Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DREWSTOL - Krzysztof Kwoczala

Zawód: drzwi - produkcja, sprzedaż  
Adres: Opolskie, 47-150 Zalesie Śląskie ul. Strażacka 10
Telefon: Kom. 504 233 382
Adres e-mail: drewstol(małpa)onet.eu
Strona internetowa:
NIP:
756-143-10-72
Opis działalności: Schody, drzwi oraz wszelkiego rodzaju meble na wymiar. Słowa kluczowe: Schody, drzwi, meble na wymiar, kuchnie, szafy

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 3x
Ceny usług: 100% niskie 10x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3564
Data utworzenia profilu: 2012-08-23 11:04:26
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-09 21:58:41 

Opinie o DREWSTOL - Krzysztof Kwoczala

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie naszej kuchni, wg projektu mojego męża,super bardzo dokładnie wykonana.polecamy pana krzysztofa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-25 23:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie schodów przez firmę DREWSTOL,godne polecenia jakość wykonania oraz wykonczenia na celujący. Fachowe doradctwo, warto posłuchać pana Krzysztofa właściciela, potrafi doradzić!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara i Leszek ze Sławięcic dnia: 2014-10-29 21:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele firm prześwietliła moja żona,i w koncu wybraliśmy Firmę pana Krzysztofa Kwoczała DREWSTOL. Powierzyłem wykonanie mebli kuchennych i to był trafna decyzja!!! No i teraz robią cała stolarkę w naszym wymarzonym domku. Dobra dorada desainerska ,a przede wszystkim techniczna!!! Warto posłuchać z całym sercem polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia i Dominik z Kędzierzyna dnia: 2013-10-09 21:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takie osoby trzeba chwalić,choć mały poślizg ale warto było czekać.osoba godna polecenia jak i jego firma.pan michał (PRACOWNIK) można zaufać .no i na koniec ważne nie ma zmian cen!!! no i to doszło albo tamto , właśnie tego nie na i to jest OK!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-01 23:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe i fachowe doradztwo.Można śmiało powiedzieć, że nie ma rzeczy której by nie wykonali (z drewna rzecz jasna;) ), no i bardzo konkurencyjne ceny. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: póki co nie ma potrzeby nic reklamować
Opinia dodana przez: kuba dnia: 2013-02-15 21:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Wielokrotnie korzystaliśmy z ich usług. Kilkakrotnie zmienialiśmy mieszkanie i zawsze oni montowali meble do kuchni i robili zabudowy istniejących wnęk. Mam do nich pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaskółka dnia: 2013-01-29 12:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo miło, pamietam ze się sprawdzili w 100 %, meble prezentuje się świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 08:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jakość i firma z doświadczeniem! Bardzo dobra cena!!!! Naprawdę rewelacyjne wykonanie szafy do kuchni!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-01-22 11:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione meble do kuchni na wymiar po burzliwych i długich ustaleniach zostały wykonane i sprawdzają się w 100% .Warto jednak mieć możliwośc skonsultowania oczekiwań i potrzeb. polecam. Panowie są cierpliwi i solidni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-07 10:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko opanowane,drzwi i meble są super, nie mam nic do zarzucenia bo wszystko mi pasuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 08:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre , fachowo wykonane meble w cenie bardzo do przyjęcia . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-27 16:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia wygląda wyśmienicie. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ksawy56 dnia: 2012-10-17 11:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny design zamawianych mebli oraz solidne wykonanie skłoniły mnie do wystawienia tej opinii. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2012-09-25 09:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mebelki do naszej sypialni zostały wykonane solidnie. Bardzo mili panowie a praca wykonana bez zarzutu. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-23 11:05:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją