za razem wytrzymała idealnie sprawdza się do każdego stroju, jest wygodna w noszeniu, a do tego nie kosztuje wiele. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 14.10.2013 11:30:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją