Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

... ...

Zawód: doradztwo prawne Prawnik 
Adres: Dolnośląskie, kraków
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 83% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3778
Data utworzenia profilu: 2010-11-25 20:56:46
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-08 12:11:33 

Opinie o ... ...

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, nie tylko notariusz ale byly sedzia ,wykladowca wyzszych uczelni ,osoba z wielka kultura osobista ,dobrze rozeznana w zawodzie ,sluzaca wieksza wiedza niz tylko notarialna .Korzystalam z uslug Pani Rejent kilkakrotnie ,i bylam bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota H. dnia: 2012-10-22 13:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca na bardzo wysokim poziomie, bardzo miła atmosfera. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DM dnia: 2012-09-10 10:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno zawieralam umowe zakupu nieruchomosci , uzyskalam profesjonalna pomoc , zostalam obsluzona milo i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S.P dnia: 2012-09-02 14:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna , wysoka kultura osobista, miła atmosfera, terminowa. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.B. dnia: 2012-08-28 16:14:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zero profesjonalnego podejścia do sprawy. Mając wszystkie dokumenty popełnia błędy w akcie notarialnym i uważa, że to nie jest jej sprawa i ona nie musi tego wiedzieć. Podczas czytania popełnia błędy a zwracając jej uwagę i dopytując się jak rzeczywiście jest napisane wścieka się i jest niegrzeczna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-12 13:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością kolejnego zakupu mieszkania dokonam u Pani Notariusz Danuty Fesz-Grubiak. Dziękuję za pomoc i rozwianie wszelkich wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2012-03-16 10:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, konkretnie, rzetelnie i co najważniejsze tanio.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2010-12-05 21:15:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją