Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Inventive- Interiors Małgorzata Brewczyńska

Zawód: Architekt wnętrz 
Adres: Łódzkie, 91-358 Łódź Biedronkowa 20
Telefon: +48 42 288 06 98
Adres e-mail: kontakt(małpa)inventive-interiors.com
Strona internetowa: www.inventive-interiors.com
NIP:
947-188-94-20
Opis działalności: Projektowanie wnętrz, to dla nas coś więcej niż tylko praca. To pasja, to zaangażowanie, to uśmiech na twarzach zadowolonych klientów. To po prostu spełnienie. Słowa kluczowe: projektowanie wnętrz, aranżacja wnętrz, projektowanie apartamentów

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3178
Data utworzenia profilu: 2013-10-10 11:55:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-10 11:55:18 

Opinie o Inventive- Interiors Małgorzata Brewczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się zbyt długo rozpisywał. po prostu na bazie własnych doświadczeń wynikających ze współpracy z różnymi biurami, firma Pani Małgorzaty wypada na prawdę dobrze. Jest zdecydowanie godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 07:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysłaliśmy do firmy rzut naszego mieszkania na maila, szybki kontakt zwrotny, 3 dni i mieliśmy gotowy projekt, który pomógł nam rozeznać się w rozmieszczeniu mebli i sprzętów. Standardowe wymiary tych elementów są zastosowane w projekcie, co pomaga wyobrazić sobie ile miejsca zajmą w pomieszczeniu te elementy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szcząchor P. dnia: 2014-06-14 23:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite studio projektowe, dzięki nim moja sypialnia jest teraz ciepłym i przytlnym miejsce, w którym chce się wypoczywać, polecam ich usługi, to specjaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-09 09:34:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjaliści od projektowania wnętrz, projekt kuchni przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, jest przestronnie i funkcjonalnie, mam swoją wymarzoną wyspę. Pięknie oświetlone. WOW tylko to mi przychodzi na myśl. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jula dnia: 2014-03-12 20:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przypadł mi do gustu projekt salonu wykonany przez nich, bardzo funkcjonalne wnętrze, przestronne, zastosowano piękną grę światłem. Jestem zachwycona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADA dnia: 2014-02-24 13:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, każdemu kto szuka dobrego projektanka. Firma pani Brewczyńskiej jest bardzo rzetelna i summiena. Mają bardzo dobre wyczucie stylu, wiedzą co zrobić by powiekszyć przestrzeń. jakie dodatki sprawią, że wnętrze stanie się przytulne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-11 10:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona ze wspołpracy z Panią Gosią, zaprojektowała super funkcjonalne wnętrze, mój salon zyskał sporo miejsca, duża dbałość o szczegóły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2014-01-31 10:50:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług p. Gosi, zaprojektowała pię?ny salon dla mnie, jest teraz w nim bardzo przytulnie, to idealne miejsce teraz na relaks
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-01-10 08:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe studio projektowe, wykonali rewelacyjny projekt mojego salonu, jestem bardzo zadowolona z ich efektów pracy, to wspaniali profesjonaliści, można na nich polegać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 2014-01-02 09:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna współpraca, idealnie połączyli mój salon z kuchnią, dzięki czemu zyskałam sporo miejsca w moim mieszkaniu, dodatkowo wszystko jest pięknie urządzone, idealne meble, dodatki, sprzęt. Jestem im bardzo wdzięczna za pomoc, sama w życiu bym sobie tego tak nie urządziła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halinka dnia: 2013-12-12 10:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poiprzednikami, firma pani Brewczyńskiej to najlepsza dekoratorska z jakiej korzystałem. W końcu ktos zrozumiał moje intencje i pomysł wzgledem aranzacji restauracji. Wygląda teraz na ekskluzywna ale i tez ciepłą. Polecam usułgi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 08:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy kto poszukuje dobrego projektanka - to powinien się zgłosić się go firmy pani Brewczyńskiej, bardzo rzetelna i summiena praca, każda kwestia była ze mną uzgadniana, a zmiana salonu w 180 stopni, rewelacyjnie dobrany wystrój do mojego gustu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 12:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i profesjoanlnie wykoanli mój salon, jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy, teraz to pomieszczenie nabrało chrakteru i przestrzeni, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2013-11-15 11:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p. Gosią, zaprojektowała mi sypialnię moich marzeń, jestem bardzo jej wdzięczna za trud i zaangażowanie jakie poświęciła na zrealizowanie projektu mojej sypialni, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-10-31 11:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim moje marzenie zaczęły się spełniać, stworzyli mi salon marzeń, taki jaki zawsze chciałam mieć, teraz wszystko wygląda wspaniale, wykonane jest w wielką dbałością. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-10 11:56:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją