Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dario Dariusz Kwiatkowski

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Małopolskie, 34-713 Skawa Skawa 24/A
Telefon:
Adres e-mail: biurodario(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.dario-biuro.pl
Opis działalności: produkcja rolet, bram garażowych, moskitier, żaluzji i montaż Słowa kluczowe: rolety, żaluzje, bramy garażowe, moskitiery

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2982
Data utworzenia profilu: 09.10.2013 10:20:38
Data ostatniej aktualizacji: 09.10.2013 10:20:38 

Opinie o Dario Dariusz Kwiatkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne ceny rolet,szybki montaz jestem z firmy bardzo zadowolona Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 11.02.2014 10:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, szybko i profesjonalnie wykonała rolety sprężynowe idealnie dopasowane do moich okien dachowych, to rewelacyjni fachowcy, jestem bardzo zadowolona z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 31.01.2014 13:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowałam u siebie w domu żaluzje drewniane. Naturalne drewno doskonale komponuje się z wnętrzem. Różnorodność kolorów i odcieni drewna zadowoli wszystkich zwolenników ekologicznych rozwiązań oraz ciepłej drewnianej aranżacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 10.01.2014 13:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i profesjonalnie wykonali moją bramę garażową, zamontowali ją solidnie, działa bez zarzutu, znakomitej jakosci produkty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadzia dnia: 13.12.2013 12:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, profesjonalnie wykoanli a następnie zamontowali pię?ne rolety na okna dachowe w moim domu, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to znakomici fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 28.11.2013 11:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To znakomici fachowcy, od dawna poszukiwałam odpiednich plis do moich okien, nie mogłam znaleźć nic odpowiedniego do czasu aż trafiłam do firmy Dario, profesjonalna i sympatyczna obsługa pomogła mi wybrać najlepsze rozwiazanie do moich okien a jeszcze przyjechali i je szybko i profesjoanlnie zamontowali, to rewelacyjna firma, poelecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 19.11.2013 09:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, posiadają szeroki asortyment rolet i tekstyliów dla domu w atrakcyjnych cenach, to profesjonalna firma świadcząca usługi na najwyższym poziomie.Polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 17.10.2013 08:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione rolety zewnętrzne świetnie się sparwdzają. Profesjonalny montaż, bardzo szybko zrealizowli moje zamówienie. Fachowcy na 6-stkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.10.2013 10:22:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją