Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P. H. U. Tomasz Żakowicz

Zawód: Mechanik 
Adres: Mazowieckie, 02-271 Warszawa Centralna 2
Telefon: 22 499 03 13 Kom. 510 114 619
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://serwis.auto.pl
Opis działalności: Mechanika pojazdowa Słowa kluczowe: Mechanika pojazdowa, elektryka samochodowa, elektronika pojazdowa

Ocena: 100% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2414
Data utworzenia profilu: 2013-10-02 12:00:11
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-02 12:00:11 

Opinie o P. H. U. Tomasz Żakowicz

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem się tam wybrać, natomiast wszystkie opinie na wszystkich portalach, pisze ta sama osoba (prawdopodobnie wlasciciel) te same nicki, ten sam styl pisania i te same "nicki" pojawiają się na wszelkich portalach oceniających.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eman dnia: 2016-06-24 13:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tego mechanika, byłem wcześniej z tą samą usterką u 3 innych specjalistów i wszedzie zawołali ode mnie dwa razy więcej pieniędzy, a tu niedość ze tanio to jeszcze fachowo, wszystko naprawione bardzo szybko, do dzisiaj nie mam żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-11 12:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżdże do tego warsztatu od jakiegoś czasu jestem bardzo zadowolona. MIła obsługa znająca się na rzeczy Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-25 09:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mechanicy spisali się, szybko naprawili zawieszenie, nawet mój maż ich pochwalił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-12 12:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zepsuło mi się coś w układzie hamulcowym, nie znam się na samochodach a mąż wyjechał, udałam się do auto serwisu i wszystko mi dokładnie wytłumaczyli, szybko uporali się z naprawą, nie naciągali na niepotrzebne części, choć doskonale wiedzieli że nie mam o tym pojęcia. Bardzo mili panowie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 20:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy znający się na swojej pracy. NIskie ceny POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-01-30 08:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity warsztat, jako jedynym udało im się zdiagnozować usterkę w instalacji elektrycznej w moim samochodzie, naprawili ją praktycznie na miejscu, to profesjonalny zakład
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julian dnia: 2014-01-14 08:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam warsztat, bardzo profejonalne podejście, raz dwa poradzili sobie z naprawą elektroniki, świetni ludzie i dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariolka dnia: 2013-12-12 11:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleam warsztat, jestem bardzo zadowolony z ich usług, ani razu nie zawiedli mojego zaufania, fachowa i szybka naprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 09:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zatrzeżeń co do tego warsztatu: szybka naprawa, uczciwie, za dobrą cenę. Auto odebrałem w terminie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-18 11:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy warszat samochodowy jaki odwiedziłam do tej pory. Na naprawę zawieszenia czekałam bardzo krótko, bardzo fachowa naprawa i świetna cena. To na pewno nie pierwsza moja wizyta tutaj!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 14:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i profesjonalnie naprawili zawieszenie w moim samochodzie, jestem bardzo zadowolony z świadczonych przez nich usług, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-10-29 11:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, bardzo szybko poradzili sobie z naprawą rozrusznika. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna usługa i dobra cena. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 11:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco, świetny warsztat, oferują profesjonalne usługi w niskich cenach. Profesjonalny serwis i naprawy. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-02 12:02:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją