Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lunatic Garden - Studio Architektury Krajobrazu

Zawód: architekci Architekt krajobrazu 
Adres: Lubelskie, 20-802 Lublin Skrajna 4
Telefon: 505-331-105 Kom. 505-331-105
Adres e-mail: biuro(małpa)lunaticgarden.pl
Strona internetowa: www.lunaticgarden.pl
Opis działalności: Studio Architektury Krajobrazu. Projektowanie, wykonywanie, nawadnianie i pięlegnacja ogrodów Słowa kluczowe: Studio architektury krajobrazu, projektowanie ogrodów, projekt ogrodu, nawadnianie ogrodów, elementy wodne, oczka wodne, stawy kąpielowe, oświetelnie ogrodów, pięlegnacja ogrodów, trawniki z rolki, trawnik z siewu. automatyczne systemy nawadniania,

Ocena: 100% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 3x
Ceny usług: 100% niskie 4x 9x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2609
Data utworzenia profilu: 2013-10-02 13:19:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-02 13:19:59 

Opinie o Lunatic Garden - Studio Architektury Krajobrazu

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo oryginalne projekty oraz innowacyjne rozwiązania. Sumienne i terminowe wykonawstwo. Konkretny i rzeczowy kontakt z właścicielem. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Majo dnia: 2017-02-07 23:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą miałam przyjemność współpracować już drugi raz. Pierwszym razem w 2013r przy aranżacji działki nad jeziorem oraz w 2015 przy przebudowie ogrodu przy budynku mieszkalnym. Polecam usługi tej firmy. Kompetentne doradztwo, piękny projekt i realizacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila W. dnia: 2016-03-02 10:27:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt ogrodu super, nawadnianie działa choć mogłoby być z lepszych jakościowo materiałów, niestety sadzenie roślin w gruzie budowlanym nie jest najlepszym pomysłem...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-12-26 20:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałem z usług tej firmy i jestem zadowolony, zbiornik wodny dobrze się prezentuje, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: otter dnia: 2015-06-16 16:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Zaufałem i nie zawiodłem się. Jestem zadowolonym klient i dlatego polecam! Usługa: projekt i wykonawstwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz L dnia: 2015-01-08 15:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywną opinie tej firmie mimo opóźnienia w wykonaniu zlecenia. Projekt wykonany bardzo dobrze - profesjonalnie. Ogród zrealizowany bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona i uważam, że firma jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna A. dnia: 2014-09-04 19:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt i ogród wykonany super. Jestem bardzo zadowolona z projektu i późniejszej realizacji mojego ogrodu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Ewa R dnia: 2014-06-26 15:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę Lunatic Garden, ogród już drugi rok cieszy oko a zaprojektowana i wybudowana przez firmę altana wraz z grillem cały czas nam służy w ciepłe dni! Oczywiście wszystko sprawnie, czysto, pełen profesjonalizm, z czystym sumieniem polecam każdemu! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-05-08 21:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością i przekonaniem wystawiam pozytywny komentarz! Dzięki chłopaki! Świetna robota! Ogród wygląda wspaniale!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz M. dnia: 2013-11-12 12:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne ekipa i fachowe podejście. Wykonali u mnie system nawadniania. Wszystko działa bez zarzutu . Zawsze mogę liczyć na poradę i pomoc przy ogrodzie. Bardzo chętnie polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń, szybko i sprawnie
Opinia dodana przez: Bogdan M. dnia: 2013-10-29 13:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma założyła mi system nawadniania i przearanżowała istniejący ogród. Efekt bardzo mi się podoba, jest gustownie i z klasą. Z nawadnianiem przez cały sezon nie było problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-10-29 08:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z mojego nowego tarasu. Szkoda, że idzie zima bo spędzałbym na nim każdą wolną chwilę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2013-10-17 10:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, ciekawe pomysły i dość szybkie wykonanie. Serwis na każde zawołanie. Bardzo polecam panią Agnieszkę i Pana Łukasza. Firma sprawdzona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna W dnia: 2013-10-02 13:25:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją